Witam!

Wyświetlanie 15 wpisów – od 46 do 60 (z 288 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Drunx
    Uczestnik

No Nuggets fajnie ale czemu LAL :P

Miko
    Uczestnik

Bo LAL kibicowałem od kiedy poznałem, że istnieje coś takiego jak koszykówka. Kibicuję im więc już od dawna :)

Anonimowy
    Gość
    Miko wrote:
    Bo LAL kibicowałem od kiedy poznałem, że istnieje coś takiego jak koszykówka. Kibicuję im więc już od dawna :)

Czyli? Masz 15 lat więc wiele nie przeżyłeś… Wątpię abyś był kibicem Lakers w wielu 5 lat :)

Miko
    Uczestnik

No dobra, nie czepiaj się :) Od dawna dla mnie, czyli od czasu jak miałem 8 lat.[hr]
    zapomniałem, kibicuję jeszcze Orlando od jakiś 2 albo 3 lat[hr]
    To znaczy nie od czasu kiedy miałem 2 albo 3 lata tylko od 2,3 lat wstecz :D

Rick Barry FTW!
    Uczestnik
    Miko wrote:
    No dobra, nie czepiaj się :) Od dawna dla mnie, czyli od czasu jak miałem 8 lat.[hr]
    zapomniałem, kibicuję jeszcze Orlando od jakiś 2 albo 3 lat[hr]
    To znaczy nie od czasu kiedy miałem 2 albo 3 lata tylko od 2,3 lat wstecz :D

Witamy:cool:

Siema ja jestem Michał i mam 13 lat, czyli chyba jestem najmłodszy na tym forum.;d;d
    W kosza gram już od jakichś 7 lat, a w drużynie z 4 lata. A Cleveland kibicuję od 2 lat. wcześniej to tak NBA się nie znałem.:) Tylko tych mega dobrych…

Anonimowy
    Gość

Witam! ;) mam na imię Łukasz, 24 lata skończę w maju, jestem z Jaworzna (Śląskie) :) w kosza gram okazjonalnie, nie będę ukrywał że, od dziecka preferuję piłkę kopaną co nie przeszkadza mi w zainteresowaniu i piłką rzucaną do kosza ;p NBA najbardziej mnie pasjonuje ale i na Eurolige czasem zerknę noi oczywiście jak mam czas to na mecz drużyny z Jaworzna w 2 lidze się przejdę ;p kibicuję LA Lakers od momentu przejścia Shaqa z Orlando i już tak zostało do dnia dzisiejszego :) oprócz sportu to oczywiście muzyka (trance/house/proggressive/rock alternatywny), książki Stephena Kinga zwłaszcza Mroczna Wieża i w wolnej chwili PS3 (kto ma i chce zagrać w NBA Live 10 mój nick: spyrczak :)) i to tyle na początek ;)

Witamy! I cieszę się że w końcu jakiś jeziorowiec bo zaczynało nas tu brakować :D ;)

Swider
    Uczestnik

Witam luka;) I tak Unia jest lepsza niż Termo-Rex :D

Anonimowy
    Gość

Siema! Od czego by tu zacząć … Kuba jestem , miło mi. Koszykówką jako taką interesuje się od dawien dawna a samą ligą może od 3 lat. Jestem fanem LAL a zwłaszcza pana #24 z oczywistych powodów :D Postaram się udzielać jak najefektywniej. Z takich ciekawszych informacji to sam trenuje co nieco , 183cm wzrostu , PG – specjalność – brak xD doskonale się w rzutach :D
    pzdr dla wszystkich fanów.

Rick Barry FTW!
    Uczestnik
    Kobe wrote:
    Siema! Od czego by tu zacząć … Kuba jestem , miło mi. Koszykówką jako taką interesuje się od dawien dawna a samą ligą może od 3 lat. Jestem fanem LAL a zwłaszcza pana #24 z oczywistych powodów :D Postaram się udzielać jak najefektywniej. Z takich ciekawszych informacji to sam trenuje co nieco , 183cm wzrostu , PG – specjalność – brak xD doskonale się w rzutach :D
    pzdr dla wszystkich fanów.

:-D :thumbsup:
    Witamy:beer2:

Anonimowy
    Gość

Siema ! jestem Przemo z Ostrowa Wlkp. Kibicuje Denver Nuggets i Chicago Bulls. Moimi ulubionymi zawodnikami są: Derrick Rose, Michael Redd, Ray Allen i Chauncey Billups ;) pozdro

Witamy!

pszemoosw wrote:
    Kibicuje Denver Nuggets i Chicago

W końcu kibic Nuggs’ , przyda się wsparcie na forum tym bardziej że Playoffs już blisko ;]
    Witamy i zapraszamy do częstego udzielania się;)
    PS: Witam też Luka i Kobe, nowych na forum i również udzielajcie się często :)

Anonimowy
    Gość

Również witam wszystkich fanów NBA:)

Kibicuje LA Lakers i Denver Nuggets :) Birdman rządzi :D

Pozdrawiam

Wyświetlanie 15 wpisów – od 46 do 60 (z 288 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.