Yahoo Fantasy Basketball – Liga NBAForum.pl

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Yahoo Fantasy Basketball – Liga NBAForum.pl

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 137 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Tyrion
    Uczestnik

To niech się ewentualnie ten kumpel Wrony zarejestruje na Forum, bo liga forumowa miała być w założeniu ;) Chociaż ja wolałbym zachować miejsce dla rybaka tak jak jest- przynajmniej nasz człowiek, a wierzę, że się poprawi ;)
    Ps.- Dlaczego mój wczorajszy post został usunięty i przez kogo?

Anonimowy
    Gość
    Tyrion wrote:

zapraszam do regulaminu.

Tyrion jak chcesz chować dla mnie miejsce jak przeciez ja w obydwu ligach gram

Creative
    Uczestnik
    Tyrion wrote:
    To niech się ewentualnie ten kumpel Wrony zarejestruje na Forum, bo liga forumowa miała być w założeniu ;) Chociaż ja wolałbym zachować miejsce dla rybaka tak jak jest- przynajmniej nasz człowiek, a wierzę, że się poprawi ;)

Zgadzam się. Fajnie jakby liga składała się z userów NBA Forum. Każdy się zna i przez to liga staje się ciekawsza :)

Tyrion
    Uczestnik
    Skejcik wrote:
    Tyrion wrote:

zapraszam do regulaminu.

Ty to miałeś moich postów nie czytać chyba no nie? Co tam było niezgodnego z regulaminem?
    Właśnie teraz zauważyłem,Rybak, że faktycznie wróciłeś do fantasy- wcześniej myślałem, że Cię wywalili, dlatego pisałem, ze w sumie mógłbyś wrócić ;)

Przypominam panowie że dzisiaj mamy DRAFT o 23.00 :) oczywiście zbieramy się ok. 5 minut przed rozpoczęciem zabawy ;)
    Powodzonka ;];];]

Creative
    Uczestnik
    #23 wrote:
    Przypominam panowie że dzisiaj mamy DRAFT o 23.00 :) oczywiście zbieramy się ok. 5 minut przed rozpoczęciem zabawy ;)
    Powodzonka ;];];]

Ja już czekam i szczerze mówiąc nie wiem czego się spodziewać :) Czuję dreszczyk emocji :P

Drunx
    Uczestnik

w sumie najlepsze miejsce do wybierania to 8-10 moim zdaniem :) wiec oby sie trafilo

Clippers4life
    Uczestnik

Zapomniałem i chuuuj.Ale ok , będę. :D

Trochę się za bardzo rozluźniłeś Clippers , rozumiem że czasami w dłuższej wypowiedzi może wkraść się jakiś wulgaryzm ale chyba tutaj dało by się temu zapobiec … Narazie tylko słowne
    ~~#23

wrona
    Uczestnik

Rybak mówiłem, że macie Cofnac tego trade!

Nie ten temat wrona :)

wrona wrote:
    Rybak mówiłem, że macie Cofnac tego trade!

My dwaj z Clipercem nie możemy cofnąć więc wy (wrona i mucha) mieliście to zrobić

rybak mam takie pytanie czy ty będziesz grał w naszej lidze ? bo patrzę na twój team i ty nawet sobie rosteru nie ustawiłeś bo masz pusto na PF , więc żeby nie było tak jak z tym draftem …

tak, będę. Pf wiem ze mam puste bo mam brak, ale zmienie w najbliższym czasie

Jaki brak ? a Tyrus Thomas ? Tak samo trzymasz Biedrnisa jako startującego a MANU GINOBILI na ławie :O:O:O Albo wystawiasz kontuzjowanego Troya Murphy …
    Weź się trochę zabierz za ten team jak zdecydowałeś się grać

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 137 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.