Strona główna › Fora › NBA › Dyskusje, pogaduchy › Yahoo Fantasy Basketball – Liga NBAForum.pl
- Ten temat ma 136 odpowiedzi, 15 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 4 miesiące temu przez
Tyrion.
-
AutorWpisy
-
2011-01-10 o 07:13 #9980
Denver Nuggets #1
Uczestnikqrwa , mucha przerwałeś mój 5 week winning streak , a byłem z niego taki dumny ;/;/

Niby 6:3 ale w dwóch kategoriach jeżeli chodzi o zbiórki wygrywałeś 1 zbiórką , a w defensive reb zremisowaliśmy
więć minimalnie ;] I pomyśleć że gdyby nie mój nowy nabytek Tyreke Evans zagrał w „debiucie” to pewnie bym to wygrał
2011-01-10 o 08:34 #9981Tyrion
UczestnikNieładnie powiem, że się troszkę z tego cieszę, bo coś się za bardzo zbliżałeś
2011-01-10 o 14:59 #9991Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
Uczestnikhaha nom ładnie ładnie u nas było ;pp OREB +1 ja, DREB remis, REB +1 ja, ST +1 ja, TO remis
;D każdy mógł to wygrać
A ja lubię psuć takie runy
Wiesz co do Evansa to ja mogę powiedzieć gdyby Varejao u mnie zagrał to bym wygrał więcej, a u Ciebie Andre
nom nic dzięki za wyrównany meczyk2011-01-10 o 18:10 #9995Denver Nuggets #1
Uczestnikmucha8 wrote:Wiesz co do Evansa to ja mogę powiedzieć gdyby Varejao u mnie zagrał to bym wygrał więcejWiem , wiem , chodziło mi tutaj bardziej o to że Evans jest nowym nabytkiem , i już w swoim debiucie odegrał „kluczową rolę” , co mu napewno zapamiętam:P
mucha8 wrote:nom nic dzięki za wyrównany meczyk:beer2:
2011-01-11 o 07:59 #10011Tyrion
Uczestnikmucha8 wrote:A ja lubię psuć takie runy
A to akurat fakt- jedyny matchup który na razie przegrałem to ten z Tobą
2011-01-17 o 16:33 #10156Denver Nuggets #1
UczestnikDzisiaj w nocy stała się spora sensacja
przed ostatnią kolejką przegrywałem 6:4 z Polonią Piła (wrona) , u mnie jak i u niego wystąpił jeden gracz , u mnie – DeAndre Jordan u niego Eric Gordon
W kategoriach które dawał Gordon i tak byłem już dawno przegrany więc wiedziałem że przewagi nie powiększy , ale „dosyć” blisko było właśnie w kategorii zbiórek które dawał Jordan , i wiedziałem właśnie że musi gość mieć świetny mecz na tablicach żeby mógł wygrać i po cichu na to liczyłem bo ostatnio Jordan notuje regularnie +11zb
I nie przeliczyłem się bo chłopak dał mi 7ofensywnych i 8 defensywnych
Przed kolejką przegrywałem 6zb ofensywnymi a po kolejce wygrywałem jedną
przed kolejką przegrywałem 8 zbiórkami defensywnymi a po kolejce był remis ;];];] i takim sposobem udało mi się wywieźć remis więc mimo wszystko to i tak nieźle , patrząc na warunki w jakich go wyrwałem
NBAforum.pl Fantasy BBall – Where Amazing Happens
;D
Warto też zaznaczyć że do zwycięstwa zabrakło mi tylko 2 zbiórek defensywnych ;/
I teraz kolejka na którą czekałem bardzo długo , na przeciwko mnie jest Tyrion ;];];] Odegram się tym razem
2011-01-17 o 22:43 #10159Denver Nuggets #1
UczestnikPaul Millsap, Chris Bosh, Andre Iguodala, Tyreke Evans, Andray Blatche –> jeżeli ktoś jest zainteresowany którymś z tych panów lub jakąś paczką do trade’u z podanych graczy to proszę pisać , chętnie zrobię deal
2011-01-18 o 04:57 #10160kuba8720
Uczestnik#23 wrote:Paul Millsap, Chris Bosh, Andre Iguodala, Tyreke Evans, Andray Blatche –> jeżeli ktoś jest zainteresowany którymś z tych panów lub jakąś paczką do trade’u z podanych graczy to proszę pisać , chętnie zrobię deal
Hehehe.Znaczy ze nasz deal byl dobry?
No niby mozesz pomyslec nad jakas wymianka ale bez szalenstw;)2011-01-18 o 15:00 #10163Tyrion
Uczestnik#23 wrote:I teraz kolejka na którą czekałem bardzo długo , na przeciwko mnie jest Tyrion ;];];] Odegram się tym razem

No ale po pierwszym dniu wygląda na to, że możesz mieć niestety rację i zanosi się na solidny wpierdol, chociaż Bosh coś podobno wątpliwy , także może coś tam się uda odrobić..
a co do tych graczy na trade blocku to może bym się na coś skusił- jak masz jakąś propozycję z moimi graczami to czekam :>2011-01-29 o 06:04 #10321Tyrion
UczestnikLamar Odom na trading block- potrzeba mi w zamian kogos kto trafi czasem trojke i niezle podaje( pg or sg najchetniej)- jak ktos ma problem ze zbiorkami to zapraszam
2011-02-08 o 06:36 #10544Tyrion
UczestnikSorki za 3 post in a row,ale ważne pytanie:
Obudziłem się dzisiaj na meczyk suns, ale głownie ogladałem sobie jednak Kings z Jazz i widząc szalejącego Cousinsa naszła mnie taka myśl, aby też zaszaleć/zaryzykować, i podjąłem w obu naszych ligach Brandona Roya..Bez ryzyka nie ma zabawy itd
Ma wrócić w piątek/sobotę i w sumie ni chuja nie ma żadnej gwarancji jak będzie grał, i przede wszystkim ile wytrwa, ale i tak wyglada na to, że w obu ligach POpowinno być, to czas na eksperymenty jeszcze jest…
I w związku z tym eksperymentem rzeczonym mam pytanie do Panów, którzy już grali- czy ten trade end date wyznaczony na 3 Marca oznacza, że po tym dniu nie można dokonywać tylko wymian, czy też jednakże zarazem nie można dokonywać ruchów poprzez add/drop?2011-02-13 o 22:15 #10640Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikCo by nie było tutaj też Ci odp:
W naszych ligach cały czas można dokonywać jakiś zmian i tego typu rzeczy, szczególnie uważnym trza być pod koniec RS w NBA bo wtedy drużyny nie walczące już o bilans przed PO dają odpocząć swoim gwiazdką i wtedy zazwyczaj trza się pozbywać nawet największych gwiazd.2011-02-13 o 22:38 #10641Tyrion
UczestnikNo no spoko- dzięki ponowne, bo już na czacie do mnie dotarło
Obawiałem się, że może być odwrotnie,ale widzę, że luz2011-02-14 o 23:00 #10658Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikWiem że dotarło ale chciałem aby inni też poznali odp na to pytanie ;pp
2011-03-21 o 11:56 #11412kuba8720
UczestnikCwiercfinaly czas zaczac.Czyli oddzielimy mezczyzn od chlopcow;)
Polonia Pila-Team Pila Lakers
Polonia:
PG Andre Miller
SG Raymond Felton
G Eric Gordon
SF Wes Johnson
PF Ryan Anderson
F LaMarcus Aldridge
C DeMarcus Cousins
C Zach Randolph
Util Devin Harris
Util Kevin Durant
BN Rodney Stuckey
BN Al Horford
BN Rajon RondoLakers:
PG Darren Collison
SG Kirk Hinrich
G Jose Calderon
SF Landry Fields
PF Grant Hill
F Kris Humphries
C Roy Hibbert
C Amar’e Stoudemire
Util Chris Paul
Util Luke Ridnour
BN Aaron Brooks
BN Blake Griffin
BN Boris DiawDenver Nuggets-Hornets
Denver:
PG Deron Williams
SG Andre Iguodala
G Jameer Nelson
SF Nick Young
PF Paul Millsap
F Danny Granger
C Al Jefferson
C David Lee
Util Chris Kaman
Util JaVale McGee
BN Wesley Matthews
BN Andray Blatche
BN Chris BoshHornets:
PG Chauncey Billups
SG Marcus Thornton
G Toney Douglas
SF Dorell Wright
PF Nene Hilario
F Reggie Evans
C Marc Gasol
C Samuel Dalembert
Util Tyson Chandler
Util Tony Parker
BN D.J. Augustin
BN Brandon Jennings
BN James HardenW pierwszym meczu minimalnym faworytem wydaje sie polonia,ale w derbach wszystko moze sie zdarzyc.W drugim meczu zdecydowanym faworytem wydaja sie byc szerszenie:D
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.