Witam!

Wyświetlanie 15 wpisów – od 271 do 285 (z 288 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Siemaneczko ; ))

Witamy

Max
    Uczestnik

Witam Panowie :) interesuję się NBA od 8 lat. Kibicuję New York Knicks a drugi zespół, który lubię to Portland Trail Blazers. Pozdro :)

Siema

Witaj tutaj ; ))

ADZIO
    Uczestnik

HEIL !! :D

Skejcik
    Uczestnik

Siema.

rencia
    Uczestnik

Witam wszystkich na imie mi Renata i chyba od razu was to zdziwilo ze dziewczyna pojawia sie na takim forum. Mam 21 lat a koszykówka interesuje sie od 14 lat. Obecnie kibicuje NYK Knicks,Miami Heat, Chicago Bulls i oczywiscie ostro kibicuje Marcinowi Gortatowi bo stac go na bardzo dużo. To tyle z mojej strony Pozdrawiam was chłopaki :D

Witamy

Anonimowy
    Gość

Witam wszystkich. Kibic Pacers… od dobrych kilkunastu lat

Anonimowy
    Gość

Witam! Mam na imię Iwona. Na co dzień żyję we Wrocławiu, fascynuje mnie koszykówka, oraz jak przyzwoity człowiek gustowne samochody ;)

Anonimowy
    Gość

Witajcie jestem Agata. Właśnie dołączyłam do Waszej społeczności I chciałabym zostać aktywnym członkiem tego forum. Mam 25 lat pracuje w firmie geodezyjnej i jestem niezależną młodą kobietą.

Anonimowy
    Gość

Wieczny fan Bulls’ów pozdrawia forumowiczy.

Sklep koszykarski

Anonimowy
    Gość

Skoro wszyscy się tutaj przedstawiają to mi tez pasuje ujawnić kilka faktów na swój temat. No więc tak mam 23 lata, studiuje politologie ale powiem Wam , że to strasznie nudny kierunek. W wolnym czasie jeżdżę na deskorolce, uwielbiam to , to taki mój osobisty sposób na odstresowanie się. Lubię też bawić się kwiatami, mam stworzony piękny ogród i chyba tym chciałabym zajmować się w przyszłości. To tak krótko o mnie.

Anonimowy
    Gość

Siema siema siema pozdrowienia z Koscierzyny woj. pomorskie mam 28 lat i na imię Szymon

Wyświetlanie 15 wpisów – od 271 do 285 (z 288 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.