Witam!

Wyświetlanie 15 wpisów – od 61 do 75 (z 288 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Swider
    Uczestnik

Witamy i zapraszam do częstego udzielania się;)

Anonimowy
    Gość

witam nowych i oczywiście zapraszamy do udzielania się :)

Komancz1980 wrote:
    Kibicuje LA Lakers…

:thumbsdown:

Komancz1980 wrote:
    … i Denver Nuggets :)

:beer2:

Witamy na forum :D

Clippers4life
    Uczestnik

Siema , siema :)

Tristania78
    Uczestnik

Witam :) jestem Michał,całkiem niedawno odnalazłem wasze forum i bardzo mi się spodobało,w końcu będę miał możliwość porozmawiania z pasjonatami NBA :) Mój pierwszy kontakt z NBA miał miejsce w 1990 roku podczas finałów Detroit-Portland i od tego czasu zacząłem interesować się NBA,kibicuję Portland Trail Blazers to moja ulubiona drużyna :) ,darzyłem sympatią też New York(czasy Ewinga,Starksa,Oakleya) Pozdrawiam i cieszę się że tu trafiłem :)

Rick Barry FTW!
    Uczestnik

Witamy i liczymy na wartościowe posty:cool:

Witam serdecznie :)
    My też się cieszymy że do nas trafiłeś , udzielaj nam się często.
    Pozdro :)

Anonimowy
    Gość

Witamy. Fajnie, że jakiś kibic Blazers bo w dzisiejszych czasach ich mało. Udzielaj się często ;)

Anonimowy
    Gość

Witam! Ja zacząłem się NBA interesować stosunkowo niedawno – sezon 2003/2004. Wszystko przez grę NBA Live i „Afromana” :) – tak przez Wallace’a. Na początku śledziłem NBA tylko w gazetach, telegazecie itd., ponieważ nie miałem jeszcze internetu, a mam w domu kablówkę i w TV mogę oglądać jedynie powtórki NCAA na sportklubie – też coś ;). Tak więc ulubiony team to Pistons, gracz to Wallace, Ben Wallace. Aktualnie w play offach kibicuję Orlando.

Piątka marzeń? Billups, Rip, T.P., W&W ;)

BTW. Dobrze, że Ben wrócił do Tłoków, bo kompletnie do Cavs nie pasował moim zdaniem.

Witamy!

en-bi-ej
    Uczestnik

Witam;) Mam 16 lat, nba interesuje sie od ok. 5 lat. Na początku lubiłem Suns. Potem troche mniej zajmowałem się koszem. Ostatnio znów go polubiłem, kibicuje Denver Nuggets i Celtics.

en-bi-ej wrote:
    Witam;) Mam 16 lat, nba interesuje sie od ok. 5 lat. Na początku lubiłem Suns. Potem troche mniej zajmowałem się koszem. Ostatnio znów go polubiłem, kibicuje Denver Nuggets i Celtics.

:beer2::thumbsup:

Witamy:cool:

Anonimowy
    Gość

Cześć :) Jestem Patryk, mam 26 lat, koszykówką interesuję się od ok. 14 lat? Wszystko za sprawą Chicago Bulls, ale i tak byłem mniejszością ponieważ kibicowałem i kibicuje do tej pory New Jersey Nets :D Moim ulubionym zawodnikiem był kiedyś Pete „Pistol” Maravich, potem Latrell Sprewell, a teraz LeBron James i Chris Paul ;).

Anonimowy
    Gość

Kibic Nets lol już myślałem, że już potracili fanów ;). Witam i zapraszam do udzielania się na forum.

Swider
    Uczestnik

Również witam i mam nadzieję,że będziesz aktywny;)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 61 do 75 (z 288 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.