Wasze ulubione seriale

Strona główna Fora nbaforum.pl – sprawy forumowe Offtopic Wasze ulubione seriale

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 58 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Swider
    Uczestnik

Ostatnia część zdania zachęca najbardziej :D

Tyrion wrote:
    A kojarzy ktoś z Was ten serial: http://www.imdb.com/title/tt1442449/
    Mnie wciągnął na maksa i wszystkie 13 odcinków tej serii obejrzałem z braćmi w ciągu jednego weekendu, i jeżeli ktoś lubi seriale historyczne, z dużą ilością krwi, wartką akcją, pełną intryg, zwrotów akcji i przede wszystkim cycków to polecam gorąco ;)

Serial zbiera wiele pochlebnych recenzji. Niestety główny bohater walczy z rakiem i narazie chyba zaprzestali kręcenie 2 sezonu, bo nie chcą narazie nikogo innego w miejsce Andy Whitfield. Teraz kręcą prequel Spartakus: „Gods of the Arena” http://www.imdb.com/title/tt1758429/

Tyrion
    Uczestnik
    Shaggy wrote:
    Tyrion wrote:
    A kojarzy ktoś z Was ten serial: http://www.imdb.com/title/tt1442449/
    Mnie wciągnął na maksa i wszystkie 13 odcinków tej serii obejrzałem z braćmi w ciągu jednego weekendu, i jeżeli ktoś lubi seriale historyczne, z dużą ilością krwi, wartką akcją, pełną intryg, zwrotów akcji i przede wszystkim cycków to polecam gorąco ;)

Serial zbiera wiele pochlebnych recenzji. Niestety główny bohater walczy z rakiem i narazie chyba zaprzestali kręcenie 2 sezonu, bo nie chcą narazie nikogo innego w miejsce Andy Whitfield. Teraz kręcą prequel Spartakus: „Gods of the Arena” http://www.imdb.com/title/tt1758429/

Już poszło w sieć, że Andy poczuł się lepiej i miał wracać, ale miał nawrót choroby i wybrali już nowego aktora za niego:/ czytałem jak się nazywał ale zapomniałem
    A na te pochlebne recenzje serial zasłużył jak najbardziej ;)

Patryk2224
    Uczestnik

– Świat według kiepskich (co tu opisywać :D)
    -Wyklęci (Leci na mtv w niedziele o 22 dla mnie świetny jeśli sie nie myle tylko 4 odcinki dopiero były)
    -Żniwiarz(również mtv niedziela 21)
    -Na wspólnej(Dla mnie jedyny polski serial do strawienia)
    -13 posterunek (klasyka)
    -Dr.House
    -Włatcy móch
    -South Park
    Na bieżaca to udaje mi sie tylko oglądać Wyklętych :)

Swider
    Uczestnik
    Quote:
    -Wyklęci (Leci na mtv w niedziele o 22 dla mnie świetny jeśli sie nie myle tylko 4 odcinki dopiero były)

Angielski tytuł Misfits,już pisałem o tym serialu gdzieś tutaj wyżej zresztą. Tak czy inaczej serial jak dla mnie też kozacki,jednak radzę sobie odpuścić lektora z MTV i oglądnąć z napisami. Ja już jestem po drugiej serii no a trzecia jakoś na jesień dopiero:P

Patryk2224
    Uczestnik
    Świder wrote:
    Angielski tytuł Misfits,już pisałem o tym serialu gdzieś tutaj wyżej zresztą. Tak czy inaczej serial jak dla mnie też kozacki,jednak radzę sobie odpuścić lektora z MTV i oglądnąć z napisami. Ja już jestem po drugiej serii no a trzecia jakoś na jesień dopiero:P

Patrz nawet nie wiedziałem że już 2 serie były już mam zajęcie będe oglądał a dowiedziałem się o tym serialu tylko z mtv. Skoro tak mówisz to sprawdze jak to wygląda z napisami. Wielkie dzięki za info :)

Swider
    Uczestnik

No nie ma za co a tak w ogóle to czarnulka jest śliczna:D Jedyne co mnie w tym serialu denerwuje to to,że pierwsza seria ma tylko 6 odcinków a druga tylko 7;/ Mam nadzieję,że w trzeciej serii bedzie kilka odcinków więcej.

Teraz info z typu „we łbie mu się poprzewracało”: Serial „Dwóch i pół” może zostać anulowany z powodu błazenady i problemów Charlie Sheena. Po tym jak został przyłapany z gwiazdą filmów dla dorosłych, zrujnował pokój hotelowy, poszedł na odwyk narkotykowy, a potem naskoczył na producenta serialu. CBS ma już dość strat i problemów z racji głupich zachowań Sheena. Ja jakoś serialu namiętnie nie śledzę, ale czasem jak leci na CC, czy TVN 7 to obejrzę. A co do Sheena to raczej facet się już skończył, nie sądzę że po takich wybrykach ktoś go jeszcze zatrudni. Należy przypomnieć, że za JEDEN odcinek „Dwóch i pół” dostawał 1.8 MLN $.

Evil Heat Fan
    Uczestnik

Moje ulubione seriale no trochę tego będzie

1)Star trak Voyager.
    2)Star trek Enterprise.
    3)La Femme Nikita.
    4)Smallville.
    5)Dr. House.
    6)ER. Ostry dyżur.
    7)Battlestar Galactica.
    8)StarGate wszystkie serie z SGU włącznie.
    9)Ziemia-2 stary serial niestety szybko się skończył a zapowiadał się
    obiecująco.
    10)I na koniec perełka :D Brygada ratunkowa Third Watch

Pietras
    Uczestnik

C.S.I: Las Vegas
    Dr House
    Vampire Diaries
    Greek

3 kwietnia odbędzie się premiera serialu The Kennedys. Jest to mini-serial, który opowie o historii tej rodziny. Rodzina polityków w której nie brakowało intryg, spisków oraz tragedii (1963 rok). Ciekawią mnie historie lat 60 w USA nie tylko w polityce, ale także w kulturze, więc dla mnie jest to pozycja obowiązkowa. Mini-serial ma budżet 25 milionów dolarów. Najpierw miał być pokazywany na Historia Channel, jednak naciski ze strony rodziny, aby nie pokazywano tego serialu zmusiły program do sprzedaży. Na szczęście znalazł się kupca i będziemy mogli zobaczyć ten program.

ciek90
    Uczestnik

dexter, weeds i teraz ostatnio oglądam breaking bad – zarąbisty serial. Gość jest chemikiem, ma raka i nic do stracenia – zaczyna produkować metę. Są 3 sezony. Dziwię się ze ten serial nie jest popularny w polsce

Smutna informacja dla fanów Misfits (wiem, że Świder serial ogląda) Nathan nie pojawi się w trzecim sezonie serialu. Zrezygnował z roli na rzecz podboju kina. Za niego ma się pojawić nowa postać-Rudy (castingi nadal trwają). Przed rozpoczęciem 3 serii w internecie ma pojawić się odcinek pożegnalny, który wprowadzi nową postać, a pożegnać Nathana. Świder chciał, żeby było więcej odcinków i tak faktycznie będzie, bo aż 8 :). Premiera jesienią.

Haha no to rzeczywiście Shaggy pocieszyłeś Świdra z tą ilością odcinków :D Aż 8 haha :D

Swider
    Uczestnik

No to szał 8 to przecież w chuj;/ I w ogóle dramat bo Nathan był tam najlepszą postacią,nie licząc urody czarnulki ofkors:P A ja tym czasem jestem w trakcie oglądania serialu Shamless US;] Polecam.

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 58 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.