Witam społeczność forumowiczów

Strona główna Fora nbaforum.pl – sprawy forumowe Przywitaj się Witam społeczność forumowiczów

Wyświetlanie 7 wpisów – od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    jyggli
    Uczestnik

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów na forum!
    Jest mi Was bardzo miło powitać tutaj :)

Anonimowy
    Gość

siemka :)

Anonimowy
    Gość

Witam szacowne Forum !

Anonimowy
    Gość

Mam na imię Anna ale wszyscy mówią do mnie Aśka jakoś tak się przyjęło. Mam 25 lat i jestem mieszkanką Warszawy, zostałam tutaj po studiach i jestem z tego bardzo zadowolona. Uwielbiam wieczorne wypady ze znajomymi i czytanie książek w długie zimowe wieczory.

Anonimowy
    Gość

Witajcie wszyscy, nazywam się Czarek. Z racji dużej ilości wolnego czasu przystąpiłem do Waszego forum, aby mój czas pozytywnie spożytkować. Mam 18 lat i moim hobby jest granie w gry komputerowe ale tez bardzo lubię grać na żywo w nogę czy kosza.

Anonimowy
    Gość

Hej wszystkim . Nazywam się Grzegorz, mam 18 lat . Jako nowicjusz postanowiłem również tutaj zaznaczyć moją obecność. Lubię aktywnie spędzać czas ale nie tylko mam dni, że wolę sobie posiedzieć przed kompem, a wtedy przydają się takie fora jak to. Pozdrawiam raz jeszcze.

Anonimowy
    Gość

Witajcie ludziska jestem Bartek. Mam 17 lat I jestem tutaj totalnie nowy I jeszcze trochę nie ogarnięty. Nie będę się rozpisywał na swój temat bo nie za bardzo jest o czym. Powiem tylko, że jeszcze się ucze, niestety a wolny czas spedzam grając w kosza. Pozdrawiam wszystkich I do usłyszenia.

Wyświetlanie 7 wpisów – od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.