Witam!

Wyświetlanie 15 wpisów – od 181 do 195 (z 288 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Tyrion
    Uczestnik

Z pewnością nie Dwight Howard- no way :)
    Witamy

Anonimowy
    Gość

serwus
    witam wszystkich serdecznie
    koszykówką NBA interesuje się od pierwszego treepeatu Chicagowskich Byków.
    Za dawnych czasów zarwałem wiele nieprzespanych nocy oglądając mecze na polskich stacjach.
    Nadal śledzę ligę choć już nie z takim zapałem jak kiedyś. Co prawda pozostało mi pewne zboczenie z dzieciństwa … o NBA mógłbym gadać i gadać …
    Na obecną chwilę kibicuje LeBronowi … może to niezbyt oryginalne. Chce aby chłopak zdobył swój pierścień, bo jest najlepszym zawodnikiem w całej lidze … moim skromnym zdaniem oczywiście ;]

Tyrion
    Uczestnik

ee tam LeBron- młody jest, będzie miał jeszcze czas :) Dirk może już nie mieć
    ja tam się koszem tez od tego czasu mniej więcej interesuje i zostało mi nie tyko pewne, ale wręcz totalne zboczenie z dzieciństwa :)
    Witamy

Anonimowy
    Gość

Yo wszyscy, widze ,że niektórzy piszą coś o sobie to tez napisze . Jestem Adam gram w kosza w klubie Polonia Warszawa, mecze NBA staram się oglądać jak najczęściej moge , moją ulubioną drużyną jest Miami Heat ale nie pzrez to ,że LeBron tu przeszedł czy coś w tym stylu , jestem wiernym fanem Heat od ładnych paru lat. Pozdro :)

iwczyko
    Uczestnik

witamy serdecznie

GO MAGIC!
    Uczestnik

@Rajon Rondo #1:
    oczywiście, że Dwight Howard, ale i również Jameer Nelson… w sumie to też zależy raz ten, raz tamten, ale ta dwójka zawsze i wszędzie. :)
    btw. sorry, że tak zamuliłam z tą odpowiedzią, tak jakoś wyszło. :P

Anonimowy
    Gość

cześc wszystkim :D

Mathheo
    Uczestnik

Siema wszystkim!
    Jestem Mateusz, mam 15 lat w kosza gram od niecałego roku i mniej więcej tyle samo interesuje się liga NBA, mam nadzieje że te forum zwiększy moją wiedzę właśnie o tej lidze!
    I osobą którą się inspiruje a jednocześnie moim ulubionym graczem jest grający aktualnie w Tureckim klubie ;x , ALLEN IVERSON!
    noto tyle! ;d

Anonimowy
    Gość

witamy
    a w nba komuś kibicujesz?

Hehe mam nadzieję , że Chicago , bo dosyć małe grono jest tu naszej drużyny :D
    Powodzenia kolego :D

Anonimowy
    Gość

Witajcie! Mieszkam w Warszawie, pochodzę z Gorzowa. Kocham sport, kocham koszykówkę, także w kobiecym wydaniu – uważam, że mecze damskiego kosza są często ciekawsze, gdyż kobieta zmienną jest :) …a ja lubię oglądać niespodzianki, o ile nie chodzi o moją ulubioną drużynę :) Apropo jednej z nich, to miałem to szczęście niedawno zobaczyć na żywo mecz NBA z którego zrobiłem mały filmik:
    [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=Hx2CEHaMQH0[/my-youtube]

kilah13
    Uczestnik

Witam Mam Na Imie Łukasz Mam 29 lat i Nba ogladam od zarania dziejow heeh!! Jestem z Poznania i oprocz oczywiscie kibicowaniu PBG Basket ,Kibicuje Namietnie Miami Heat Oraz Phoenix Suns!! Pozdrawiam!!

Anonimowy
    Gość

witamy

Patryk2224
    Uczestnik

Witam udzielaj się :) Dobrze mieć kolejnego fana Heat :D

Powiem Ci Patryk , że nie za dobrze mieć tylu z Miami :) niedługo się tu wyprą Chicago ;D lol cześć Wam udzielajcie się ( mi coś przez wakacje nie wychodzi :D )

Wyświetlanie 15 wpisów – od 181 do 195 (z 288 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.