Witam!

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 288 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

witom

też witamy

baranek
    Uczestnik

siemanko :) nic tu nie pisałem, chociaz jestem zarejestrowany juz jakis czas. Nazywam sie Marcin i jestem fanem San Antonio Spurs :) pozdrawiam wszystkich

Anonimowy
    Gość

Witam BARANEK. Zapraszamy jednak do częstego udzielania się :)

jacekwo
    Uczestnik

[/code]hej witam wszystkich dopiero teraz zobaczyłem ten temat. Moje imie jak się domyślacie Jacek mam 28 lat i z NBA związany jestem od końcówki sezonu 1990/91. Początek to kibicowanie Bykom i Jordan`owi. Teraz jakoś nie mam ulubionej drużyny, chociaż ostatnimi laty podoba mi się gra Boston Celtics… pozdrawiam

Witamy na pokładzie

Beat L.A.!!
    Uczestnik

Elo!

Widzę, że całkiem przyjazne forum. Od dziś postaram się wrzucić swoje 3 grosze do dyskusji :D Mam 21 lat, gram bo wtedy czuję, że żyję :D Fan Celtics oraz ostatnio coraz bardziej Thunder.

Peace!!

Rick Barry FTW!
    Uczestnik
    ludojad wrote:
    Elo!

Widzę, że całkiem przyjazne forum. Od dziś postaram się wrzucić swoje 3 grosze do dyskusji :D Mam 21 lat, gram bo wtedy czuję, że żyję :D Fan Celtics oraz ostatnio coraz bardziej Thunder.

Peace!!

Yeah, witamy!:cool:

Siema:)
    Zapraszamy do częstego udzielania się na forum;)

Creative
    Uczestnik

Witamy kolejnego zawodnika w drużynie :)

A więc witamy i liczymy na liczne posty ;)

a witam witam. Z dnia na dzień więcej userów

Leman99
    Uczestnik

Witam wszystkich :) Nazywam się Kamil i jestem z okolic Nysy. Mam 17 lat i koszykówką zacząłem interesować się stosunkowo nie dawno, bo jakieś 1,5-2 lata temu..
    Jak już pisałem moja ulubiona drużyna to Phoenix Suns.
    Pozdrawiam..

Creative
    Uczestnik

Siemka Leman. Jak czegoś nie wiesz to śmiało pytaj – u nas nie ma rzadnych tajemnic. Zapraszam również do zapoznania się z regulaminem forum ;)

Anonimowy
    Gość

Witam nowych :)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 288 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.