Twój ulubiony zespół/wykonawca?

Strona główna Fora nbaforum.pl – sprawy forumowe Offtopic Twój ulubiony zespół/wykonawca?

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 54 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Swider
    Uczestnik

Ron ron ostatnio nawet dwie nuty nagrał przy których uszy nie klapną o dziwo:P Swoją drogą dobrych wykonawców słuchasz a dokładnie chodzi mi o The Roots,Nas;a i Taliba Kweli:P Do tego jeszcze bym dodał Mos Def’a,Xzibita i jeszcze kilku wykonawców,których jednak o tej porze niechce mi się wymieniać:P

Anonimowy
    Gość

spokojnie mogłabym ich dorzucić do listy (i paru innych wykonawców.. :P) ale nie chciałam zaspamować całego wątku :P

Tyrion
    Uczestnik

ja raczej od dziecka polski rock- widzę, że to tutaj coś wyjątkowego( no może odróżniającego ;)) Głównie: KSU, KULT, Farben Lehre, Pidżama, T.Love i więcej w tym klimacie…

Malik11
    Uczestnik

Mój ulubiony wykonawca to oczywiście:

50-cent-50-cent-1192723.jpg
    50 Cent

Zespół zaś:

g-unit-ringtones.jpg
    G-Unit

A tak poza tym to głównie rap i coś Old Schoolowego. Z rapu to głównie (oprócz 50 i G-U) Snoop, Eminem, Ice Cube, 2Pac, Biggie, Gangstarr, Method Man, Redman, Dr. Dre, N.W.A, Mos Def, Wu-Tang Clan, Outkast, Kanye West, GZA, sama rapowa burżuazja :D

Jeśli chodzi o Old School to oczywiście Michael Jackson, Stevie Wonder, Ray Charles, James Brown, Edwin Starr, Barry White, Bob Marley i inni zajebiści wykonawcy

Anonimowy
    Gość

miałam rok temu okazję posłuchać 50centa na żywo, na Coke’u. Chociaż jak dla mnie nic nie równa się do usłyszenia na żywo 'One Mic’ Nas’a <3
    Swoją drogą, dość śmiesznie, że niemalże fifty 'supportował’ Nasa, z którym się dissował ;P

Malik przede mną wymienił Ray Charlesa, ostatnio też miałem sporą zajawkę na tego pana , obczajcie sobie dokument o nim z Jamie Foxem w roli głównej … DZIELO…
    A nutkę I GOT A WOMEN kto raz usłyszy ten nigdy nie zapomni :)

GreenBlood
    Uczestnik

Ojojoj, :)
    Żebym miał wymienić wszystkich to musiałbym pisać ze 3 godziny ;]
    Jednakże moja playlista to tylko dobry RAP ;] ja większość …
    Obecnie słucham …
    Nowości …
    – Freeway (myśle że naprawde warte uwagi)
    – El Da Sensei & The Retruners – GT2 (temu kto przesłuchał pierwszą płytke, ta też się spodoba)
    – i jeszcze Eldoka nowy ….
    A takto:
    Pozostaje jednak przy standartach
    – Gangstarr (Premier to geniusz … )
    – Big L (Bóg ze świetnym flow)
    – ostatnio obczaiłem oldschoolowa grupke Acts 24, rozpierducha …
    – Ocztwiscie jakies : Mos Def’y, Public Enemy, Jedi Mind Tricks i tak dalej, i dalej i ….

podrawiam, ONE LOVE !

Ja nie mam sprecyzowanych gustów muzycznych. Lubię słuchać utwory, które wpadają w ucho. Dlatego właśnie słucham piosenek starszych wykonawców jak np. Presley, Queen, Jackson oraz wykonawców współczesnych np. Shaggy (Mr. Bombastic :D ), Eminem, Black Eyed Peas, Knnan, Akon, Lil Wayne itd.
    Polecam, także cały soundtrack gry NBA 2k10. Niesamowita składanka :D

Malik11
    Uczestnik

#23 wymienił piosenkę Raya, I got Woman, fakt, zarypista ale konecznie musisz znać Mess Around:

http://www.youtube.com/watch?v=Bqz876VkwwY

albo Hit The Road Jack:

http://www.youtube.com/watch?v=Q8Tiz6INF7I

Ogólnie jeśli chodzi o Raya Charlesa to polecam, świetny wykonawca, film „Ray” też był świetny ;D

salek15
    Uczestnik

Mój ulubiony zespół to AC DC

Tyrion
    Uczestnik

a byłeś na koncercie na Bemowie może :>a teraz doczytałem, że masz 12 lat to pewnie nie byłeś… no ale wreszcie ktoś kto się tu przyznał do muzyki rockowej :) ja tez AC DC bardzo lubię

salek15
    Uczestnik

Niestety nie chociaż bardzo chciałem

GoatMan
    Uczestnik

Moim ulubionym zespołem niestety nieisniejący juz System Of A Down, a spośród tych którę istnieją to Disturbed.

Tyrion
    Uczestnik

ja byłem :) troche ciulate nagłosnieie, ale pod względem wizualizacji, kontaktu z publiką to inny swiat w porównaniu do naszych zespołów.. a prawie 20 minutowa solówka mnie zniszczyła

Creative
    Uczestnik

Ta piosenka chodzi Mi ostatnio po głowie… :cool1:

[my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=U0s8u14Oj3k&ob=av3n[/my-youtube]

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 54 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.