Yahoo Fantasy Basketball – Liga NBAForum.pl

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Yahoo Fantasy Basketball – Liga NBAForum.pl

Wyświetlanie 15 wpisów – od 61 do 75 (z 137 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kuba8720
    Uczestnik
    #23 wrote:
    Ja teraz zdecydowałem się trochę „przytankować” :P i podpisałem dwóch kontuzjowanych wyrzuconych „z musu” przez Kubę , Aarona Brooksa i Chrisa Kamana ;];] może przegram 1-2 kolejki w najgorszym wypadku ale kiedy oni wrócą to mam nadzieję wzbić się na sam szczyt ligii :P
    Jest też nadzieja że Kaman wróci już w czwartek więc wtedy może nie musiałbym wcale przegrywać kolejek , ale na taką ewentualność jestem też gotowy ;) w końcu to dopiero początek sezonu i jeszcze dużoooo kolejek przed nami , zdąże nadrobić jeżeli wszystko wypali ;]

Dobra,dobra…Blowout mial byc:D

Kubuś ale właśnie tylko to że miałem matchup z tobą , i twoim kontuzjami, + 11 meczów więcej, przekonał mnie do tego żeby podpisać Brooksa :P Gdybym grał z kimś innym to wątpię żebym go podpisał ;]
    Narazie się nie martwię o ten tydzień bo już cię gonię na wszystkich kategoriach w zbiórkach i FT% a także w asystach mam nadzieje cię dzisiaj dogonić kiedy gra u mnie Jennings, Iggy , DWill ;) Tydzień jest długi i jeszcze wiele może się zdarzyć , już nie blowout ale win mogę jeszcze wywieźć :P

kuba8720
    Uczestnik
    #23 wrote:
    Kubuś ale właśnie tylko to że miałem matchup z tobą , i twoim kontuzjami, + 11 meczów więcej, przekonał mnie do tego żeby podpisać Brooksa :P Gdybym grał z kimś innym to wątpię żebym go podpisał ;]
    Narazie się nie martwię o ten tydzień bo już cię gonię na wszystkich kategoriach w zbiórkach i FT% a także w asystach mam nadzieje cię dzisiaj dogonić kiedy gra u mnie Jennings, Iggy , DWill ;) Tydzień jest długi i jeszcze wiele może się zdarzyć , już nie blowout ale win mogę jeszcze wywieźć :P

Juz chyba nie masz 11 wiecej bo zatrudnilem milicicia,ktory w ciagu ostatnich 7 dni jest chyba w pierwszej 15 ligi :)Chyba okolo 7 teraz masz wiecej.Cieszy mnie wyborna ostatnio forma smitha :-D

Przecież ostatnio Smith miał nieźły meczyk ;) 20pkt,7zb,3as , jedyne czym ostatnio mnie drażni to to że nie blokuje ;/ a to jest moja bolączka w pojedynku z tobą ;/
    Żeby odbić piłeczkę to mnie cieszy postawa Joe Johnsona jak narazie :D A na dodatek meczyk Iggyego też robi wrażenie prawda ? :D😛
    PS: No i oczywiście nie liczył bym tak na Milicica po dwóch meczach ;)

kuba8720
    Uczestnik
    #23 wrote:
    Przecież ostatnio Smith miał nieźły meczyk ;) 20pkt,7zb,3as , jedyne czym ostatnio mnie drażni to to że nie blokuje ;/ a to jest moja bolączka w pojedynku z tobą ;/
    Żeby odbić piłeczkę to mnie cieszy postawa Joe Johnsona jak narazie :D A na dodatek meczyk Iggyego też robi wrażenie prawda ? :D😛

Zwlaszcza skutecznosc na poziomie 33% zrobila na mnie wrazenie :D No chyba ze % w pojedynku ze mna spisales juz na straty?Co do blokow to mam 3 graczy z pierwszej 10 calej ligi w ilosci blokow,wiec tu mnie ta statystyka nie dziwi.To ja tez odbije pileczke.Wiesz ktore miejsce ma granger w lidze w ostatnim tygodniu? :)

kuba8720 wrote:
    To ja tez odbije pileczke.Wiesz ktore miejsce ma granger w lidze w ostatnim tygodniu? :)

Ty chyba nie zrozumiesz nigdy tego że mnie nie obchodzą te nic nie znaczące tygodniowe miejsca :) Po pierwsze dlatego że to tylko tydzień , dobre 3 mecze i tyle , a po drugie to to że oddałem Grangera bo i bez niego byłem dobry w polach w których notował najwięcej , mimo tam jego wysokiego miejsca był mało produktywny dla mojej drużyny bo poprawiał już bardzo dobrą statystykę więc nie było wgl w tym sensu , w wymianie wzmocniłem się na asystach i przede wszystkim zbiórkach które były największą moją bolączką , a wiadomo że zbiórki to najważniejsza kategoria w tej grze ;)
    PS: I nawet mimo 5 miejsca to jakoś niesamowitych cyferek to on nie ma ;)
    A co do bloków myślałem że będzie bardziej wyrównana walka bo ja mam 2 w TOP10 i 3 w TOP20 , a tu lekki blowout na blokach ;/
    No a te 33% każdemu się zdarza , słabszy week itp. , twoi zawodnicy też będą mieli takie dni bez wątpienia , akurat mam taki w matchupie z tobą więc ciesz się ;)

kuba8720
    Uczestnik
    #23 wrote:
    kuba8720 wrote:
    To ja tez odbije pileczke.Wiesz ktore miejsce ma granger w lidze w ostatnim tygodniu? :)

Ty chyba nie zrozumiesz nigdy tego że mnie nie obchodzą te nic nie znaczące tygodniowe miejsca :) Po pierwsze dlatego że to tylko tydzień , dobre 3 mecze i tyle , a po drugie to to że oddałem Grangera bo i bez niego byłem dobry w polach w których notował najwięcej , mimo tam jego wysokiego miejsca był mało produktywny dla mojej drużyny bo poprawiał już bardzo dobrą statystykę więc nie było wgl w tym sensu , w wymianie wzmocniłem się na asystach i przede wszystkim zbiórkach które były największą moją bolączką , a wiadomo że zbiórki to najważniejsza kategoria w tej grze ;)
    PS: I nawet mimo 5 miejsca to jakoś niesamowitych cyferek to on nie ma ;)
    A co do bloków myślałem że będzie bardziej wyrównana walka bo ja mam 2 w TOP10 i 3 w TOP20 , a tu lekki blowout na blokach ;/
    No a te 33% każdemu się zdarza , słabszy week itp. , twoi zawodnicy też będą mieli takie dni bez wątpienia , akurat mam taki w matchupie z tobą więc ciesz się ;)

Stwierdzilem tylko ze iggy nie mial jakiegos zajebistego meczu bo mial slaba skutecznosc,a co do tego ze zbiorki przegram to sie z tym liczylem.Granger ma niewatpliwie lepszy okres od andre.Zobaczymy jak tam reszta wymienionych zawodnikow sie zaprezentuje.Licze glownie na %,bloki,asysty,przechwyty i mniejsza ilosc strat

Tyrion
    Uczestnik

Konkurs na najgorszego managera i tak jest over- i wygrywam w nim no contest ;) Wieczorkiem sobie patrzę, a tu brand u Świdra ma nie zagrać, Bogut out u niego też- wniosek: eee dwaj zbierający mu odpadają to ściągnę Tysona Chandlera, który gra ostatnio trochę gorzej, a Jefferson Richard coś tam przecież zbierze, a do tego rzuci punkty.. No i Jefferson rzucił 19 punktów i miał 4 zbiórki, 2 asysty, a zbenchowany Chandler zaliczył skromne 17 pkt i 18 zbiórek, a u Świdra Kevin Love 22 zbiórki i jestem trochę w dupie.. Nieźle nie? ;)Grunt to dobre decyzje personalne :)

Kuba jedna kolejka i z 9:2 dla ciebie , zrobiło się 7:3 dla mnie ;) Może jeszcze jest szansa na ten blowout :D
    PS: Tyrion jedna wpadka przy 2 pozycji w lidze ? To raczej nie zagwarantuje ci tego tytułu :P Na niego bardziej „zasługuje” rybak , nie dosyć że 9 pozycja to jeszcze kiedyś zbenchowanych miał Rose i Rondo którzy mieli nocki życia :D

Tyrion
    Uczestnik

A faktycznie- o tym zapomniałem( gwoli ścisłości to Rose’a i Westbrooka zbenchował)- ale rybaczek to jest inna kategoria- on się nie podnieca ;) no ale i tak zrąbałem sprawę- matchup w cholerę wyrównany i może to być kluczowy błąd…

Swider
    Uczestnik

No ale Tyrion,póki co to bardzo wyrównany pojedynek mamy i jeszcze w wielu kategoriach może paść różny wynik;] Co nie zmienia faktu,że nie wiedziałem o kontuzji Boguta no ale z drugiej strony miałem tylko chyba Evana na bech,który wczoraj i tak by mi nie wiele cyferek nabił. Dziś u mnie gra tylko ściana więc liczę na jego dobry występ;)

kuba8720
    Uczestnik
    #23 wrote:
    Kuba jedna kolejka i z 9:2 dla ciebie , zrobiło się 7:3 dla mnie ;) Może jeszcze jest szansa na ten blowout :D
    PS: Tyrion jedna wpadka przy 2 pozycji w lidze ? To raczej nie zagwarantuje ci tego tytułu :P Na niego bardziej „zasługuje” rybak , nie dosyć że 9 pozycja to jeszcze kiedyś zbenchowanych miał Rose i Rondo którzy mieli nocki życia :D

Spokojnie…Teraz wygrana bedzie bardziej smakowala,bo juz masz nadzieje na dobry wynik,a niestety bede musial to brutalnie rozwiac. ;) Dzisiaj wyjatkowo ja mam wiecej meczykow do rozegrania

Tyrion
    Uczestnik
    Świder wrote:
    No ale Tyrion,póki co to bardzo wyrównany pojedynek mamy i jeszcze w wielu kategoriach może paść różny wynik;] . Dziś u mnie gra tylko ściana więc liczę na jego dobry występ;)

No to wiem, że bardzo wyrównany- jeszcze takiego nie miałem, ale te 14 zbiórek w tym 7 ofensywnych Chandlera jednak by się w takim wyrównanym pojedynku tym bardziej przydało ;)
    A Ściana raczej niezbyt dobrze- 3/12 fg, 4/4 ft, 10 pkt 7 asyst, 1 reb, 1stl i 1 blk i 3 to-znośnie, ale bez szału na szczęście ;)

Swider
    Uczestnik

No bardzo średnio ale jakimś cudem prowadzę 6-4:P Dziś mam pełny skład oprócz Boguta niestey i jego zbiórek może mi troszkę brakować ale mam nadzieję,że reszta da rade,chociaż biorąc pod uwage to,że Sixers grają z Heat na wyjezdzie to staty Branda i Turnera imponujące nie będą coś czuję…

kuba8720 wrote:
    Spokojnie…Teraz wygrana bedzie bardziej smakowala,bo juz masz nadzieje na dobry wynik,a niestety bede musial to brutalnie rozwiac. ;) Dzisiaj wyjatkowo ja mam wiecej meczykow do rozegrania

Chyba niestety się rozczarujesz i będziesz jednak musiał obejść się tym smakiem ;) Mimo że miałeś więcej meczyków to i tak na prowadzenie nie wyszedłeś , no a dzisiaj ja mam 3 meczyki więcej, więc to chyba ja tutaj coś brutalnie rozwieje ;] ;]

Wyświetlanie 15 wpisów – od 61 do 75 (z 137 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.