Witam

• Ten temat ma 22 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 10 lat temu przez Anonimowy.
Wyświetlanie 8 wpisów – od 16 do 23 (z 23 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonimowy
    Gość

Fabian- tak się nazywam. Mam 18 lat i uczę się w technikum. Jestem typem sportowca. Wyczynowo jeżdżę na rowerze: skoki , podrzuty itp. Rower to świetna rozrywka polecam każdemu, zamiast spędzać czas na siedzeniu w domu warto złapać trochę Świerzego powietrza.

Anonimowy
    Gość

Mam na imię Olaf. Jestem tutaj totalne zielony , jak przystało na nowicjusza. Mam 18 lat i dużo wolnego czasu. Lubię bardzo pływać to taka moja mała pasja. Witam wszystkich serdecznie.

Anonimowy
    Gość

Mam na imię Jola , jestem nowicjuszką u Was po tematyce forum uważam , że znajdę tu miejsce dla siebie. Mam 17 lat i jeszcze się uczę. W wolnym czasie dużo gram w różnego rodzaju gry komputerowe, to taka moja mała pasja. Pozdrawiam.

Anonimowy
    Gość

Siemano! Tutaj Krisu, mam 19 lat i w wolnym czasie gram w kosza i tenisa ziemnego, pozdro

Anonimowy
    Gość

Cześć wszystkim! Miło Was poznać.

Anonimowy
    Gość

Cześć wszystkim! Miło Was poznać.

Anonimowy
    Gość

Witam, jestem tutaj nowy. Postanowiłem napisać trochę o sobie. Mam na imię Jan, mam 36 lat, lubię czytać książki i oglądać filmy. Jestem miłośnikiem sportów extremalnych, ale uwielbiam również przyrodę. Posiadam w swoim ogrodzie dużą kolekcję egzotycznych roślin. Pozdrawiam

Anonimowy
    Gość

Hej , hej tu Konrad nowy uczestnik Waszej grupy. Liczę na jakieś wsparcie i pomoc na forum racji , że jeszcze nie ogarniam tu do końca co i jak. Na pewno też są tutaj ludzie , którzy lubią gadać z innymi tak jak ja , mam nadzieje, że czas spędzony na tym forum nie będzie czasem straconym.
    [hr]

heniookares wrote:
    Henio z tej strony. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów nowych jak I starych. Nie będę się rozpisywał, powiem tylko, że mam 18 lat , jeszcze się uczę i lubię w wolnym czasie grac w kosza.

[hr]
    Hej , hej tu Konrad nowy uczestnik Waszej grupy. Liczę na jakieś wsparcie i pomoc na forum racji , że jeszcze nie ogarniam tu do końca co i jak. Na pewno też są tutaj ludzie , którzy lubią gadać z innymi tak jak ja , mam nadzieje, że czas spędzony na tym forum nie będzie czasem straconym.
    [hr]

Wyświetlanie 8 wpisów – od 16 do 23 (z 23 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.