Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Tragiczna kontuzja Boguta
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 7 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 10 miesięcy temu przez
Denver Nuggets #1.
-
AutorWpisy
-
2010-04-04 o 11:50 #491
Rick Barry FTW!
UczestnikDzisiejszej nocy, lider zespołu Milwaukee Bucks doznał tragicznie wyglądającej kontuzji, w wyniku której ma złamaną prawą rękę, zwichnięty nadgarstek oraz przemieszczony łokieć.
Szkoda tak dobrze grającego kolektywu:(
Ciekawe czy odnajdą na tyle motywacji aby zawalczyć w play-off, zakładając iż w ogóle tam się znajdą…
Poniżej to co się wczoraj zdarzyło, ostrzegam że naprawdę fatalnie to wyglądało:[my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=ex2ryik9j9g[/my-youtube]
:shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit:
2010-04-04 o 11:58 #3982Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikNom to klapa rzeczywiście, a bucks rozkręcali się a teraz jak przyjdzie im walczyć z Atlantą w 1 rundzie nie daje im najmniejszych szans…Masakryczna kontuzja 3 rzeczy na raz
ciekawe ile zajmie mu dochodzenie do formy, a z tym może być średnio po takiej kontuzji.Pauza z pewnością będzie długa
[my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=l2wa1IYEFOg&feature=player_embedded[/my-youtube]2010-04-04 o 12:48 #3984Cleveland Cavaliers # 1
UczestnikAłaa… to wyglądało tragicznie. mało co i by było jeszcze gorzej. Dobrze że ty tylko ręka a nie coś innego przez co mógłby już nie zagrać…

2010-04-04 o 13:29 #3987OKC fan since 2009 & Portland TB
UczestnikBucks mają kłopot bo teraz nie mają klasowego centra… 0:4 z Atlantą ?[hr]
kurde spadł sobie dupą na rękę2010-04-04 o 13:35 #3988Ociep
Uczestnikałłłłła:/ aż mnie zabolało jak to oglądałem..
Do PO już prawie na pewno wejdą nawet bez Boguta powinni jeden mecz wygrać minimum, ale w PO bez niego pierwsza runda i good bye..jest zbyt ważnym ogniwem tego teamu, żeby byli oni w stanie coś osiągnąć więcej bez niego
Wielka szkoda bo liczyłem na jakąś ciekawą serię z ich udziałem:/2010-04-04 o 20:43 #3994Denver Nuggets #1
UczestnikBucks bardzo ładnie grało w tym sezonie a szczególnie jego końcówkę , należała im się szansa na walkę w pierwszej rundzie PO ale bez Boguta to jest po prostu nie realne , stanowił trzon tej drużyny i bardzo dobrze porozumiewał się z Jenningsem , nie potrafię sobie wyobrazić Johna Salmonsa i Brandona Jenningsa wygrywających chociaż jeden mecz z Horfordem , Smithem , Bibbym i Johnsonem… również obstawiam wynik 4:0 dla Atlanty ale nie okłamujmy się Bucks nawet z Bogutem większych szans by nie miała z drużyną Jastrzębi.
Mimo wszystko gra Kozłów optymistycznie nastawia mnie na następny sezon gdyż poczynili wielkie postępy:)2010-04-05 o 09:13 #4009Creative
UczestnikOciep wrote:ałłłłła:/ aż mnie zabolało jak to oglądałem..Dokładnie, masakra. Ostatnie mecze Bucks w sezonie regularnym, za pasem playoffs i takie :shit: Bucks mają teraz przed sobą ciężką końcówkę sezonu… u siebie grają z Nets, Hawks i Celtics, a nawyjeździe z Bulls, 76ers i Celtics na zakończenie RS. Bilans 2-4 chyba nikogo nie zaskoczy, w końcu Kurt Thomas i Primoz Brezec nie są demonami pozycji Centra…. :whistle: oby tylko zostali na tym 6 miejscu w Konferencji Wschodniej…
2010-04-05 o 10:54 #4014OKC fan since 2009 & Portland TB
Uczestnikno ale Bucks niekoniecznie muszą grać w pierwszej rundzie z Atlantą. Jest możliwość że będą grali z bostonem który ma jeden mecz straty do Atlanty…
2010-04-06 o 11:28 #4037Denver Nuggets #1
UczestnikDzisiaj została przeprowadzona z powodzeniem operacja na prawą rękę Andrew Bogut’a.
Andrew będzie potrzebował 6 tygodni aby w pełni odzyskać siły po operacji i dopiero wtedy jest możliwość rozpoczęcia rehabilitacji.
Więc nie ma co liczyć na Boguta w PO – niestety ;/ -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.