Strona główna › Fora › nbaforum.pl – sprawy forumowe › Offtopic › Wasze ulubione seriale
- Ten temat ma 57 odpowiedzi, 21 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 1 miesiąc temu przez
Kjubixon.
-
AutorWpisy
-
2011-05-08 o 11:07 #12438
Bulls Fan Since 2009
UczestnikMoje ulubione seriale to :
Bez Śladu
Dowody Zbrodni
Detektyw Monk
Ogólnie lubię seriale kryminalne.
Najbardziej ze wszystkich polecam Dowody Zbrodni. Każdy odcinek reżyseruje kto inny, ciekawe historie , naprawdę polecam
2011-05-09 o 14:54 #12471Tyrion
UczestnikGra o Tron- ekranizacja pierwszego tomu mojego ulubionego cyklu fantasy i na razie mam mieszane uczucia w sumie, ale to raczej dlatego, że wygórowane jakieś wymagania jako wielki fan sagi miałem..Myślę, że spokojnie wart polecenia
Bo np bracia którzy nie czytali mają pozytywne odczucia.. Ogląda ktoś w ogóle? jak wrażenia?2011-05-09 o 15:16 #12473Drunx
UczestnikMnie sie bardzo podoba tak ze az zamowilem sobie ksiazke
2011-05-09 o 15:24 #12474Tyrion
UczestnikAle sama Grę o Tron, czy wszystkie ukończone 4 tomy sagi?
2011-05-09 o 15:55 #12475Drunx
Uczestnikkupilbym cala sage ale chyba nie bardzo jest dostepna do kupienia a jezeli sie myle mozesz podac mi linka gdzie moge zamowic?
2011-05-15 o 19:08 #12538Tyrion
UczestnikDopiero teraz zauważyłem:/ Nie wiem jak to jest bo Ty z tego co wiem przebywasz na wyspach i tego nie ogarniam.. w Polsce normalnie można w EMPIKU zamówić np…A polecam i to szczerze całe Pieśni Lodu i Ognia jak tylko można- mega wciągająca akcja, ciekawe postacie, intrygi i klimat- świetnie się czyta..
Spróbuje się rozejrzeć
2011-05-16 o 05:09 #12540Drunx
Uczestnikspoko zamowie sobie z empiku
2011-05-16 o 14:44 #12548LJ MJ RR are the legends
Uczestnikszczerze powiedziawszy nie oglądam zbyt dużo seriali ale jedne z moich najulubieńszych seriali to:
-24- raczej każdy wie co to
-Ja, Klaudiusz- Serial jest dość stary bo z lat 80 ale bardzo mi się podoba, gdyż uwielbiam historie Rzymu. :w00t:2011-05-17 o 19:26 #12579Purp & Yellow LA Lakers
UczestnikJa wyczaiłem kolejny fajny serial. Wiele osób uważa, że jest to najlepszy serial komediowy w tym momencie w USA, Modern Family. Pokazuje on perypetie 3 rodzin. Parę gejów, którzy adoptowali dziewczynkę z Wietnamu, normalną rodzinę z trójką dzieci oraz starszego już gościa i jego dużo młodszą żonę z dzieckiem. Jak narazie jestem po 2 odcinkach i nieźle się zapowiada. W serialu gra znany wszystkim Ed O’neill (Al Bundy) oraz Ty Burrell (Po dyżurze).
2011-05-21 o 05:54 #12614Purp & Yellow LA Lakers
UczestnikKolejna wiadomość serialowa, The event zostało skasowane przez stację NBC już po 1 sezonie. Serial miał oglądalność na poziomie 5-6 mln. co dla stacji ogólnokrajowej jest dość słabym wynikiem. Jednak dla fanów serialu pocieszającą wiadomością jest to, że studio będzie szukało stacji, która jednak zdecyduje się na kupno serialu.
2011-05-30 o 21:03 #12680Swider
UczestnikOglądałem The Event tak do tej przerwy czyli chyba do 12 czy tam 14 odcinka i taki raczej niezły a co najwyżej dobry serial. No chyba ,że coś się rozkręcił po przerwie jednak warto go oglądnąc bo główna aktorka to dobra dupa
A ja tym czasem zacząłem oglądać Skins i o ile pierwsze 2 odcinki były średnie o tyle kolejne cztery mnie wciągnęły i oglądałem wczoraj do 4 w nocy i dziś pewnie zrobie podobnie tak więc polecam jak ktoś jeszcze nie oglądał;]2011-10-02 o 11:58 #13376sovren
UczestnikTyrion wrote:A polecam i to szczerze całe Pieśni Lodu i Ognia jak tylko można- mega wciągająca akcja, ciekawe postacie, intrygi i klimat- świetnie się czyta..Serial i książka sporo się różnią, jeżeli chodzi o przedstawianie wydarzeń. Najbardziej nudnawe fragmenty były z Murem i HBO zaskoczyło mnie bardzo pozytywnie w tej kwestii. Następnie skopali wg mnie akcję w Królewskiej Przystani, a Daenerys i tu, i tu mnie odrzucała. Na „+” oczywiście Tyrion.
Serial jest na pewno inny i ciężki. Mi się podobał, ale uważam że książka jest lepsza. Z samym zakupem kolejnych części sagi miałem spore problemy, bo w merlinie czy empiku były często niedostępne. Aktualnie czekam na „Taniec ze smokami”.Co do innych seriali, to polecam komediowy „The League” oraz dramatyczny „Shameless”. Pierwszy opowiada o fantasy football league (nie ma napisów), a drugi przedstawia losy pięcioosobowej rodziny, która próbuje sobie radzić bez matki i ojcem alkoholikiem.
2011-10-02 o 18:25 #13387iwczyko
UczestnikBreaking bad(jaram się mocno i czekam zawsze niecierpliwie na kolejne odcinki)
Mentalist2011-10-02 o 18:51 #13388Purp & Yellow LA Lakers
UczestnikSłyszałem, że właśnie jeden z ostatnich odcinków Breaking Bad wbija w fotel, szczena opada, a zębów trzeba szukać 2 dni

Ja nastawiony jestem na komedie i oglądam
Jak poznałem waszą matkę
The Playboy Club (bliski anulowania)
The Big Bang Theory
New Girl
Modern Family
Memphis Beat
Pacyfik
South Park
Zakazane Imperium
a od listopada Hell on Wheels2011-10-02 o 19:23 #13389Swider
UczestnikQuote:Co do innych seriali, to polecam komediowy „The League” oraz dramatyczny „Shameless”. Pierwszy opowiada o fantasy football league (nie ma napisów), a drugi przedstawia losy pięcioosobowej rodziny, która próbuje sobie radzić bez matki i ojcem alkoholikiem.Oglądasz Shameless oryginalne w sensie Brytyjskie czy może Shameless US? Bo ja oglądam jedynie Amerykańską wersję gdyż nie ogarnąłem póki co dobrego zródła z którego mógłbym ściągnąć wersje oryginalną

-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.