Witam!

Wyświetlanie 15 wpisów – od 166 do 180 (z 288 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonimowy
    Gość

Czesc wszystkim :) Na imie mi Zuzka, mam 20 lat, jestem studentką Krakowskiej AGH i z tego co widze to jestem tutaj w mniejszości (o ile nie jedyną dziewczyną ;)) NBA interesuje się bardzo krótko, bo od zeszłego roku, ale wciągnęłam się do tego stopnia, że ciągle zarywam noce żeby oglądać mecze, a strona nba jest pierwszą na którą wchodze z rana. Zarejestrowałam się na forum żeby troche „podszkolić” swoją wiedzę z waszą pomocą zagorzali kibice i pogadać z kimś kto ma podobną zajawke ;)
    Jak to baba zgadałam się dużo, a nie wspomniałam o najważniejszym: Kibicuje Celtom i w troche mniejszym stopniu Bykom, a w szczególności mam na uwadze Rajona Rondo i D-Rose’a. Na początek będę pewnie więcej czytać niż pisać, ale mam nadzieje, że niedługo to się zmieni.

Już koniec.. przepraszam ;p

Swider
    Uczestnik

Witamy na pokładzie;) Była już chyba kiedyś jakaś kobieta jedna tutaj o ile się nie mylę?:P Ale jakoś przepadła nie wiadomo gdzie:P W każdym razie standardowe udzielaj się często,bo gorszych postów niż nijaki Rybak pisać nie będziesz więc nie ma się co bać:D

Anonimowy
    Gość

Witamy :)
    Bardzo fajnie, że się zarejstrowałaś i do tego fanka Celtów. Pozdrowiam :)

Witamy na pokładzie i także nie ma się czego bać, udzielaj się często :)

Świder wrote:
    Witamy na pokładzie;) Była już chyba kiedyś jakaś kobieta jedna tutaj o ile się nie mylę?:P Ale jakoś przepadła nie wiadomo gdzie:P W każdym razie standardowe udzielaj się często,bo gorszych postów niż nijaki Rybak pisać nie będziesz więc nie ma się co bać:D

Haha ale dobre… :D cos innego mi w profilu wpisałeś z tego co pamiętam :whistle::cool:

Anonimowy
    Gość

Siema, jestem Wojtek mam 15 lat i mieszkam w Jastrzębiu-Zdroju.
    Najbardziej lubię piłkę nożną, ale znajduję też czas dla koszykówki.

Swider
    Uczestnik

Witamy;) Jak widzę kibic Suns a do tego Wojtek,więc masz dwa plusy na starcie z mojej strony:D

Anonimowy
    Gość

Heh ^^

Siemanko people!!!
    Jestem Dawid, uczęszczm na UJ w krakowie. Studiuje Architekture oraz jestem fanem Koszykówki a w szczególności MH i BC

Drunx
    Uczestnik

Milo poznac nowe osoby

Siemka Rajon u mnie na początku masz już minus , bo lubis Miami :D
    Żartuję , siemka i udzielaj się:D

GO MAGIC!
    Uczestnik

Cześć, jestem Monika, mam 16 lat i jestem z Bydgoszczy.
    Moja przygoda z NBA zaczęła się, kiedy byłam małym szkrabem i tata opowiadał mi o Michaelu Jordanie i całym jego zespole, lecz kiedy zobaczyłam mecz Orlando Magic, poczułam, że moje serce należy właśnie do tego zespołu, a nie do Bulls’ ów. Magicy zawsze przewijali się gdzieś tam w moim życiu, ale nie oglądałam meczów na żywo, co najwyżej sprawdzałam wyniki. W tym sezonie tj. 2010/2011 postanowiłam, że będę śledzić dokładnie losy moich ulubieńców i tak się właśnie stało.

Patryk2224
    Uczestnik

Siemanko mieszkasz nawet niedaleko mnie (Inowrocław) :)
    Udzielaj się :D

GO MAGIC!
    Uczestnik

no mam taki zamiar, dołączając tutaj. :D

cześć wrocka bardzo fajnie że lubisz magików gdyż nie spotykam wiele takich osób. a powiedz mi kto jest twoim ulubionym zawodnikiem z orlando?

Wyświetlanie 15 wpisów – od 166 do 180 (z 288 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.