Wątek Allena Iversona w sezonie 09/10

Strona główna Fora NBA Aktualności Wątek Allena Iversona w sezonie 09/10

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 49 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

i znowu pocałunek loga na parkiecie tak jak w pierwszym meczu w denver przeciwko 76 w Wachovia:)
    Panowie jak na taką przerwę bo już nie liczę tego nieszczęsnego MG te statsy nie są takie złe ,tym bardziej kiedy ciążyła na nim taka presja, bardziej skupił się na asystowaniu i rozgrywaniu niż na punktowaniu i można powiedzieć że to był pierwszy mecz w teamie bo skład sie trochę pozmieniał od czasów AI:P… Allen jeszcze zdąży się pokazać ,to była tylko zapowiedz… i tak to był najlepszy jego mecz w sezonie teraz będzie tylko lepiej :)

Creative
    Uczestnik

Szczerze to obiecałem sobie troszkę więcej po Iversonie… może i faktycznie za dużo od niego wymagałem… może z meczu na mecz będzie coraz lepiej… może dzięki pasji AI Dalembert i Brand wreszcie zaczną grać… może 76ers mają jeszcze szanse na P.O…. może… :P

Anonimowy
    Gość

podobno w Sixers atmosfera nie jest najlepsza. AI mi pasuje do stylu Jordana, więc liczę, że z meczu na mecz będzie lepiej u niego z grą.

Rick Barry FTW!
    Uczestnik

Dzisiaj kolej na Detroit. Gdyby ich trenerem nadal był Curry, to AI dzisiaj wychodziłby z siebie. Tak czy tak, przewiduję poprawę gry Iversona, i statystyki na pewno lepsze jak pierwszej nocy:

22 pkt, 47% z gry, 3 zb, 6 as, 2 prz.

Anonimowy
    Gość

AI vs Detroit: 19pkt, 2zb, 6ast, 1przech, 3strat 45%

wg mnie to: 17 pkt(40%), 8as , 3zb,2 przech, 2 straty.

24pkt (45%) 7as 5zb 2przech 4straty

Jego wynik przeciwko Detroit
    33min: 11pkt(30%) 0zb 3as 2przech 6strat

Rick Barry FTW!
    Uczestnik

Coraz bardziej daje się we znaki brak ławki, co do Iversona, to widać jak na dłoni, że stracił przynajmniej jeden krok.

Clippers4life
    Uczestnik

To nie ten sam Iverson.Nie może złapać rytmu gry eh … może już czas skończyć?:(

nie nie…ja obstawiam że 76 będą mieli jeszcze z niego pożytek więc niech gra!

wrona
    Uczestnik

Złapie rytm gry spokojnie… mysle ze jeszcze z dwa mecze i będzie good

Clippers4life
    Uczestnik

Bardzo bym chciał.Jednak gdy nie złapie?76ers nadal będą ch**a grać a Allen zacznie mysleć o emeryturze.

Anonimowy
    Gość

Iverson gdyby nie miał tak wielkiego ego to w takich C’s mógłby pełnić rolę rezerwowego i walczyć o misia. Wiem, że to gwiazda, ale taki Sheed był all-starem w swoim czasie, Odom przez większość kariery grał jako starter, ale się pogodzili z rolami 6th mana by mieć ten najwyższy tytuł.
    Następnym AI dla mnie to jest Arenas, tłumaczyć chyba nie muszę czemu ;]

Rick Barry FTW!
    Uczestnik
    Skejcik wrote:
    Iverson gdyby nie miał tak wielkiego ego to w takich C’s mógłby pełnić rolę rezerwowego i walczyć o misia. Wiem, że to gwiazda, ale taki Sheed był all-starem w swoim czasie, Odom przez większość kariery grał jako starter, ale się pogodzili z rolami 6th mana by mieć ten najwyższy tytuł.
    Następnym AI dla mnie to jest Arenas, tłumaczyć chyba nie muszę czemu ;]

Dokładnie tak, są niemal identyczni pod względem stylu gry, i nawet ego mają podobne. Do tej grupy zawodników dodałbym jeszcze Ellisa z GS, chociaż co do jego ego nie mogę się wypowiedzieć.

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 49 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.