Strona główna › Fora › nbaforum.pl – sprawy forumowe › Przywitaj się › Witam
- Ten temat ma 22 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 10 lat temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
2016-01-22 o 15:29 #16206
Anonimowy
GośćFabian- tak się nazywam. Mam 18 lat i uczę się w technikum. Jestem typem sportowca. Wyczynowo jeżdżę na rowerze: skoki , podrzuty itp. Rower to świetna rozrywka polecam każdemu, zamiast spędzać czas na siedzeniu w domu warto złapać trochę Świerzego powietrza.
2016-01-25 o 10:12 #16209Anonimowy
GośćMam na imię Olaf. Jestem tutaj totalne zielony , jak przystało na nowicjusza. Mam 18 lat i dużo wolnego czasu. Lubię bardzo pływać to taka moja mała pasja. Witam wszystkich serdecznie.
2016-02-09 o 16:47 #16213Anonimowy
GośćMam na imię Jola , jestem nowicjuszką u Was po tematyce forum uważam , że znajdę tu miejsce dla siebie. Mam 17 lat i jeszcze się uczę. W wolnym czasie dużo gram w różnego rodzaju gry komputerowe, to taka moja mała pasja. Pozdrawiam.
2016-02-09 o 21:57 #16214Anonimowy
GośćSiemano! Tutaj Krisu, mam 19 lat i w wolnym czasie gram w kosza i tenisa ziemnego, pozdro
2016-02-12 o 07:33 #16220Anonimowy
GośćCześć wszystkim! Miło Was poznać.
http://meblekuchenne.olsztyn.pl/2016-02-12 o 07:33 #16221Anonimowy
GośćCześć wszystkim! Miło Was poznać.
http://meblekuchenne.olsztyn.pl/2016-02-12 o 13:25 #16222Anonimowy
GośćWitam, jestem tutaj nowy. Postanowiłem napisać trochę o sobie. Mam na imię Jan, mam 36 lat, lubię czytać książki i oglądać filmy. Jestem miłośnikiem sportów extremalnych, ale uwielbiam również przyrodę. Posiadam w swoim ogrodzie dużą kolekcję egzotycznych roślin. Pozdrawiam
2016-02-17 o 09:37 #16231Anonimowy
GośćHej , hej tu Konrad nowy uczestnik Waszej grupy. Liczę na jakieś wsparcie i pomoc na forum racji , że jeszcze nie ogarniam tu do końca co i jak. Na pewno też są tutaj ludzie , którzy lubią gadać z innymi tak jak ja , mam nadzieje, że czas spędzony na tym forum nie będzie czasem straconym.
[hr]heniookares wrote:Henio z tej strony. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów nowych jak I starych. Nie będę się rozpisywał, powiem tylko, że mam 18 lat , jeszcze się uczę i lubię w wolnym czasie grac w kosza.[hr]
Hej , hej tu Konrad nowy uczestnik Waszej grupy. Liczę na jakieś wsparcie i pomoc na forum racji , że jeszcze nie ogarniam tu do końca co i jak. Na pewno też są tutaj ludzie , którzy lubią gadać z innymi tak jak ja , mam nadzieje, że czas spędzony na tym forum nie będzie czasem straconym.
[hr]
Hej , hej tu Konrad nowy uczestnik Waszej grupy. Liczę na jakieś wsparcie i pomoc na forum racji , że jeszcze nie ogarniam tu do końca co i jak. Na pewno też są tutaj ludzie , którzy lubią gadać z innymi tak jak ja , mam nadzieje, że czas spędzony na tym forum nie będzie czasem straconym. -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.