Yahoo Fantasy Basketball – Liga NBAForum.pl

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Yahoo Fantasy Basketball – Liga NBAForum.pl

Wyświetlanie 15 wpisów – od 121 do 135 (z 137 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    salek15
    Uczestnik

Ja też chętnie zagram

jestem za tym co powiedział Tyrion – wstępna selekcja (MUST BE!), i w razie problemów w trakcie sezonu = ban na forum … Ja oczywiście też się zgłaszam do grona chętnych :)

wrona
    Uczestnik

Tyrion masz rację Ci co grają to się deklarują i jak będą totalnie olewać to jakaś kara musi być.

Patryk2224
    Uczestnik

Ja się chętnie zgłaszam :]
    Spróbuje swoich sił :D

Nie wiem czy muszę się zgłaszać bo już mnie zgłosili ;)) ale potwierdzę, że biorę udział w tejże zabawie ;))

Też chętnie się z wami pobawię, jeżeli oczywiście pasuję do waszego grona :)

Tyrion
    Uczestnik

No raczej nie inaczej- szkoda tylko, że będę musiał skopać tyłek innemu fanowi Lakers, no ale mówi siętrudno ;)

Spokojnie, liga się nie zaczęła, a wiedz o tym że beniaminek nie ma nic do stracenia i będzie się mobilizował na najmocniejszych graczy xD

Tyrion
    Uczestnik

Jak to mówią dobry trash talk nigdy nie jest zły :) Też w sumie zanosi się na to, że będę miał znacznie mniej czasu niż w ostatnim sezonie, także faktycznie może być różnie..

Anonimowy
    Gość

Ja też gram, tylko niech ten **** lockout się w końcu skończy :[

Tyrion
    Uczestnik

Tylko nie wymięknij jak rok temu :P bo rywalizacja z adminem i rekordzistą forum będzie na bank znacznie ciekawsza ;)

Anonimowy
    Gość
    Tyrion wrote:
    Tylko nie wymięknij jak rok temu :P bo rywalizacja z adminem i rekordzistą forum będzie na bank znacznie ciekawsza ;)

dont worry, nawet z dwoma adminami.

Swider
    Uczestnik
    Quote:
    Też w sumie zanosi się na to, że będę miał znacznie mniej czasu niż w ostatnim sezonie, także faktycznie może być różnie..

A ten już się tłumaczy na wypadek jakby mu ktoś dupę skopał :P

Świder wrote:
    jakby mu ktoś dupę skopał :P

Tym kimś będę ja , mam z nim kilka rachunków do wyrównania :D

A tutaj taka cicha myszka jak ja, albo inny człowiek z dalekiej kolejki faworytów (Wrona?JoeMonster?) Was zaskoczy i to ktoś inny Misia zdobędzie ;))

Wyświetlanie 15 wpisów – od 121 do 135 (z 137 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.