Shaquille O’Neal

Strona główna Fora NBA All-Time Greats i im podobni Shaquille O’Neal

Wyświetlanie 12 wpisów – od 16 do 27 (z 27 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Tyrion
    Uczestnik

no do PO bankowo… tylko, że właśnie Boston może mu tylko minimum zaoferować, czyli w przypadku Shaqa to by było $1,352,181 za sezon.. ciekawe, czy to zaakceptuje ;) a Boston to w sumie jedyny klub, w którym szanse na misia by miał…

Patryk2224
    Uczestnik

Ja jestem bardziej ciekawy jak ktoś taki jak Shaq zniesie to że będzie nim rządził Rondo :D

Anonimowy
    Gość
    Patryk2224 wrote:
    Ja jestem bardziej ciekawy jak ktoś taki jak Shaq zniesie to że będzie nim rządził Rondo :D

W jakim sensie będzie nim rządził?

Patryk2224
    Uczestnik

W sensie na boisku,przecież wiadomo jakie Shaq ma ego i jaki jest rondo> On gra jak lider który decyduje komu da piłke, a komu nie

Może i Shaq ma jakieś wydumane ego, ale on jest centrem i zawsze był uzależniony od podań swoich kolegów. Przecież taką samą sytuację miał w Cavs. Tam miał LBJ piłkę i to on robił i podawał ją do kogo chciał.

Patryk2224
    Uczestnik

No w sumie to tak

Anonimowy
    Gość

jak Rondo będzie miał okazję podać do Shaqa to zrobi to. Może ma ego spore, ale zgodził się być rezerwą w Celtics. Nash jest niczego sobie, ale uważam, że Rondo to PG o wiele bardziej pasujący do O’Neala.

Patryk2224
    Uczestnik

Raczej trudno porównać Nasha do Rondo grają zupełnie inaczej

Howi12
    Uczestnik

owww Sq legenda nic wiecej nie bede pisał !! zaraz za Howim 12 moj ulubieniec pod koszem ;p[my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=GEh-rBfFn6o&feature=relmfu[/my-youtube]

wlasnie o tym mowie ;)

ADZIO
    Uczestnik

Żegnaj Shaq`u. Bez Ciebie liga będzie inna… Zawsze byłeś „NAJ” : największy, najgrubszy, najweselszy… Będę wspominał Twoją gre z łezką w oku. PEACE

Patryk2224
    Uczestnik

Wielki gracz na parkiecie jak i poza nim,lecz to dobra decyzja według mnie odszedł w odpowiednim momencie kariery :)

zegnaj shaq bedziemy cie pamietac na zawsze nigdy nie bedzie takiego drugiego 😥

Wyświetlanie 12 wpisów – od 16 do 27 (z 27 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.