Hej. A ja jestem Olga i dopiero zaczynam przygodę z NBA, którą jaram się niesamowicie. Zaczynam poznawać od podstaw wszystko po kolei. Trochę czasu zajmie mi studiowanie tego forum, ale mam nadzieję, że za jakiś czas już będę mogła z wami podyskutować na jako takim poziome.
Siemano Wszystkim! Nazywam się Jarek jestem z Warszawy interesuje się NBA odkąd tylko mecze się pokazywały w polskiej TV z Włodkiem Szaranowiczem. Jestem obecnym fanem OKC Thunder dawniej Detroit Pistons, Phoenix Suns z Barkley’em na czele, Houston Rockets za czasów Hakeem’a i Portland z Drexler’em. Jestem bardziej sentymentalny do lat 90 tych wtedy liga była naprawdę magiczna a pojedynki w playoffach po prostu najwyższym złotem dla kibica. Ale tak naprawdę kocham te ligę i każdy mecz jest dla mnie rarytasem dla oka i te obecne też. Witam wszystkich maniaków NBA!!!
Siemanko wszystkim. Nazywam się Bartek. Od roku gram w koszykówke, niestety bez klubu, samotny gracz, nba interesuje się od początku gry w koszykówkę. Jeśli chodzi o to komu kibicuje, wielbie Chicago Bulls i Lakersów!
Właśnie wdraftowałem się na Wasze forum, więc witam wszystkich fanów pomarańczowej piłki. Mam na imię Nikodem obecnie mieszkam w Poznaniu i kolekcjonuję zakurzone mecze ;]