Yahoo Fantasy Basketball – Liga NBAForum.pl

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Yahoo Fantasy Basketball – Liga NBAForum.pl

Wyświetlanie 15 wpisów – od 106 do 120 (z 137 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Tyrion
    Uczestnik

Ten „zdecydowany faworyt” coś się męczy z rywalem, zdziesiątkowanym kontuzjami- nie spodziewałem się w sumie szczerze mówiąc ;)

kuba8720
    Uczestnik
    Tyrion wrote:
    Ten „zdecydowany faworyt” coś się męczy z rywalem, zdziesiątkowanym kontuzjami- nie spodziewałem się w sumie szczerze mówiąc ;)

Tez sie w sumie nie spodziewalem,ale chyba rafal mial wiecej dogrywek w tym tyg.Wszystko chyba rozstrzygnie sie w zbiorkach,wiec wzialem Randolpha z fa;)

kuba8720
    Uczestnik

Dobrze,ze wczoraj poszedlem spac bo pewnie na koniec jeszcze mialbym sraczke o wynik:D Bardzo wyrownany mecz w ktorym o awansie zdecydowal 1 punkt wiecej rzucony przez moich zawodnikow.Czas na polfinaly:

Tyrion Team-Team Piła Lakers

Tyrion:
    Stephen Curry
    Joe Johnson
    Carlos Delfino
    Serge Ibaka
    Kevin Garnett
    Marcin Gortat
    Andrew Bynum
    Josh Smith
    Lamar Odom
    Ty Lawson
    LeBron James
    J.J. Hickson
    Jared Dudley

Answer Team-Hornets

Answer:
    John Wall
    Tracy McGrady
    Russell Westbrook
    DeMar DeRozan
    Glen Davis
    Richard Jefferson
    Andrew Bogut
    Elton Brand
    Jrue Holiday
    Luol Deng
    Pau Gasol
    Kyle Lowry
    Kevin Love

Faworytami wydaja sie Tyrion i Swider,ale licze ze Love troche jeszcze odpocznie i bedzie bezuzyteczny w tym tygodniu.
    Edit-Nosil wilk razy kilka…Chcialem wlasnie brac Landry’ego,ale widze,ze troszke sie spoznilem:)

Tyrion
    Uczestnik

Nie możliwe, że ktoś Cię zdołał uprzedzić – to tylko utwierdza mnie w przekonaniu,że to nie Ty tak szybko podejmujesz decyzje, tylko ja tak ku..sko wolno :) Chociaż ten ruch z Kevinem Miłością może być ważnym ruchem, jeżeli będzie mu się chciało grać jeszcze…
    Co do półfinałów to na razie przebiegają mniej więcej tak jak się spodziewałem, chociaż Mucha oczywiście po całych tygodniach olewania Fantasy, zaczął ustawiać skład, wprowadził adjustments i mnie wkurwił ;] ale jest 6-4, a teraz mam już przewagę w ilości gier pozostałych do końca, także nie powinno być źle..

Tyrion wrote:
    chociaż Mucha oczywiście po całych tygodniach olewania Fantasy, zaczął ustawiać skład, wprowadził adjustments i mnie wkurwił ;] ale jest 6-4, a teraz mam już przewagę w ilości gier pozostałych do końca, także nie powinno być źle..

Nom niestety ale za późno trochę coś pozmieniałem w składzie. Mam nadzieję że dzisiaj każdy z Twoich zawodników zagra kupaje, a każdy z moich mecze życia to może uda się wyciągnąć wynik na moją korzyść i zaskoczyć wszystkich ;pp

kuba8720
    Uczestnik

Mi do szczescia wystarcza tylko 3 steale wiecej niz swider,a jakby sie nie udalo to spotkamy sie w meczu o 3 miejsce

Tyrion
    Uczestnik
    mucha8 wrote:

Mam nadzieję że dzisiaj każdy z Twoich zawodników zagra kupaje, a każdy z moich mecze życia to może uda się wyciągnąć wynik na moją korzyść i zaskoczyć wszystkich ;pp

Dzięki, że tak mi dobrze życzysz :) raczej jestem dosyć spokojny, bo tylko w ofensywnych zbiórkach i stilach możesz realni patrząc coś odrobić, a i tak w stilach mam plus 6, także powinno być dobrze :)

Tyrion
    Uczestnik
    kuba8720 w temacie pierwszej ligi wrote:
    Wygram obydwie wiec nie dygajcie :D

Jak już Ci mówiłem, te słowa mnie zmobilizowały :)
    Niniejszym z kronikarskiego obowiązku odnotowuję, że tą ligę wygrał team o jakże wdzięcznej nazwie Tyrion Team, i nieskromnie powiem, że jak najbardziej zasłużenie. Finałowy przeciwnik był co prawda godnym rywalem, ale z tak genialnie wręcz skonstruowanym teamem uczciwie mówiąc nie miał szans. Dzięki za rywalizację i zapraszam za rok, na ponowne skopanie Waszych dupsk :) Pozdro

kuba8720
    Uczestnik

Gratuluje wygranej Tyrionowi i nie sposob sie nie zgodzic,ze byl chyba poza zasiegiem w tej lidze do czego sie troszke przyczynilem:slap: Ja jestem w tych ligach zadowolony z wynikow.Bardzo fajna zabawa i mam nadzieje,ze za rok bedzie jeszcze ciekawiej;)

Drunx
    Uczestnik

Garty Tyrion

Tyrion
    Uczestnik

Dziękówa ;)

kuba8720
    Uczestnik

Dobra nie ma co sie podniecac.Jakbym ja wygral to wtedy by bylo mozna:D

wrona
    Uczestnik

Rozumiem, że w tym roku także się bawimy??
    Może powoli chętnych zbierzmy już.

Lista chętnych:
    1.Wrona

Swider
    Uczestnik

1.Wrona
    2.Świder – tym razem wygrywam;]]
    3.Tyrion
    4.Rafał
    5.Skejcik
    6.Mucha

Myślę,że te osoby chętnie zagrają to pozwoliłem ich sobie zapisać;]

Tyrion
    Uczestnik

No ja oczywiście jak najbardziej chętnie powalczę w obronie tytułu;)
    Tylko trzeba zrobić coś, żeby nie powtórzyła się sytuacja z zeszłego roku, a mianowicie fakt nie wystawiania skłądu przez połowę ligi..
    Np ban na 3 miechy na forum dla ludzi, którzy ewidentnie olewają temat..no i oczywiście jakaś wstępna selekcja pod względem poziomu który dany użytkownik sobą reprezentuje

Wyświetlanie 15 wpisów – od 106 do 120 (z 137 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.