What Are You Waiting For … Sezon 2010/11

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy What Are You Waiting For … Sezon 2010/11

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 20 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Panowie reaktywacja tematu z przed sezonu, może trochę za wcześnie ale zawsze można dopisywać swoje oczekiwania ;] , tak jak w temacie na co czekacie wraz ze startem sezonu 2010/11 ;]
    Dla mnie:

1) Jak zaprezentuje się Blake Griffin w barwach Clippers , i jakie piętno odcisną jego występy na bilansie LAC ;] Oczekuje po nim niesamowicie agresywnej gry taką jaką pokazywał w barwach OKC Sooners ;]
    I ogólnie jak Clippers poradzą sobie w tym sezonie , Griffin , Aminu, Bledsoe, Foye, Gomes i może TMac doszli do temu więc wydaje mi się że walka o 8 lub 7 spot jest pewna ;]
    clips1.jpg
    2) Jak wpasuje się Al Harrington do Denver , czy sama drużyna poprawi swój bilans , czy George Karl i KMart będą gotowi wraz z rozpoczęciem sezonu.
    alharrington.jpg
    3) John Wall, DeMarcus Cousins, Derrick Favors, Evan Turner – jak zaprezentują się ci Rooksi w barwach swoich drużyn, szczególnie jakie się okażą porozumienia na lini Wall – Arenas , Turner- Iggy … Jestem również podekscytowany fajnie zapowiadającym się frontcoutem Nets , Lopez / Favors… I ciekawi mnie duet Reke Evans + DeMarcus Cousins ;]
    wall526071710.jpg
    4)Big3 Miami Heat – nie mogę się doczekać ich pierwszego meczu , nie będę im jakoś specjalnie kibicował , ale na pewno zachwycą nas swoją spektakularną grą , również interesuje mnie czy Pat przejmie posadę głównego coacha i jak sam team będzie sobie radził przy takim nakładzie wielkich gwiazd ;]
    0709miami3526bt1.jpg
    5)W lato paru ciekawych zawodników zasiliło szeregi niektórych teamów , czekam na debiuty takich zawodników jak Amare Stoudemire, Carlos Boozer ,David Lee, Al Jefferson … I co z tym idzie , jak oni wpłyną na grę swoich drużyn , Bulls, NYK, GSW, Jazz.
    actcarlosboozer.jpg
    6)Jak Bucks zaprezentują się w tym sezonie, liczę że poprawią się względem ostatniego sezonu , w Milwuakee w końcu pojawiło się światło nadziei ;]
    brandonjenningsbuckswhi.jpg

Co was interesuje najbardziej w zbliżającym się nowym sezonie ? :)

GreenBlood
    Uczestnik

Mnie interesują właściwie tylko dwa tematy :

1: Jak długo przetrwa (Bo jestem pewien że nikt im nie podskoczy, boje sie raczej o kwestie finansowe) Big Trio w Miami…

2: a druga kwestia kto przyjdzie za Sheeda do Celtów i jak poradza sobie bez Perka na pewien czas…

3: a no i w sumie jak poradzą sobie Cavsi bez James’a i Big Z’ego …

tyle. one love !

Creative
    Uczestnik

Lato 2010 ciągle trwa, ale już na tą chwile jest kilka tematów :)

1) Wielka 3 w Miami – w odróżnieniu do Ciebie #23 Ja będe im kibicował ;)

2) Jak zgrają się Bulls i NYK na Wschodzie

3) Jak zaprezentuje się zdrowa ekipa Hornets w nowym sezonie i jak zakończy się zmiana własnościowa w tej organizacji.

4) Celtics i Lakers – ostatni finaliści NBA – to będzie dla nich ciężki sezon, dlatego ciekaw jestem ich gry…

c.d.n. :D

Anonimowy
    Gość

1) Golden State Warriors jak się pokażą po zmianach w składzie, rozwój Curry’ego
    2) Jak na wschodzie się pokażą Bulls, Knicks, Heat, Nets, Bucks, Cavs i Raps bez swoich gwiazd
    3) Jak na zachodzie się pokażą Nuggets, Lakers, Rockets, Kings.
    4) Czy John Wall okażę się zbawicielem Wizards i powrót Arenasa
    5) Trejd VC15 z Magic ;)
    6) Czy Lakers znowu zagrają wszystkim na nosie i sięgną po 3 tytuł z rzędu
    7) Czy Lebron się zgodzi być przydupasem Wade’a

1. Jak poradzi sobie WBL w Miami.
    2. Mecz gwiazdkowy Lakers-Miami
    3. Jak Gortat będzie grał w Magic (albo w innej drużynie)
    4. Czekam na walkę w Konferencji Wschodniej. Kilka drużyn powalczy o miejsca w PO.
    5. Czekam na zdobycie 3 peat Lakers w czerwcu 2011 roku.
    6. MVP dla KB24, może się uda
    7. Śmieszne filmy z udziałem Barkleya i ekipy TNT.

Tristania78
    Uczestnik

Napiszę tylko o tych swoich najważniejszych oczekiwaniach :)

1.Co osiągną w nowym sezonie wreszcie zdrowi(wierzę w to i mam taką nadzieję) PTB,nie ukrywam ze liczę na dużo
    2.Jestem ciekawy co nam zaprezentują odnowieni Knicks
    3.Oczywiście czekam jak pewnie wielu z wielką ciekawością na mecze Heat,chcę zobaczyć jak takie osobowości jak Wade i LBJ będą ze sobą funkcjonować
    4.John Wall-czy już w debiutanckim sezonie potwierdzi nam swoje wielkie możliwości i w jak duży sposób wpłynie na Wizards
    5.Tyreke Evans+DeMarcus Cousins niezły duet może być chciałbym to zobaczyć
    6.Oczekuję że Greg Oden rozegra cały sezon w końcu i udowodni że porównania z Samem Bowie są nie na miejscu :)

Tristania rzeczywiście przypomniałeś mi o paru pozycjach na swojej liście ;];]

bo jeszcze mnie bardzo interesuje właśnie zdrowe PTB które darze wielką sympatią i zdrowy Greg Oden który jest moim ulubionym Centrem w lidze a sam jeszcze pamiętam jak oglądałem parę jego meczy w drużynie z Ohio ;]
    I Tristania Oden nie był porównywany tylko do Bowiego ale przede wszystkim do Bill’a Russella !!! Jego występy w NCAA były cudowne, ma wielki talent w ofensywie ale jego defens to coś po prostu pięknego , ja obstawiam że jeżeli rozegra jeden pełen sezon to ma Defensive Player of The Year w kieszeni ;)
    I co mnie jeszcze interesuje to pojedynek między Johnem Wallem a Blake Griffinem o Rookie of the Year :D;] i sam twierdzę że statuetkę otrzyma Griffin ;]

1. Nom to na pierwszym meczu stawiam oczywiście finały ;) liczę na LA vs Chicago chodź myślę że będzie LA vs MIA (chciałbym LA vs ATL)
    2. Wręczenie pierścieni
    3. Zmiana wyjściowego PG w Lakersach
    4. Transfer Marcina
    5. Transfer Sashy i Luke
    6. Zachwyty i smutek po dobrej jak i złej grze Miami

A tutaj takie sobie:
    – 100pkt Kobego w 1 meczu :D haha
    – Zmiana drużyny przez Skejcika (co najmniej 2) :D haha
    – Konferencja prasowa z Ronem po zdobyciu misia przez LA :D haha

Na razie na tylr ;)

Clippers4life
    Uczestnik

No już weźcie sie od tego Skejcika. ;)

1)Clippers – jak sie zaprezentują , a konkretnie Griffin na którego mega licze.Jednak #23 przekonał mnie do walki o PO. ;)
    2)Wall – czy jest taki na serio jaki go zapowiadano , czy da rade sobie w prawdziwym baskecie?
    3)Big Trio ale nie w Bostonie tylko w Miami – oni chyba najbardziej was i mnie ciekawią , czy to ma przyszłośc ?
    4)Jak inne drużyny sobie poradzą przeciwko Miami.
    5)Gdzie zagra Shaq.

GreenBlood
    Uczestnik

O ile się nie mylę to na pierwszym zdjęciu(oczywiście w poście #23) obok Griffina siedzie M.Camby (sorry za offtop) i mam pytanie, czy ktoś wie jaki on ma model butów na sobie. ? :D

z góry dzięki za odpowiedzi. one love !

pesi15
    Uczestnik

1) Jak będzie wyglądać gra Big3 w Miami?
    2) Postawa Nuggets w obronie( o grę w ataku nie ma się co martwić)
    3) Clippers a dokładnie postawa Blake Griffina( myślę że jest w stanie zagrać na poziomie 18pkt i 10zb)
    4) All Star Weekend w Los Angeles.
    5) I chce zobaczyć mecz Nuggets w którym Melo rzuca 60pkt!!!
    6) John Wall- jestem ciekawy czy spełni oczekiwania Wizards i kibiców.
    7) Jak Houston Rockets sobie poradzie, oraz wracający do gry Yao Ming.

Anonimowy
    Gość

Obyś się Mucha nie przeliczył :D
    aby nie było offtopu to jeszcze coś dodam…

8) Tiago Splitter czy zostanie drugim Scolą i czy pomoże Duncanowi pod koszami.
    9) Czy duet AI i Turner wypali…
    10) Czy nowi właściciele Warriors okażą się lepsi niż Cohan.
    11) Super sezon wykonaniu najlepszego PG w lidze Chrisa Paula
    12) jak sobie mimo wszystko poradzą Suns z Hedo na PF :P

Tyrion
    Uczestnik

na szybko to czekam na:
    1. wysyp fanów Heat, najlepiej takich z długim stażem ;)
    2. 4 3peat Phila i zarazem drugi Lakers za mojej „kadencji” kibica, i co się wiąże automatycznie z 6 tytułem dla Kobego i Fisha- nie żebym był jakiś szczególnie pewien tego, co by mi ktoś nie zarzucał zbędnej bufonady i arogancji, ale jako kibic na to czekam ;)
    3. Johna Walla i Blake’a Griffina, i na to, czy pokażą się na miarę potencjału i oczekiwań
    4. pierwszy pełny sezon Grega Odena,
    5. to samo w przypadku Drew Bynuma
    6. To samo w przypadku Yao
    7. Tak jak Skejcik czekam na Tiago Splittera i na to, czy Pop pozwoli odegrać mu ważniejszą rolę ;)
    8. Dalszy rozwój Thunder
    9. Powrót Boguta i rozwój Jenningsa
    10. fajną,efektowną i przyjemną grę Heat w RS i nieoczekiwaną porażkę w PO ;)
    11. poprawę gry i sytuacji naszego rodzynka ;)

Anonimowy
    Gość
    Quote:
    1. wysyp fanów Heat, najlepiej takich z długim stażem

To już zaczyna być u Ciebie obsesją:D:closedeyes:, jakby się uczepić do wśród kibiców Lakers też jest wysoki wskaźnik „sezonostwa”. BTW – pisałeś wczoraj, że Cię nie interesuje jak to komu kibicuje:whistle:

Swider
    Uczestnik

Dobra to i ja dodam cos od siebie mimo iz pisze z komórki:p jako ze niemam pojecia jak zaczac pisac linijke nizej to zaczynam tu: 1. Oczywiscie jak wiekszosc interesuje mnie gra Miami i ja zaliczam sie do grupy osob ktora nie bedzie im kibicowac. 2. Czy Turner sprosta oczekiwaniom , bo w summer league gral przecietnie. 3. Czy AI znajdzie zatrudnienie i jesli tak to czy zgodzi sie na role zmiennika w zamian za szanse zdobycia pierscienia. 4. Czy Suns mimo zmian w skladzie utrzymaja tempo gry no i przy tym jakos oczywiscie.

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 20 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.