Witam!

Wyświetlanie 15 wpisów – od 76 do 90 (z 288 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonimowy
    Gość
    Skejcik wrote:
    Kibic Nets lol już myślałem, że już potracili fanów ;).

Aż takie ździwienie? Ja kibicuje New Jersey Nets na dobre i na złe, nie ważne czy przegrywają czy wygrywają, zawsze będzie moim ulubionym klubem.

Tyrion
    Uczestnik

Ema- za dużo o sobie mówić/pisać nie lubię… chyba wystarczy to że kosza oglądam od okolic finałów Lakers- Bulls z 1991 roku, a samym Lakersom kibicuję od przyjścia Kobego ;) Pozdrowienia

Tristania78
    Uczestnik

Tyrion witamy na najlepszym forum :)

Swider
    Uczestnik

…i zachęcamy do częstego udzielania się:P

Ja również witam wszystkich nowych userów forum i sam mówię „Yo” po długiej przerwie z NBA przez awarię internetu :)
    WITAM :D

Anonimowy
    Gość

Witam Tyriona miło, że dołączył do nas kolejny kibic Lakers. Witam także #23 ponownie ;)

pesi15
    Uczestnik

Witam wszystkich! Jestem kibicem Denver Nuggets no i oczywiście wielkim fanem talentu Carmelo Anthony’ego. Mam 18 lat i interesuję się NBA od 7 lat, w wolnym czasie lubię pograć w kosza i piłkę nożną.

Anonimowy
    Gość

heyyyy 'yall.:) Fanka streettu i nba-ej . konkretnie to jeszcze pozniej sie udzielę;P

Anonimowy
    Gość

Witam pesi15, #23 będzie zadowolony, że dołączył do nas nowy fan Nuggets. Także witam Malitę22, fajnie, że pojawiła się u nas przedstawicielka płci pięknej.

Witamy nowo przybyłych ;)

pesi15 wrote:
    Witam wszystkich! Jestem kibicem Denver Nuggets no i oczywiście wielkim fanem talentu Carmelo Anthony’ego. Mam 18 lat i interesuję się NBA od 7 lat, w wolnym czasie lubię pograć w kosza i piłkę nożną.

😎
    Widzę że forum rośnie w siłę jeżeli chodzi o kibiców drużyny z Colorado, może jeszcze prześcigniemy „purple & gold” ;];];]
    Witam i pozdrawiam wszystkich „Rookies” :)

Tristania78
    Uczestnik

Witam nowych użytkowników naszego forum :)

Drunx
    Uczestnik

ladnie ladnie witamy coraz wieksze grono nice :)

Anonimowy
    Gość

tak Carmelo pnie się w górę :) może to ta portoryksańska krew ^^ :P mordka nie brzydka:P

Siema. Ja kibicuję L.A LAKERS.

Wyświetlanie 15 wpisów – od 76 do 90 (z 288 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.