Yahoo Fantasy Basketball – Liga NBAForum.pl

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Yahoo Fantasy Basketball – Liga NBAForum.pl

Wyświetlanie 15 wpisów – od 31 do 45 (z 137 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

wiem kogo mam wystawic a kogo na bench. do sezonu czas

Ok, tylko przypominam bo jakoś do draftu też był czas i też zapewniałeś że będziesz a sam dobrze wiesz jak to się skończyło więc lepiej jak byś nie odkładał wszystkiego na ostatnią chwilę

to dzieki za przypomnienie bo troche mi sie zapomniałlo ;)

Tyrion
    Uczestnik

Małe pytanko- co oznacza ten opis przy mojej wymianie z Kubą, że niby jest zawetowana ;)Dobra już w sumie wiem o co chodzi..
    Wrona- tak z ciekawości- dlaczego zawetowałeś tą wymianę? To żaden układ nie był jak coś :) Wnioskuję, że Kuba musiałby dodać kogoś lepszego niż Chandler jako 3 żeby mogło przejść, tak? ;)

Wg mnie deal był dobry , Tyrion trochę zaryzykował bo oddawał swoje dwie opcje ale za to triple double LeBron i Gasol który ma sporo plusów…
    Bez przesady , żeby cofać takie wymiany bo żadne nie będą przechodzić już …

kuba8720
    Uczestnik

Ja tez nie rozumiem powodow zawetowania tej wymiany???Skonczy sie to tak ze w ogole nie bedzie zadnych wymian

wrona
    Uczestnik

Tyrion i kto tam robił sory zróbcie tę wymianę… przypadkiem kliknełem…. wielkie sory… nie mam nic do tej wymiany.. w sumie chcialem sprawdzic czy moge w trakcie przerwac wymiane i padlo na was mialem napisac tutaj ale zapomnialem wielkie sory!! Wymiane sobie zróbcie jak najbardziej

Tyrion
    Uczestnik

Kurwa Mike Miller kontuzjowany i minimum 3-4 tygodnie przerwy, a może to być nawet 6-8 i dłużej:/ a mam go w obu składach fantasy- kolejny pech.. Ktoś chce Odoma z tej ligi? Bo zaczynam się o niego też obawiać ;)

kuba8720
    Uczestnik
    Tyrion wrote:
    k***a Mike Miller kontuzjowany i minimum 3-4 tygodnie przerwy, a może to być nawet 6-8 i dłużej:/ a mam go w obu składach fantasy- kolejny pech.. Ktoś chce Odoma z tej ligi? Bo zaczynam się o niego też obawiać ;)

Wszystko zalezy od ceny:D

Tyrion
    Uczestnik

Nie no żartowałem :) Mam nadzieję, że „klątwa moich wyborów” akurat jego ominie, a chociaż jednego Lakersa muszę w jednej z dwóch lig mieć ;)

Creative
    Uczestnik

Panowie o co chodzi z tym hasłem „Waiver” w tabeli ? :)

Tyrion
    Uczestnik

Jakimś ekspertem w dziedzinie Fantasy jeszcze nie jestem :P ale z tego co wiem, to Waivers liczy się przy tym, jak chcesz zatrudnić jakiegoś gracza, i na to samo i w tym samym czasie ma ochotę Twój rywal- wtedy takiego playera finalnie dostaje ten gracz, który ma niższą wartość Waiver ;)
    Kuba- odrzuciłem Twoją propozycję wymiany- nie po to oddawałem Brooksa, żeby teraz brać go z powrotem ;)

kuba8720
    Uczestnik
    Tyrion wrote:
    Jakimś ekspertem w dziedzinie Fantasy jeszcze nie jestem :P ale z tego co wiem, to Waivers liczy się przy tym, jak chcesz zatrudnić jakiegoś gracza, i na to samo i w tym samym czasie ma ochotę Twój rywal- wtedy takiego playera finalnie dostaje ten gracz, który ma niższą wartość Waiver ;)
    Kuba- odrzuciłem Twoją propozycję wymiany- nie po to oddawałem Brooksa, żeby teraz brać go z powrotem ;)

Moge go zamienic na jenningsa :D

Tyrion
    Uczestnik

Nie ma szans- przy wypadających Andersenie i Martinie Nene będzie siłą rzeczy musiał bardziej walczyć pod koszami ;) Liczę na niego pomimo tego drobnego urazu, który ma

Tyrion
    Uczestnik

Klątwa moich wyborów w Fantasy trwa dalej- urazu kostki na treningu doznał Marc Gasol- na razie nie wiadomo ile potrwa przerwa w grze, ale jest wątpliwy na pierwszy tydzień rozgrywek, a ja oczywiście mam go w obu drużynach- jakże by inaczej.. Podobno stało się to w walce o piłkę z Thabeetem- ten to ma sposoby,żeby dostać więcej minut ;)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 31 do 45 (z 137 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.