Szczegóły NBAForum.pl

Wyświetlanie 4 wpisów – od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Panowie w tym dziale będziemy mogli zamieszczać jakieś prośby o modernizację forum o jakieś małe drobnostki lub szczegóły (tj. zmiana gwiazdek na pierścienie przy nickach i zmiana tytułów użytkowników)

Więc mam fajną propozycję aby wzbogacić forum o miniaturkę przy adresie jeżeli jest to możliwe , to zawsze nada naszemu forum uroku i będzie się kojarzyło z bardziej solidnym, na pewno nam to nie zaszkodzi:)
    Jeżeli ktoś nie wie o co chodzi to dodaje zdjątko, czerwonym kółkiem zaznaczona jest miniaturka którą proponuje :)
    beztytuu2yz.png

Fajnie by było mieć identyczną właśnie miniaturkę jak tą którą posiada NBA.com :)
    Drobny szczegół ale doda uroku, co wy na to ?

admin
    Uczestnik

Postaram się to zrobić w tym tygodniu.

Anonimowy
    Gość

jeszcze jest sprawa by zrobić miejsce na banery. Chcemy zwiększyć popularność forum.

Benek
    Uczestnik

Skejcik, mogę pomóc w stworzeniu czegoś, bardziej chodzi o napisanie aplikacji/dodanie opcji etc. niż grafikę, bo w tym nie siedzę i raczej nie chcę :)

I dodatkowo, nie mam gdzie napisać o 'bitwie koszykarzy’, a tutaj wydaje mi się odpowiedni temat: proponuję usuwać regularnie wszystkie posty bez pierwszego (HoL i HoF) i ostatniego (aktualne wyniki), wtedy nie będziemy pozbywać się miłego tematu, a nie będzie chodziło 'o nabijanie postów’, bo posty będą kasowane.

Wyświetlanie 4 wpisów – od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.