Strona główna › Fora › NBA › Dyskusje, pogaduchy › Yahoo Fantasy Basketball – Liga NBAForum.pl
- Ten temat ma 136 odpowiedzi, 15 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 4 miesiące temu przez
Tyrion.
-
AutorWpisy
-
2011-03-25 o 08:45 #11487
Tyrion
UczestnikTen „zdecydowany faworyt” coś się męczy z rywalem, zdziesiątkowanym kontuzjami- nie spodziewałem się w sumie szczerze mówiąc
2011-03-25 o 09:10 #11489kuba8720
UczestnikTyrion wrote:Ten „zdecydowany faworyt” coś się męczy z rywalem, zdziesiątkowanym kontuzjami- nie spodziewałem się w sumie szczerze mówiąc
Tez sie w sumie nie spodziewalem,ale chyba rafal mial wiecej dogrywek w tym tyg.Wszystko chyba rozstrzygnie sie w zbiorkach,wiec wzialem Randolpha z fa;)
2011-03-28 o 14:22 #11566kuba8720
UczestnikDobrze,ze wczoraj poszedlem spac bo pewnie na koniec jeszcze mialbym sraczke o wynik:D Bardzo wyrownany mecz w ktorym o awansie zdecydowal 1 punkt wiecej rzucony przez moich zawodnikow.Czas na polfinaly:
Tyrion Team-Team Piła Lakers
Tyrion:
Stephen Curry
Joe Johnson
Carlos Delfino
Serge Ibaka
Kevin Garnett
Marcin Gortat
Andrew Bynum
Josh Smith
Lamar Odom
Ty Lawson
LeBron James
J.J. Hickson
Jared DudleyAnswer Team-Hornets
Answer:
John Wall
Tracy McGrady
Russell Westbrook
DeMar DeRozan
Glen Davis
Richard Jefferson
Andrew Bogut
Elton Brand
Jrue Holiday
Luol Deng
Pau Gasol
Kyle Lowry
Kevin LoveFaworytami wydaja sie Tyrion i Swider,ale licze ze Love troche jeszcze odpocznie i bedzie bezuzyteczny w tym tygodniu.
Edit-Nosil wilk razy kilka…Chcialem wlasnie brac Landry’ego,ale widze,ze troszke sie spoznilem:)2011-03-31 o 06:32 #11656Tyrion
UczestnikNie możliwe, że ktoś Cię zdołał uprzedzić – to tylko utwierdza mnie w przekonaniu,że to nie Ty tak szybko podejmujesz decyzje, tylko ja tak ku..sko wolno
Chociaż ten ruch z Kevinem Miłością może być ważnym ruchem, jeżeli będzie mu się chciało grać jeszcze…
Co do półfinałów to na razie przebiegają mniej więcej tak jak się spodziewałem, chociaż Mucha oczywiście po całych tygodniach olewania Fantasy, zaczął ustawiać skład, wprowadził adjustments i mnie wkurwił ;] ale jest 6-4, a teraz mam już przewagę w ilości gier pozostałych do końca, także nie powinno być źle..2011-04-03 o 11:29 #11757Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikTyrion wrote:chociaż Mucha oczywiście po całych tygodniach olewania Fantasy, zaczął ustawiać skład, wprowadził adjustments i mnie wkurwił ;] ale jest 6-4, a teraz mam już przewagę w ilości gier pozostałych do końca, także nie powinno być źle..Nom niestety ale za późno trochę coś pozmieniałem w składzie. Mam nadzieję że dzisiaj każdy z Twoich zawodników zagra kupaje, a każdy z moich mecze życia to może uda się wyciągnąć wynik na moją korzyść i zaskoczyć wszystkich ;pp
2011-04-03 o 12:34 #11765kuba8720
UczestnikMi do szczescia wystarcza tylko 3 steale wiecej niz swider,a jakby sie nie udalo to spotkamy sie w meczu o 3 miejsce
2011-04-03 o 16:51 #11769Tyrion
Uczestnikmucha8 wrote:Mam nadzieję że dzisiaj każdy z Twoich zawodników zagra kupaje, a każdy z moich mecze życia to może uda się wyciągnąć wynik na moją korzyść i zaskoczyć wszystkich ;pp
Dzięki, że tak mi dobrze życzysz
raczej jestem dosyć spokojny, bo tylko w ofensywnych zbiórkach i stilach możesz realni patrząc coś odrobić, a i tak w stilach mam plus 6, także powinno być dobrze
2011-04-14 o 05:36 #11943Tyrion
Uczestnikkuba8720 w temacie pierwszej ligi wrote:Wygram obydwie wiec nie dygajcie
Jak już Ci mówiłem, te słowa mnie zmobilizowały

Niniejszym z kronikarskiego obowiązku odnotowuję, że tą ligę wygrał team o jakże wdzięcznej nazwie Tyrion Team, i nieskromnie powiem, że jak najbardziej zasłużenie. Finałowy przeciwnik był co prawda godnym rywalem, ale z tak genialnie wręcz skonstruowanym teamem uczciwie mówiąc nie miał szans. Dzięki za rywalizację i zapraszam za rok, na ponowne skopanie Waszych dupsk
Pozdro2011-04-14 o 12:31 #11951kuba8720
UczestnikGratuluje wygranej Tyrionowi i nie sposob sie nie zgodzic,ze byl chyba poza zasiegiem w tej lidze do czego sie troszke przyczynilem:slap: Ja jestem w tych ligach zadowolony z wynikow.Bardzo fajna zabawa i mam nadzieje,ze za rok bedzie jeszcze ciekawiej;)
2011-04-14 o 15:02 #11966Drunx
UczestnikGarty Tyrion
2011-04-14 o 17:48 #11975Tyrion
UczestnikDziękówa
2011-04-14 o 19:45 #11985kuba8720
UczestnikDobra nie ma co sie podniecac.Jakbym ja wygral to wtedy by bylo mozna:D
2011-09-08 o 10:52 #13016wrona
UczestnikRozumiem, że w tym roku także się bawimy??
Może powoli chętnych zbierzmy już.Lista chętnych:
1.Wrona2011-09-08 o 11:01 #13017Swider
Uczestnik1.Wrona
2.Świder – tym razem wygrywam;]]
3.Tyrion
4.Rafał
5.Skejcik
6.MuchaMyślę,że te osoby chętnie zagrają to pozwoliłem ich sobie zapisać;]
2011-09-08 o 11:53 #13019Tyrion
UczestnikNo ja oczywiście jak najbardziej chętnie powalczę w obronie tytułu;)
Tylko trzeba zrobić coś, żeby nie powtórzyła się sytuacja z zeszłego roku, a mianowicie fakt nie wystawiania skłądu przez połowę ligi..
Np ban na 3 miechy na forum dla ludzi, którzy ewidentnie olewają temat..no i oczywiście jakaś wstępna selekcja pod względem poziomu który dany użytkownik sobą reprezentuje -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.