Witam!

Wyświetlanie 15 wpisów – od 226 do 240 (z 288 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonimowy
    Gość

Zapomniałem dopisać Bulls’ów :D

Siemka :D
    Mam 15 lat
    Jestem z Włocławka i kibicuję Anwilowi, a moją ulubioną drużyną nba są Chicago Bulls :)

Witamy na forum

Skejcik
    Uczestnik

Witamy nowych :D

jokiRTS
    Uczestnik

Witam:)
    No to chyba trafił Wam się teraz najstarszy uczestnik forum heheheh

NBA intersuje się już ponad 20 lat. CHoć ze sporymi przerwami to jednak kosz mnie zawsze ekscytowal. Uwielbiam Detroit Pistons jeszce za czaów Bed Boys, ale jak to juz tu ktos napisał kibicuje im nawet jak sa teraz w wielkim dolku. Mam nadzieję że Brendon Knight podniesie posiom sportowy Tłoków i już niedługo znowu staną się siłą w NBA. Szkoda że tak mało kibiców jest tej ekipy, no ale cóż myśle, że Pistonsów znowu będzie coraz więcej.

POZDrawiam

Wasky
    Uczestnik

Witamy ;)
    Oj Pistons moim zdaniem 2-3 latka i mogą mieć dobry skład Brandon Knight, Greg Monroe, Austin Daye i Rodney Stuckey to gracze którzy się rozwijają i mogą być bardzo dobrymi graczami w przyszłości przy doświadczeniu graczy takich jak Prince i Gordon może być ciekawie, jeśli będą mądre zmiany i jeśli uda się wykraść jakiś wysoki pick w przyszłym drafcie który ma być mocny a na pewno mocniejszy od tego zeszłorocznego ;)

Witamy i udzielaj :)

Skejcik
    Uczestnik

witamy na forum. Jeśli jesteś kibicem tak długo to liczymy na dobre posty z Twojej strony :)

ADZIO
    Uczestnik

Witamy :) i tak jak powiedział Raf czekamy na dlugie ciekawe i wyczerpujace posty :)

Creative
    Uczestnik

Witamy wszystkich nowych użytkowników na naszym forum :) Zapraszam również do działu „regulamin”, w którym możecie zapoznać się z wszystkimi zasadami panującymi u nas. Pozdrawiam i zachęcam do udzielania się na forum!

Lumidi
    Uczestnik

Witam wszystkich, jestem nowy na tym forum, ale moze zagoszcze na dluzej.
    Interesuje sie NBA od ok 8 lat, w avatarze mam LA clippers i chyba najbardziej im bede w tym sezonie kibicowac, ogolnie nie mam jakos najulubienszej druzyny w NBA

Skejcik
    Uczestnik

Czemu reklamujesz inne forum w podpisie? Usuń to bo to niezgodne z regulaminem forum.
    .. Witamy na forum :]

vvr
    Uczestnik

Witam wszystkich ;)
    Kibicuje T’wolves ;)
    Do przeczytania zarówno tutaj jak i na chatach podczas meczów :)

Skejcik
    Uczestnik

Siema. Witamy na forum :)

Jankes
    Uczestnik

Witam Panowie! Interesuję się NBA od 9 lat i jestem kibicem Cleveland Cavaliers. Po stracie Lebrona było ciężko ale teraz mamy Irvinga i może być tylko lepiej :) Pozdro dla wszystkich :)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 226 do 240 (z 288 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.