Witam!

Wyświetlanie 15 wpisów – od 256 do 270 (z 288 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Witamy i tak jak Rafał napisał, udzielaj się :)

Anonimowy
    Gość

Hej. :) A ja jestem Olga i dopiero zaczynam przygodę z NBA, którą jaram się niesamowicie. Zaczynam poznawać od podstaw wszystko po kolei. Trochę czasu zajmie mi studiowanie tego forum, ale mam nadzieję, że za jakiś czas już będę mogła z wami podyskutować na jako takim poziome.

kubakw
    Uczestnik

Witamy na pokładzie. Miło tu widzieć płeć piękną:) Udzielaj się często.

Witamy i najlepiej ligę poznaje się po rozmowach z innymi, którzy się tym interesują :)

Witamy Witamy i zachęcamy nie tylko do lektury, ale również do skrobnięcia czegoś samemu ; ))

ADZIO
    Uczestnik

Witam, nic tak nie uczy jak porządna pogawędka ;)

NBA 90′ Fun
    Uczestnik

Siemano Wszystkim! Nazywam się Jarek jestem z Warszawy interesuje się NBA odkąd tylko mecze się pokazywały w polskiej TV z Włodkiem Szaranowiczem. Jestem obecnym fanem OKC Thunder dawniej Detroit Pistons, Phoenix Suns z Barkley’em na czele, Houston Rockets za czasów Hakeem’a i Portland z Drexler’em. Jestem bardziej sentymentalny do lat 90 tych wtedy liga była naprawdę magiczna a pojedynki w playoffach po prostu najwyższym złotem dla kibica. Ale tak naprawdę kocham te ligę i każdy mecz jest dla mnie rarytasem dla oka i te obecne też. Witam wszystkich maniaków NBA!!! :D

ADZIO
    Uczestnik

Siemanko i udzielaj sie :)

champ1on
    Uczestnik

Siemanko wszystkim. Nazywam się Bartek. Od roku gram w koszykówke, niestety bez klubu, samotny gracz, nba interesuje się od początku gry w koszykówkę. Jeśli chodzi o to komu kibicuje, wielbie Chicago Bulls i Lakersów!

piona dla wyjadaczy w tym sporcie ;]

Witajcie Panowie Witajcie!!!

nixon
    Uczestnik

Właśnie wdraftowałem się na Wasze forum, więc witam wszystkich fanów pomarańczowej piłki. Mam na imię Nikodem obecnie mieszkam w Poznaniu i kolekcjonuję zakurzone mecze ;]

Skejcik
    Uczestnik

siema :D

Siemanko ; )) witaj witaj

dominikch
    Uczestnik

Witam po raz pierwszy wszystkich maniaków

Skejcik
    Uczestnik

witamy na forum

Wyświetlanie 15 wpisów – od 256 do 270 (z 288 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.