Yahoo Fantasy Basketball – Liga NBAForum.pl

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Yahoo Fantasy Basketball – Liga NBAForum.pl

Wyświetlanie 15 wpisów – od 46 do 60 (z 137 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kuba8720
    Uczestnik
    Tyrion wrote:
    Klątwa moich wyborów w Fantasy trwa dalej- urazu kostki na treningu doznał Marc Gasol- na razie nie wiadomo ile potrwa przerwa w grze, ale jest wątpliwy na pierwszy tydzień rozgrywek, a ja oczywiście mam go w obu drużynach- jakże by inaczej.. Podobno stało się to w walce o piłkę z Thabeetem- ten to ma sposoby,żeby dostać więcej minut ;)

Dobry trade to podstawa ;)

Tyrion
    Uczestnik

No z tym dobrym tradem to zobaczymy, bo Iguodala tez wątpliwy na mecz otwarcia- coś z nadgarstkiem ma ;) No ale w sumie na ten moment, że tak powiem wydymałeś mnie bez mydła :P

Drunx
    Uczestnik

No to calkiem milo poszlo poszlo z Only First wygralem rzutem na tasme z Gnizno Clippers przyszlo latwiej :) tak wiec czeka mnie ciekawy pojedynek w obu ligach z Tyrionem :) GO DRUNX :P

Swider
    Uczestnik

Ja w 1 lidze dramat porazka z hornets 9:1; Za to w drugiej lidze wygrałem bodajże 7:4?:P Z Clippers mimo,że przegrywałem już 0:10:D

Tyrion
    Uczestnik

Właśnie też teraz Drunx rozkminiłem, że w obu trafiamy na siebie :) Ja kurcze mimo masakrycznej liczby urazów, błędów z decyzjami itp nie wyszedłem źle- 7:3 :1 z Wroną w tej lidze, i tylko 4:6 w tej drugiej.. not bad ;)

Creative
    Uczestnik
    Drunx wrote:
    No to calkiem milo poszlo poszlo z Only First wygralem rzutem na tasme z Gnizno Clippers przyszlo latwiej :) tak wiec czeka mnie ciekawy pojedynek w obu ligach z Tyrionem :) GO DRUNX :P

W pierwszym swoim meczu w Fantasy byłem tak blisko wygranej :P Niestety postawa B.Davisa i moich wysokich pogrążyła Mnie na Finiszu :slap: Trzeba pomyśleć o jakiejś wymianie :D

Tyrion
    Uczestnik

To na odświeżenie tematu bilans ligi po tym tygodniu:

Rank Team(Manager) W-L-T Pct
    1. Answer Team (Świder) 31-13-0 .705
    2. Tyrion Team ( ja) 29-12-3 . 693
    3. Gniezno Clippers ;)( Clipper4life) 25-18-1 .580
    4. hornets( Kuba 8720) 22-21-1 .511
    5. Cienkie Bolki Drunxa 19-22-3 .466
    6. Polonia Piła(Wrona) 19-23-2 .455
    7. Denver Nuggets (#23) 19-24-1 .443
    8. Team Piła Lakers(Mucha) 19-25-0 .432
    9. OKC Thunder (Rybak) 18-25-1 .420
    10. Only First( Kreatiw) 12-30-2 .295

Swider
    Uczestnik

No to w tym tygodniu mecz na szczycie:P Patrząc na skład Tyriona coś czuje,że w dupe;)

Tyrion
    Uczestnik

Zabawne, bo ja mam takie same odczucia patrząc na Twój skład ;)

Padaka i tyle :wall: chociaż ja juz sie tym fantasy nie podniecam tak jak na początku

Tyrion
    Uczestnik

No nie podniecaj się- po tym jak nas wyj..eś na drafcie i tak masz bana na rozgrywki next year ;) No i Świder moje przypuszczenia na razie wyglądają trafniej- moi gracze total padaka dzisiaj ;)

Swider
    Uczestnik

Mo tak z tym,że po pierwszym dniu prowadzisz;) Co prawda wczoraj grało sześciu Twoich na dwójkę moich no ale zobaczymy jak to będzie w kolejnych dniach;)

kuba8720
    Uczestnik

Chyba kazdemu juz w tej lidze proponowalem wymianke jakas,ale zainteresowania jakos nigdy specjalnego nie bylo.No moze poza #23 i Tyrionem :)

Ja teraz zdecydowałem się trochę „przytankować” :P i podpisałem dwóch kontuzjowanych wyrzuconych „z musu” przez Kubę , Aarona Brooksa i Chrisa Kamana ;];] może przegram 1-2 kolejki w najgorszym wypadku ale kiedy oni wrócą to mam nadzieję wzbić się na sam szczyt ligii :P
    Jest też nadzieja że Kaman wróci już w czwartek więc wtedy może nie musiałbym wcale przegrywać kolejek , ale na taką ewentualność jestem też gotowy ;) w końcu to dopiero początek sezonu i jeszcze dużoooo kolejek przed nami , zdąże nadrobić jeżeli wszystko wypali ;]

Tyrion
    Uczestnik

No pewnie coś jest w tej taktyce, ale też z drugiej strony nigdy nie wiesz, co się może stać dalej z tymi graczami, których masz- możesz mieć inne kontuzje i wtedy taka taktyka nie da efektów- no ale pożyjemy… ;)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 46 do 60 (z 137 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.