Siema

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 50 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonimowy
    Gość

Ahoj! Lila, 28 lat, hobby: muzyka rockowa, motocykle, piłka nożna.

Anonimowy
    Gość

Marek z okolic Poznania, słucham amerykańskiego rapu, gram w futsal i tenis ziemny!

Anonimowy
    Gość

Tutaj Kamil z Przemyśla, nowy na forum, lecz czuję, że będę tutaj często zaglądał, gdyż interesuje się koszem i z pewnością znajdę tu to czego chcę się dowiedzieć

Anonimowy
    Gość

Witam całe forum, Gosia, dla znajomych Golka, pochodzę z wielkopolski. Pozdrawiam Poznaniaków ;)

Anonimowy
    Gość

Właśnie się zarejestrowałem i chciałbym się przywitać z forumowiczami. Jestem Kuba (ziomek), na codzień mieszkam we Wrocławiu, lubię pograć w kosza i grać na gitarze, chyba wystarczy ;)

Anonimowy
    Gość

Przywitam się w 2 słowach. Mirek M. ze Szczecina, poza bilardem i dartem interesuję się motoryzacją i grami FPP

Anonimowy
    Gość

Hejka! Jestem z Zabrza, w wolnym czasie poza pracą gram w CSa, lubię oglądać WRC i Forumułę 1 gram w kosza 1 w tygodniu, elo wszystkim!

Anonimowy
    Gość

Kazimierz, 34 lata, pracownik firmy ubezpieczeniowej. Hobby: motoryzacja, sport – piłka nożna, od czasu do czasu gram w Counter Strike

Anonimowy
    Gość

Zarejestrowałem się, więc wypada się przywitać :) Jestem Miłosz z Lubelszczyzny. Interesuje się ekonomią (forex), lubię sport , najbardziej hokej na lodzie oraz słucham rapu

Anonimowy
    Gość

Mam na imię Nataniel. Jestem wysportowanym 18latkiem. Lubię siedzieć przed kompem ale znam umiar i wolny czas też spędzam na siłowni i w parku biegając. Prowiduje to, że moje samopoczucie jest świetne i a ciało jest super wytrzymałe.

Anonimowy
    Gość

Hejka! Jestem Marcin, pochodzę ze Śląska, poza motoryzacją interesuje się boksem i ogólnie sportami walki, witam i pozdrawiam forumowiczów!

Anonimowy
    Gość

Elo dwa zero! Pozdro z Suwałk od Jarka. Hobby: sport, hip-hop, motocykle, militaria, dietetyka, filmy science – fiction, poker.

Anonimowy
    Gość

Dzień dobry, jestem Jarek z Zabrza, mam 24 lata, poza grami komputerowymi RPG i webmasteringiem interesuje się bilardem, szczególnie snookerem, pozdrawiam całe forum!

Anonimowy
    Gość

Czołem forumowiczki i forumowicze, jestem Michał, mam 33 lata i zarejestrowałem się aby poczytać więcej na interesujące mnie tematy.

Anonimowy
    Gość

Ahoj! Witam całe forum i mam nadzieję miło spedzić tutaj czas, trafiłem na to forum dostając adres od znajomego, pozdrawiam!

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 50 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.