Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Taco Bell Skills Challange
- Ten temat ma 29 odpowiedzi, 10 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat temu przez
Creative.
-
AutorWpisy
-
2010-02-09 o 07:35 #2853
Ociep
Uczestnikno dokładnie Raptor- jest rekordzistą(25,5 sekundy) i dodatkowo/ gra świetny sezon oraz dostał pierwszą nominację do ASG, co go powinno zmotywować też
Nash w sumie ma drugi wynik (25,
ale to 5 lat temu było
Deron z Derrickiem IMO powalczą, bo Steve za „stary” a Jenings za „młody”- czytaj: zbyt chaotyczny i nie zorganizowany jeszcze..2010-02-09 o 08:55 #2854Rick Barry FTW!
UczestnikOciep wrote:no dokładnie Raptor- jest rekordzistą(25,5 sekundy) i dodatkowo/ gra świetny sezon oraz dostał pierwszą nominację do ASG, co go powinno zmotywować też
Nash w sumie ma drugi wynik (25,
ale to 5 lat temu było
Deron z Derrickiem IMO powalczą, bo Steve za „stary” a Jenings za „młody”- czytaj: zbyt chaotyczny i nie zorganizowany jeszcze..Obstawiam Jenningsa, zobaczycie sami:cool:
2010-02-09 o 12:07 #2855Ociep
UczestnikNBAForum wrote:Obstawiam Jenningsa, zobaczycie sami:cool:
Nie wygra- zobaczysz sam
Pogubi się jak nie na rzucie to na którymś z podań- Deron jest znacznie lepszy technicznie od niego w tym względzie..2010-02-14 o 09:10 #3013Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikI czy ktoś podważał moje i Andego słowa o Steve? Pokoazał młodziakom klasę i tyle
2010-02-14 o 13:35 #3019Ociep
Uczestnikano pokazał- ale w sumie Deron był bardzo bliski wygranej- miał przewagę i przy ostatnim podaniu już praktycznie biegł dalej a tu pechowo mu piłeczka surprise zrobiła i musiał wracać
no ale szacuneczek dla Steve’a – pokazał klasę jak to napisał przedmówca2010-02-14 o 14:12 #3021Boston Celtics & Steve Nash Fan
Uczestnik#23 wrote:A co doświadczenie ma do Skill Challange tu się liczy prędkość i zwinność , Steve nie ma szans z takimi graczami jak DRose lub Williams którzy są młodsi i jeszcze raz tacy szybcy jak on
Jak widać jednak doświadczenie ma dużo w Skill Challenge. ; ) Steve pokazał, że nadal jest w czołówce. Ze spokojem podchodził do każdego punktu… i wygrał. ; )
2010-02-14 o 14:27 #3022Creative
UczestnikDeron miał pecha przy jednej przeszkodzie, gdyby nie ona kto czy nie pokonałby Nasha. Tak czy siak gratulacje dla Kanadyjczyka – rozgrywa kapitalny sezon i ta nagroda może go tylko i wyłącznie pozytywnie podbudować. Szkoda Mi Rose’a – postawiłem na niego w Typerze i straciłem 10 pkt.
Sprawa jego obecności nie wygląda tak źle – w meczu All-Star ma zagrać…2010-02-14 o 14:34 #3023Denver Nuggets #1
Uczestnikandy ja wciąż jednak utrzymuję że doświadczenie nie ma tu nic do gadania, szybkość , kondycja , praca stóp i dużo szczęscia – TAK! ale napewno nie doświadczenie … w tym przypadku o zwycięstwie zadecydowało w dużej ilości szczęście którego Deronowi niestety zabrakło , minął się ze zwycięstwem o włos, nie mniej jednak gratuluje staruszkowi
…2010-02-14 o 14:39 #3025OKC fan since 2009 & Portland TB
UczestnikA derrick dlaczego dokładnie nie wystąpił ?
2010-02-14 o 14:53 #3027Daniels
Uczestnikile tu tematów nie lepiej zrobić jeden temat „Sobota z ASW” ?
Dobra… w tym roku jakoś nie zachwyciły mnie te konkursy ;(
Ale może po kolei.
Rzuty z gwiazdami nawet spoko się oglądało…. Skill też – tutaj nigdy nie ma jakiejś rewolucji…
Czekałem sobie spokojnie na 3 – PT i powiem szczerze, że w tym roku bieda. Liczyłem na konkretny konkurs….
SDC…. nie wiem ale mam wrażenie, że tam tylko Nate oraz Derozen chcieli coś pokazać reszta to takie na odwal…mam nadzieję, że ASW będzie lepszy…
2010-02-14 o 15:21 #3030Boston Celtics & Steve Nash Fan
Uczestnik#23 umiejętności i nawyki zdobywa się podczas gry… Nash tych sezonów ma już nie mało za sobą. Rzuty, podania im więcej nad nimi trenujesz tym są one lepsze. Owszem … młodość ma swoje zalety, jeżeli chodzi o warunki fizyczne. Młodsi zdecydowanie szybsi są, to nie podlega w ogóle dyskusji.
I jeszcze jedno D-Will prawie dał się zablokować w końcówce. ; DDDDd
2010-02-14 o 16:35 #3033Denver Nuggets #1
UczestnikTo może zadam ci takie pytanie jeżeli JKidd brałby udział w tej zabawie to czy by wygrał i pokonał Steve’a?…jest w tym samym wieku co Nash lecz gra w lidze 2 lata dłużej, czy przez to dałbyś mu kredyt zaufania i wydawało by ci się że wygra konkurs? czy może działa na ciebie w dużej ilości to że jesteś fanem kanadyjczyka:)
2010-02-14 o 16:37 #3034Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikPodobno Steve spytał młodych czy z racji na swój wiek może zaczynać od drugiej przeszkody
a Ci mu nie pozwolili to im pokazał
2010-02-14 o 17:58 #3040Boston Celtics & Steve Nash Fan
UczestnikNa pewno przemawia przeze mnie sympatia do Steve’a ale nie w 100%. Od Kidda jest lepszy. Przy takiej ilości lat spędzonych na zawodowych parkietach ta różnica zanika. Nie można porównywać doświadczenia Steve – Kidd w takiej samej mierze jak Steve – Jennings… Wrzuciłbyś to wszystko do jednego worka?
2010-02-14 o 20:45 #3053Creative
Uczestnikrybak90 wrote:A derrick dlaczego dokładnie nie wystąpił ?Przez kontuzje odniesioną w meczu z Magic. Tak jak pisałem wyżej na All-Star Game ma być niby gotowy. Zobaczymy ile w tym prawdy, chociaż upadek po zderzeniu z Howardem był ciężki… :thumbsdown:
Daniels wrote:ile tu tematów nie lepiej zrobić jeden temat „Sobota z ASW” ?Wrzucenie wszystkich konkursów w jeden temat spowodowałoby totalny chaos. Zamiast spokojnie porozmawiać o danym konkursie szukałbyś po postach co cię interesuje…
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.