Witam!

Wyświetlanie 15 wpisów – od 121 do 135 (z 288 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

udzielaj się często to pogłębisz swoją wiedzę…witamy

IVI
    Uczestnik

Witam wszystkich forumowiczów , z nabytej kultury wypada się przywitać w nowym gronie więc to czynie :)

Malik11
    Uczestnik

Siema ziomuś, napisz coś więcej, komu kibicujesz czy coś ;D.

Swider
    Uczestnik

Fan AI jak sądze po avatarze i to się ceni a jak do tego Sixers to już w ogóle bajka:D Witam,udzielaj się często;)

Witamy na pokładzie ;)

Tyrion
    Uczestnik

Elo- mam nadzieję,że nie ograniczysz się do samego przywitania ;)

IVI
    Uczestnik

oj na wszytko przyjdzie czas klapanie postów dla ilości nie w moim stylu lepiej mniej a bardziej treściwie :)
    a fanem jestem ogólnie NBA już blisko 20 lat :D…. kurde stary sie poczułem ;)

Anonimowy
    Gość

witam
    jest sporo tematów gdzie można się wypowiadać treściwie… Czyli danemu klubowi nie kibicujesz?

IVI
    Uczestnik

obecnie nie kibicuje wybranym klubą , choć nie ukrywam że wiele sezonów już przeżyłem i w każdym sezonie powiedzmy że trzymałem kciuki za różne kluby :)

za Orlando z lat walki w finałach w latach 90-tych z młodym Saqiem i Pennym :) za Supersonics z Kempem i Paytonem no i naturalnie przez kilka długich lat za 76-ers w latach prosperity A.I. :D bo był on dla mnie synonimem łamania zasad i barier :)

ja człowiek doskonale pamiętający słynne hasło „hey hey tu NBA” he he

Swider
    Uczestnik

To hasło to i ja pamiętam,mimo,że jestem 6 lat młodszy:D Tak czy inaczej fan AI,to jest to;)

jender
    Uczestnik

Cześć Wszystkim!:P
    Mam 23 lata, obecnie mieszkam we Wrocławiu.
    NBA interesuje się odkąd dowiedziałem się o jej istnieniu z drobną przerwą (ok. nie taką drobną bo trwającą kilka lat:-/ ale od roku staram się nadrabiać zaległości:D; z jakim skutkiem? Uważam, że dość dobrym:))
    Nie kibicuje jakiemuś konkretnemu zespołowi ale bliscy są mi szczególnie Bulls oraz Trail Blazers oraz zespoły grające zespołową, defensywną koszykówkę typu Bucks albo Celtics.
    Czasami zdarza mi się też pograć w NBA 2k… ostatnio 2k11.
    To by było tyle.
    Postaram się „udzielać na forum”;)
    Pozdro dla Wszystkich!

Witam i udzielaj się jak najczęściej

Anonimowy
    Gość

Witamy :)

Malik11
    Uczestnik

Siema :D Miłego pisania.

Creative
    Uczestnik

Witam wszystkich i zapraszam do udzielania się na najlepszym forum o NBA :)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 121 do 135 (z 288 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.