Strona główna › Fora › nbaforum.pl – sprawy forumowe › Offtopic › Wasze ulubione seriale
- Ten temat ma 57 odpowiedzi, 21 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 1 miesiąc temu przez
Kjubixon.
-
AutorWpisy
-
2011-10-02 o 20:04 #13390
sovren
Uczestnik@Świder
Oglądam amerykańską wersję, ponoć lepsza od brytyjskiej i po części nie chce oglądać tego samego z innymi aktorami. Wysłałem Ci link na pw, bo nie wiem czy można takowe tutaj umieszczać.
@Shaggy
Jak lubisz komedie i Neila Patricka Harrisa, to polecam „Dr. Horrible’s Sing-Along Blog” o ile jeszcze nie widziałeś. Również Howard Wolowitz się tam pojawia
Breaking Bad widziałem tylko pierwszy sezon parę lat temu (jeden z najlepszych seriali jakie widziałem) i zamierzam od tamtej pory do niego wrócić, ale nie mogę się przełamać aby go ściągnąć. Za dużo innych rzeczy już oglądam i za bardzo się wciągam, a 3 sezony się już nazbierały. Odnośnie reszty, to „Playboy Club” na pewno będzie anulowany, włożyli dużo kasy na aktorów i nie ma szans aby im się to zwróciło przy słabych recenzjach za pierwsze odcinki. „Pacyfik” był ok, ale nic więcej. Bardziej mi się podobała „Kompania Braci” oraz „Generation Kill”.2011-10-02 o 22:16 #13391Swider
UczestnikSovren dzięki na linki ale jednak chyba również zostanę przy wersji Amerykańskiej i w sumie z niecierpliwością czekam na drugi sezon
Oprócz tego pisałem już kiedys w tym wątku jakie inne seriale oglądam bądz oglądałem ale było to chyba kilka stron wstecz więc odświeżę troszkę. Tak więc dawniej Lost i Prison Break to standardowo tak jak spora część ludzie chyba,no ale oprócz tego to „Jak Poznałem Waszą Matkę” obowiązkowo. Ponadto swojego czasu oglądnąłem bodajże 13 odcinkowy serial Persons Unknown,dupy nie urywa ale w sumie to niezły i jak ktoś niema co oglądać to swobodnie można obadać bo nudzić się nikt na tym mimo wszystko nie powinien;) No a z aktualnie oglądanych to Skins only wersja UK oczywiście,szczególnie sezon 3 i 4 to miazga po całości jak dla mnie,Misfits i tutaj też nie mogę sie doczekać kolejnego sezonu mimo,że bez najlepszego aktora serialu(chyba,że coś się zmieniło),no i wspomniane na początku Shameless;]2011-10-03 o 09:50 #13406sovren
UczestnikMisfits od 11 listopada i bez najlepszego „bohatera”, co do ostatniego sezonu, to mam mieszane uczucia.
Persons Unknown przestałem oglądać po 6 odcinkach, podobnie jak V.
Z najnowszych, które pojawiły się w zeszłym miesiącu, to oglądam Terra Nova i na razie też szału nie ma. Coś ciężko trafić na serial, który wciągnie od pierwszych minut jak było z Prisonem (od pierwszego sezonu drastyczny spadek w dół) czy Lostem (tam też było różnie po 2 sezonie). Ostatnio tylko Shameless mnie od razu wciągnął, a parę lat temu jeszcze Generation Kill. Sons of Anarchy również jest mocno przeplatane słabymi jak i naprawdę świetnymi odcinkami. Spartakus miał swój klimat i ciekawe jak się zaprezentuje nowy aktor w tytułowej roli.2011-10-03 o 09:58 #13407Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikShaggy wrote:Słyszałem, że właśnie jeden z ostatnich odcinków Breaking Bad wbija w fotel, szczena opada, a zębów trzeba szukać 2 dni
Ja nastawiony jestem na komedie i oglądam
Jak poznałem waszą matkę
The Playboy Club (bliski anulowania)
The Big Bang Theory
New Girl
Modern Family
Memphis Beat
Pacyfik
South Park
Zakazane Imperium
a od listopada Hell on WheelsI za to duże brawa
) do tego na comedy polecam jeszcze: On, Ona i dzieciaki + Jim wie lepiej
) Nom i pingwiny też dają radę2011-10-03 o 10:00 #13408Skejcik
Uczestnikon, ona i dzieciaki to już by sobie mogli darować z emisją… 4 raz z rzędu chyba już to powtarzają :>
2011-10-03 o 10:23 #134132011-10-03 o 15:42 #13428Purp & Yellow LA Lakers
UczestnikOn, ona i dzieciaki powtarzają już z 50 raz, ale nie jest źle
Jim wie lepiej tak samo, ale zawsze bawi. Pingwiny też oglądam jak mam czas no i najlepszy jest Król Julian xD Fajne seriale na CC family lecą np takie klasyki jak Alf, Roseanne, Allo Allo.
New Girl jest z Zoey, więc Świder polecam ci ten serial xD2011-10-03 o 18:19 #13438Anonimowy
GośćRodzinka PL:).
2011-10-03 o 22:03 #13457Swider
UczestnikQuote:On, ona i dzieciaki powtarzają już z 50 raz, ale nie jest źle Smile1 Jim wie lepiej tak samo, ale zawsze bawi. Pingwiny też oglądam jak mam czas no i najlepszy jest Król Julian xD Fajne seriale na CC family lecą np takie klasyki jak Alf, Roseanne, Allo Allo.
New Girl jest z Zoey, więc Świder polecam ci ten serial xDDziękówa,dziękówa na pewno obadam;) No i gra tam jeszcze z tego co widze jeden z prawdopodobnie tysiąca Wayansów
2011-10-04 o 04:36 #13461Purp & Yellow LA Lakers
UczestnikGrał tylko w pilocie, potem musieli go wymienić już na innego aktora, ale serial jest bardzo fajny.
2011-10-04 o 10:33 #13478Swider
UczestnikNo też wczoraj obadałem obydwa odcinki i przy okazji pierwsze trzy nowego sezonu Jak Poznałem Waszą Matkę
W sumie trochę szkoda Wayansa bo oni zawsze są tacy pozytywnie pierdolnięci gdzie by nie grali. No ale fakt faktem serial nawet niezle się zapowiada a do tego podobno dostał zamówienie już na pełny sezon;)2011-10-30 o 12:03 #13998Purp & Yellow LA Lakers
UczestnikNo to kolejny godny polecenia serial się pojawił. „Boss”, bo o nim mowa to historia burmistrza Chicago (w tej roli Kelsey Grammer, znany z serialu „Frasier”), który dowiaduje się o swojej chorobie. Jak wiadomo próbuje utrzymać tą informację dla siebie. Już w pierwszym odcinku dowiadujemy się o jego relacjach rodzinnych, które za najlepsze nie są. Serial jeżeli chodzi o sprawy techniczne jest zrobiony bardzo dobrze. Serial łatwy nie jest, trzeba go oglądać w skupieniu. Jest on porównywany przez niektórych do „Prezydenckiego pokera”, więc tylko musimy czekać, jak dalej fabuła będzie wyglądała.
2013-01-19 o 11:37 #16016Kjubixon
UczestnikJa tam jestem fanem „Stargate” i to jest dla mnie jedyny serial godny polecenia;)
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.