Witam

Wyświetlanie 9 wpisów – od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Riot.
    Uczestnik

Siemanko wszystkim forumowiczom, po wielu tygodniach poszukiwania własnego miejsca w sieci, gdzie mógłbym pogadać trochę o baskecie trafiłem w końcu tutaj. Nazywam się Łukasz i liczę sobie 17 lat, basketem interesuję się od małego, wszystko przez Kobe Bryanta, którego do dziś uważam za ukochanego zawodnika. Z obecnie grających ekip kibicuję Los Angeles Lakers i Memphis Grizzlies, jednak moją ulubioną ekipą pozostają Seattle Supersonics. Co po za tym? Kocham muzykę, zwłaszcza rap, sam zresztą piszę na największym polskim portalu o rapie – PopKiller.pl . Czego słucham możecie zobaczyć zaglądając na mój profil last.fm -> http://www.lastfm.pl/user/WolfHaleySWAG
    Jeśli macie jakieś pytania, walcie śmiało, chętnie odpowiem ;)

Skejcik
    Uczestnik

Witamy na forum i zapraszam od częstego udzielania się.

Witamy

Max
    Uczestnik

Witamy :)

Trochę źle że założyłeś osobny temat ;D ale witamy witamy

namecky
    Uczestnik

Siemanko! witaj na naszym forum ;) napisz o sobie coś więcej.

Anonimowy
    Gość

Hej , hej tu Konrad nowy uczestnik Waszej grupy. Liczę na jakieś wsparcie i pomoc na forum racji , że jeszcze nie ogarniam tu do końca co i jak. Na pewno też są tutaj ludzie , którzy lubią gadać z innymi tak jak ja , mam nadzieje, że czas spędzony na tym forum nie będzie czasem straconym.

Anonimowy
    Gość

Mam na imię Tomek. Jestem uczniem jednego z techników Warszawskich. W wolnych chwilach dużo czytam ale spokojnie nie jestem typowym molem książkowym w okularkach, wręcz przeciwnie moją drugą pasją jest kulturystyka, dopiero zaczynam w tej dziedzinie ale mam nadzieje na duże sukcesy. Pozdrawiam.
    [hr]

Skejcik wrote:
    Witamy na forum i zapraszam od częstego udzielania się.
    Anonimowy
    Gość

Witajcie wszyscy jestem nowicjuszką i powinnam chyba najpierw się przywitać. No więc mam 18 lat i uwielbiam gry komputerowe , dużo czasu m poświęcam, gdy juz czuje się tym zmęczona idę biegać, to kolejna moja pasja. Pozdrawiam.

Wyświetlanie 9 wpisów – od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.