Witam!

Wyświetlanie 15 wpisów – od 106 do 120 (z 288 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Clippers4life
    Uczestnik

I masz dojazd. :D😀

Wasky
    Uczestnik

Witam wszystkich.
    Mam na imię Mateusz, mam 16 lat. Dołączyłem do was wczoraj ;P koszykówką interesuje się od sezonu 2000-2001 pamiętam finał LAL i Sixers :D Oczywiście gram i trenuje w kosza. Moi idole to KG i A.I. Kibicuje PHILA, C’s i od niedawna Bucks.

Siema kibica 76ers to chyba jeszcze nie mieliśmy ( przynajmniej nie kojarzę z tych co teraz się na forum udzielają)

Witamy i liczymy na miłą dyskusję ;)

Wasky
    Uczestnik

Czyli jestem rodzynek ;P Kibicuję PHILA bo grał tam mój idol A.I. i mimo że odszedł od drużyny pare lat temu to nadal kibicuję temu zespołowi.

Anonimowy
    Gość

siema jeszcze raz Wasky. Zapraszam do udzielania się :)

Anonimowy
    Gość

Siemka ;) Jestem Krzysiek powróciłem do interesowania się NBA, po sporej przerwie gdy zacząłem grać w NBA 2K10. Wcześniej grałem w NBA Live 03 i 04. Ulubione kluby: Sacramento i Toronto (polubiłem ich od czasów, gdy grał tam Vince Carter ;) )
    Ulubionego koszykarza brak. Forum polecił mi rybak90

siemanko krzysinho. Czemu nie napisałeś że jestes specem od wrestlingu ?;)

GoatMan
    Uczestnik

Witam! Mam na imię Maciej, mam 19 lat i mieszkam we Wrocławiu. NBA interesuję się od 7 lat. Kibicuję Sacramento Kings, a moim ulubionym zawodnikiem aktualnie grającym jest Carmelo Anthony.

Siema Maciek :)
    Mamy tego samego ulubionego gracza , udzielaj nam się często ;]
    Pozdro

Anonimowy
    Gość

witam. fajnie, że są jeszcze fani Kings :)

ADZIO
    Uczestnik

Witam wszystkich. jestem Adrian mam 24 lata i pochodze z białegostoku. NBA interesuje sie juz od ladnych paru lat nawet moja dziewczyna mowi ze wiecej czasu spedzam na stronach o NBA ogladaniu meczy czy przyjacielskich potyczkach w NBA 2k10 niz z nia (przesadza troche ale niech jej bedzie ze ma racje:P). Moja ulubiona druzna Denver Nuggets a moim ulubiony zawodnikiem jest grajacy tam J.R Smith. Kibicuje również Chicagowskim Byczkom oraz Orlando Magic. Jeszcze raz witam wszystki :)

Witam serdecznie :)
    Przyda się w tych ciężkich dla nas (Nuggets) czasach nowy fan na forum … udzielaj się często na forum
    Pozdrawiam

Anonimowy
    Gość

Witamy:)

salek15
    Uczestnik

Witam!Nazywam się Maciek i mam 12lat nie mam wielkiej wiedzy o nba ale mam nadzieje że na tym forum trochę się podciągnę:D no i jeszcze troszkę o mnie gram w kosza od ponad 2 lat moimi ulubionymi drużynami są:
    1.LA Lakers
    2.Orlando Magic
    3.New Orleans Hornets
    4.Denver Nuggets
    5.Boston Celtics
    a zawodnikami:Kobe Bryant, Chris Paul,Carmelo Anthony,LeBron James,Ray Allen,Kevin Garnett i Dwight Howard i to tyle.

Wyświetlanie 15 wpisów – od 106 do 120 (z 288 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.