Tenis

Strona główna Fora NBA Sport Tenis

Wyświetlanie 3 wpisów – od 16 do 18 (z 18 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Rick Barry FTW!
    Uczestnik

Roger Federer wywalczył swój 16 tytuł wielkoszlemowy, zwyciężając w tegorocznym Australian Open, i pokonując w finale świetnego Andy’ego Murray’a.
    [align=center]Roger Federer – Andy Murray
    6:3, 6:4, 7:6 (11)
    [/align]

federer2010.jpg

Mamy szczęście, że możemy oglądać takich zawodników jak Federer w tenisie, i JORDAN;), James, Bryant, czy Garnett w NBA.

Ociep
    Uczestnik
    NBAForum wrote:

Mamy szczęście, że możemy oglądać takich zawodników jak Federer w tenisie, i JORDAN;), James, Bryant, czy Garnett w NBA.

i Shaq też :P
    Ale faktycznie bardzo się cieszę że takiego sportowca jak Roger mogę oglądać na żywo- ta jego regularność i utrzymywanie formy na zajebistym poziomie przez taki okres czasu to coś pięknego…23 razy in a row minimum półfinał Szlema- to jest naprawdę kosmos
    Trochę mnie denerwuje to nie docenianie jego sukcesów przez „znawców, piszących że Sampras był lepszy bo musiał walczyć o tytuły z Agassim, a Federer nie ma rywala godnego itp..

Rick Barry FTW!
    Uczestnik
    Ociep wrote:
    NBAForum wrote:

i Shaq też :P
    Ale faktycznie bardzo się cieszę że takiego sportowca jak Roger mogę oglądać na żywo- ta jego regularność i utrzymywanie formy na zajebistym poziomie przez taki okres czasu to coś pięknego…23 razy in a row minimum półfinał Szlema- to jest naprawdę kosmos
    Trochę mnie denerwuje to nie docenianie jego sukcesów przez „znawców, piszących że Sampras był lepszy bo musiał walczyć o tytuły z Agassim, a Federer nie ma rywala godnego itp..

Federer to geniusz, nie było w historii tak utytułowanego, regularnego i przede wszystkim wszechstronnego zawodnika.

Wyświetlanie 3 wpisów – od 16 do 18 (z 18 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.