Znamy już uczestników Slam Dunk Contest 2010

Strona główna Fora NBA Aktualności Znamy już uczestników Slam Dunk Contest 2010

• Ten temat ma 22 odpowiedzi, 11 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat temu przez Miko.
Wyświetlanie 8 wpisów – od 16 do 23 (z 23 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Ostatni wsad nate’a był chyba najlepszy.

Jeżeli mogę pokusić się o podsumowanie SDC… na pewno najsłabiej wypadł G-Force. Bez przekonania te wsady, od niechcenia. Nie do tego nas przyzwyczaił w tym sezonie grając w barwach Bobcats. Od Brown’a spodziewałem się zdecydowanie więcej ale pokazał to co pokazał… i dlatego takie miejsce. DeRozan, według mnie powinien zwyciężyć, ale tak się nie stało. Zapewne przez to, że nie jest takim Showman’em jak Nate, który tak na prawdę nie pokazał nic szczególnego.
    Takie ocenianie jest co najmniej nie na miejscu gdyż ja wsadzić piłkę potrafię tylko w grach. ; )

Nie wierzę panowie , uwarzacie że Brown pokazał więcej niż Wallace ??
    Może rzeczywiście macie rację co do podchodzenia do tych wsadów przez Wallace’a wolno , z dziwnym grymasem na twarzy ale pomimo że Brown podchodził do nich bardziej żywiołowo to nie pokazał absolutnie nic , zwykłe zapakowanie piłki w kosz twarzą do niego , w pierwszym dunku zmienił tylko z prawej do lewej ręki piłkę po czym ją wpakował a w drugim zrobił zwykłego oopa obydwoma rękoma , i przy obydwu brał rozbiego jak by chciał wyskoczyć z lini wolnych;/ co wskazywało że może być ciekawie – lecz w rzeczywistości było wręcz przeciwnie…
    Wallace przynajmniej zrobił coś bardziej efetownego i wymagającego więcej umiejętności ( oczywiście w minimalnym tych słów znaczeniu) niż Shannonen

Pacio_Basketfan
    Uczestnik

Szkoda ze jak akurat mialem okazje do obejrzenia Slam Dunk w tym roku to trafilem na najsłabszy konkurs od lat (w mojej opini) Wyglądało to tak jakby większości zawodników brakowało troche pomysłów szczególnie BIG -G ale Shannon sie bardzo fajnie pokazał lecz niestety sędziowie zrobili swoje a Brown moim zdaniem mógł pokazać cos nowego

Rick Barry FTW!
    Uczestnik

:thumbsdown:
    Krótka piłka, konkurs wsadów powinien zostać wycofany do odwołania.:thumbsup:

Pacio_Basketfan
    Uczestnik

I Pomyśleć ze w Necie amatorzy robią 100x lepsze wsady od tych gwiazd/ek

No zgadzam się Jeremi. W 2008 to co robił Howard było boskie. Ale według mnie to tu powinni startować na serio najlepsi w stylu LeBron, D. Howard itd. itp.

Miko
    Uczestnik

Arturmiki zgadzam się z tobą, chciałem napisać to samo. Superman był super, wtedy SDC to była zabawa przez rywalizację, a przede wszystkim gwiazdy pod koszem! W tym roku było słabo, no dooobra DeMar De Rozan jakoś mu tam poszło, nie wygrał ale ok. Ale i tak było słabo, bardzo słabo. żadnej wielkiej gwiazdy. żal…

Wyświetlanie 8 wpisów – od 16 do 23 (z 23 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.