Strona główna › Fora › nbaforum.pl – sprawy forumowe › Offtopic › Ulubione trunki.
- Ten temat ma 20 odpowiedzi, 9 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 1 miesiąc temu przez
Kjubixon.
-
AutorWpisy
-
2012-10-10 o 20:44 #15807
ADZIO
UczestnikPiwko to moje paliwko

1. Pilsner U – tylko czemu kurwa butelka kosztuje 6zl ;/
2. Książęce ciemne łagodne
3. Tyskie, LeszekPower :
1. Jack Daniels w każdej postaci !!
2. Wódy nie lubie ale jak już musze to jebne pare lufek2012-10-11 o 08:47 #15810Tyrion
UczestnikJa się muszę przyznac, że po pewnej przygodzie z dnia 6 stycznia, postanowiłem,że nie piję w tym roku wódki, poza naprawdę spcecjalnymi okazjami, i mija 9 miesięcy i piłem tylko raz na stypie, także ma się tą silną wolę

Za to pod namową kolegi, zacząłem zgłębiac tajniki jakże obfitego i bogatego w różnorodne smaki świata najcudowniejszego napoju jaki zna nasza ziemia, czyli piwka
Jedno czego mi zal to fakt,że dobre i ciekawe piwka zazwyczaj oznaczają tez większy wydatek, ale przeważnie warto.
Kilka takich najbardziej wartych polecenia imo to:
Grand Imperial Porter z browaru Amber
Koźlak z tegoż samego browaru
Belfast z Browaru Jabłonowo
Piwo na miodzie gryczanym tez z Jabłonowa
Ukraińskie Obołoń Białe i Obołoń Pszeniczne
Piwo Żywe z Amberu
Ciechan Wyborne
Ciechan Pszeniczne
Ciechan Miodowe2012-10-11 o 09:35 #15814Swider
UczestnikA tak odbiegając trochę od tematu alkoholi,chociaż nie do końca. Będąc w tym roku w Egipcie wiadomo all inclusive więc piwkowałem się dowoli ( Jakby ktoś był zainteresowany to piwo Birra Maraska,całkiem niezle smakuje,ma 5%,ale przypuszczam,że raczej poza granicami Egiptu ciężkie do zdobycia.) no ale też raz czy dwa zdarzyłem nam się z kumplem zapalić tą ich wszędzie dostępną sziszę i powiem,że wcześniej nie próbowałem nigdy tego ale taka fajna bania na kilka minut wchodzi i przykładowo raz jak byliśmy na pustyni na jakiejś tam wyciecze to zamułke zabiła momentalnie aa kosztuje to tam dosłownie jakieś grosze więc fajna sprawa jak dla mnie i coś nowego czego wcześniej nie próbowalem,chociaż z tego co sie orientuje i w Polsce są już te całe shisha bary,puby itd więc jest to pomału ogólnodostępne
2012-10-11 o 12:37 #15818ADZIO
UczestnikTyrion czyzby Multibrowar sie odwiedza ??
jezeli tak to ja preferuje Celtycie, Irish, Lipcowe i Lodowe ale nie kojarze jakie to browary
2012-10-11 o 21:03 #15828Tyrion
UczestnikNie nie mam po prostu u siebie takie dwa monopolowe z różnymi „niestandardowymi” piwami, plus czasami zaopatruje się w markecie-tak co góra dwa dni kupuje coś nowego ostatnio :> Z tych co wymieniłeś to jedynie Irish mi coś mówi,ale to z Browaru Kormoran więc nie wiem, czy to samo o którym Ty mówisz.
dziisaj piłem po pracy dwa nowe dla mnie piwka- ” Krakowiak Miód-Malina” dosyć ciekawe, i „Zawiercie Bursztynowe” dobre w chuj.Świder wrote:chociaż z tego co sie orientuje i w Polsce są już te całe shisha bary,puby itd więc jest to pomału ogólnodostępne
Są, są- mamy w Sopsnowsi przynajmniej jeden taki, i byłem ze trzy razy i mam w sumie mieszane uczucia, bo w połączeniu z kilkoma piwkami powodowało niezłego kapcia w ryju z rana, a przynajmniej sporo większego niż normalnie
2013-01-19 o 11:35 #16015Kjubixon
UczestnikJa tam lubie sobie ciechanaka zapodac, albo jakies inne niepasteryzowane

-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.