Yahoo Fantasy Basketball – Liga NBAForum.pl

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Yahoo Fantasy Basketball – Liga NBAForum.pl

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 137 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Panowie dzisiaj na forum miała miejsce nieszczęsna !tragedia! zginęły … POSTY i TOPICI ! :P
    A tak na poważnie to coś nam chyba serv nawalił i do któregoś dnia cofnęło nam wszelkie info ;/
    A więc przepisuje informacje na temat naszej ligii aby nie było wątpliwości:)

A więc uczesticy ligii:

* wrona ( Polonia Piła )
    * kuba8720 ( hornets )
    * Tyrion ( Tyrion Team )
    * rybak90 ( OKC Thunder )
    * #23 ( Denver Nuggets )
    * mucha8 ( Team Piła Lakers )
    * Świder ( Answer Team )
    * Drunx ( Cienkie Bolki Drunxa )
    * Clippers4life ( Gniezno Clippers;) )
    * Creative ( Only First )

League ID: 52095
    Hasło: tyrion

Draft: NIEDZIELA, godz. 23.00 Kolejność draftu będzie znana na pół godziny przed draftem , zbieramy sie wszyscy na 10minut przed rozpoczęciem.

Jak by były jakieś pytania to pisać ;)

wrona
    Uczestnik

NA Yahoo nie moge ustawic na 22:50 wiec ustawilem na 23:00… bo dostepna jest tylko 22:45 io 23… nie wiem czemu wiec bedzie o 23:)

Jak sa dwie chetne osoby na gre i sie tutaj zdeklaruja to moge powiekszyc lige do 12 zespolow ;)

kuba8720
    Uczestnik

Ja jak najbardziej bylbym chetny,jezeli mozna :D

wrona 10 ludzi max :) jedynie jak rybak sie wykruszy to kuba zajmie jego miejsce:)

kuba8720
    Uczestnik

Ja bym byl za powiekszeniem,ale nie moja liga,nie moje zabawki :)

Jest dużo ludzi co grają w to pierwszy raz i draft z mniejszą ilością ludzi będzie mniej skomplikowany i będą ciekawsze teamy więc only 10 :)

kuba8720
    Uczestnik

No ok.I tak sporo dobrych zawodnikow zostaje.Pozostaje mi czekac na Rybaka :)

wrona
    Uczestnik

To niech Rybakda znać jak najszybciej czy bedzie na DRAFCIE jaknei to niech zwolni meijsce Kubie a ja postaram sie gdzies znalezc jak wywalic go z ligi :P

Więc chyba większośc się załamie na te info ale oświadczam że na Drafcie się pojawię na 99,999% :D wyjazd jakos udało mi sie przełożyć

Mi to tam tito czy będziesz czy nie :P napewno mi to nie przeszkadza ;) ale żeby nie było tak że na parę godzin przed draftem napiszesz że nie możesz być albo cuś

kuba8720
    Uczestnik

A ja bym poprosil o mozliwosc powiekszenia ligi do 12 zespolow.To tylko 28 zawodnikow wiecej,a chetnie bym wam dal lekcje ;)

Tyrion
    Uczestnik

Dla mnie mogłoby zostać tak jak jest- 10 teamów w obu ligach, to dla mnie idealna formuła.. A Kuba- lekcję możesz nam dać w pierwszej lidze przecież ;) A jak się dobrze spiszesz, to za rok awansujesz do tej „bardziej elitarnej” :P

Panowie jest jeszcze jedno miejsce wolne w fantasy z racji usunięcia z ligii rybaka ( i rybak tym razem to nie moja sprawka więc nawet nie wyjeżdzaj do mnie z textami że ja chce dla ciebie najgorzej :P )
    Skejcik z wroną uzgodniliśmy że miejsce do jutra póznego wieczoru dla ciebie jeszcze przeczeka więc jak chcesz wrócić do fantasy i zaostrzyć rywalizację to zapraszamy ;)
    Jak do soboty Skejcik się nie zgłosi lub napisze że nie jest zainteresowany to bierzemy jednego z rezerwy, więc w razie czego ludzie którzy by chcieli zając to miejsce to niech już teraz piszą w temacie :) Oczywiście im większy staż na forum tym większe szanse na grę :P

Może racja , wrona ma na to miejsce jakiegoś kumpla który też już jest obeznany w temacie Fantasy więc on by mógł wbić do ligii ;) Ale poczekajmy jeszcze trochę bo może jakiś bardziej zasłóżony forumowicz jeszcze będzie chciał się pobawić w lidze ;] To do sobotki jak nikt nie będzie chętny to kumpel wrony zasili nasz skład

Anonimowy
    Gość

Nie #23 bo jak miał grać to bym wcale teamu nie kasował.

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 137 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.