Znamy skład Rookies vs. Sophomores

Strona główna Fora NBA Aktualności Znamy skład Rookies vs. Sophomores

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 24 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Drużyna Rookies:

Taj Gibson (Chicago Bulls)
    Jonas Jerebko (Detroit Pistons)
    Stephen Curry (Golden State Warriors)
    Brandon Jennings (Milwaukee Bucks)
    Jonny Flynn (Minnesota Timberwolves)
    James Harden (Oklahoma City Thunder)
    Omri Casspi (Sacramento Kings)
    Tyreke Evans (Sacramento Kings)
    DeJuan Blair (San Antonio)

Drużyna Sophomores:

Derrick Rose (Chicago Bulls)
    Marc Gasol (Memphis Grizzlies)
    O.J. Mayo (Memphis Grizzlies)
    Michael Beasley (Miami Heat)
    Danilo Gallinari (New York Knicks)
    Eric Gordon (Los Angeles Clippers)
    Kevin Love (Minnesota Timberwolves)
    Brook Lopez (New Jersey Nets)
    Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder)

Najbardziej szkoda Blake’a i Grega mogli dodać trochę smaczku na początku ASW, fajnie oglądało by siępojedynki dwóch nr.1 picków ;/
    Czyżby brak DeMaara spowodowany był „Dunk in” w przerwie meczu? szkoda go też trochę.

Rick Barry FTW!
    Uczestnik

Największym nieporozumieniem w składzie rookies jest Johny Flynn.
    Przykro mi, pomimo iż nie jestem jakimś fanem Ty Lawsona, to wolę go pięć razy od Flynn’a.
    Aha, wynik 158-112 dla Sophomores:sleepy:

NBAForum wrote:
    Aha, wynik 158-112 dla Sophomores:sleepy:

Jestem podobnego zdania…pierwszoroczniaki nie mają w tym pojedynku większych szans…Co do Grega i Blake to ten pojedynek na pewno byłby ozdobą tego meczu

Co do wyniku do żółtodzioby nie mają najmniejszych szans , oprócz Jenningsa i Evansa no i oczywiście Griffina ta klasa prezentuje się bardzo słabo , nie karzdy z top10 wzmocnił swoją drużynę … Sophmores zwyciężą , i zobaczymy ładny blowout :D

Anonimowy
    Gość
    #23 wrote:
    Co do wyniku do żółtodzioby nie mają najmniejszych szans , oprócz Jenningsa i Evansa no i oczywiście Griffina ta klasa prezentuje się bardzo słabo , nie karzdy z top10 wzmocnił swoją drużynę … Sophmores zwyciężą , i zobaczymy ładny blowout :D

Curry i Blair jeszcze bym zaliczył do tej lepszej grupy, jednak 2 roczniacy pewnie wygrają.

Moje S5 sobie napisze:
    Rookies:
    C- Taj Gibson
    F- Dejuan Blair
    F- Jonas Jarebko
    G- Tyreke Evans
    G- Brandon Jennings

Sophomores:
    C- Marc Gasol
    F- Kevin Love
    F- Danilo Gallinari
    G- OJ Mayo
    G- Derrick Rose

wrona
    Uczestnik

Uważam, że zamiast Flynna powinien być DeRozan, przynajmniej była by szansa na jakiś ciekawy DUNK Sophmores powinni wygrać, ale jako, że jest to tylko sport Rookie mogą akurat tego dnia zaskoczyć i wygrać, zobaczymy jak to się zakończy, a dzisiaj ciekawsza rzecz podanie składów rezerwowych do ASG

Anonimowy
    Gość

Wrona tu masz rację z DeRozanem. Nieco za dużo tych PG – Flynn, Evans, Curry i Jennings choć tak na prawdę żaden nie gra jak typowa 1. Coś tam rozgrywają, ale daleko im do czołówki jak Nash, Kidd.

Clippers4life
    Uczestnik

Rookies dostaną ostro po dupie…Tylko Jennings może sie dobrze pokazać.

Anonimowy
    Gość
    Clippers4life wrote:
    Rookies dostaną ostro po dupie…Tylko Jennings może sie dobrze pokazać.

Czemu tylko on??

Ociep
    Uczestnik

już pomijając dywagacje kto się dobrze pokaże a kto nie( osobiście uważam że np taki Tyreke może lepiej pasować do tego meczu niż Jennings) bardziej ciekawi mnie fakt jak to będzie z Derrickiem Rose- jest powołany na ten mecz, ale wybrali go też trenerzy do meczu niedzielnego.. i tu moje pytanie- może on wystąpić w obu tych spotkaniach? bo z tego co kojarzę to raczej się takie sytuacje nie zdarzały i zawodnik w meczu drugoroczniaków był przez kogoś zastępowany..proszę o odpowiedź bo sie nad tym dość mocno zastanawiam czy jest to jakoś regulowane czy zawodnik sam decyduje czy jak czy co ;)?

wrona
    Uczestnik

Nie wiem na 100%, ale myślę, że Rose może zagrać tu i tu ;)

Skoro czas na pytania to ja też dołożę jedno od siebie;p
    Nie wiecie w jakich strojach będą grali zawodnicy , czy powrócą do tego żeby każdy zawodnik nosił swoją koszulkę klubową ,Rookies z kolorem a Sophmores białe (co było bardzo fajne), czy będą mieli jakiś model jak rok temu.

wrona
    Uczestnik

Nie wiem wiem, że w ASG 97 i chyba 98 było coś takiego ze wschód grałw jasnych wlasnej ekip a zachod w ciemnych swoich ekip fajnie to wygladalo :)

tak zawsze było wrona , nawet jeszcze niedawno chyba grali tak w All Star Game(czasy MJ’a), dopiero ostatnie Rookies vs. Sophmores miały własne modele:) a szkoda wg mnie ;/

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 24 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.