Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Sędziowie NBA
- Ten temat ma 20 odpowiedzi, 8 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 3 miesiące temu przez
Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!.
-
AutorWpisy
-
2010-10-14 o 06:31 #7503
Tyrion
UczestnikNo ja się tych przepisów bardzo obawiam, zarówno w kontekście całej atrakcyjności ligi, jak i w kontekście samych Lakers- wiadomo,że Kobe,Ron czy Pau będą szczególnie na celowniku:/ Był wywiad na ten temat z Kobem i na pytanie o nowe zasady odpowiedział „fuck off..” -myślę że dobre podsumowanie dosyć

Coś czuję,że Stern i jego przydupasy zrobili jakieś badania marketingowe, z których wynikło, że liga ma słabą popularność w „szkółkach niedzielnych” , wśród ministrantów i pensjonarek domów starców, które lubią grzecznych chłopczyków, i te przepisy to element walki o ten jakże istotny target
BTW- przeklejam komentarz z innego Forum- trochę wulgarny, ale dobrze oddaje to, co w tym temacie myślę:
„Stare cipy, robią ligę cip, dla cip”- wiem,że wulgarne,ale taka prawda Panowie:/2010-10-17 o 13:38 #7625Denver Nuggets #1
UczestnikJa jestem też ciekawy czy za coś takiego KG w myśl nowych reguł został by wyrzucony ?

http://www.youtube.com/watch?v=sgSJHn3VYc4&feature=related

Wgl zastanawiam się ile czasu minie zanim zawodnicy tacy jak Kobe, KG, Gasol itd. podporządkują się tym głupim regułą …
Uwielbiałem KG za tą jego agresje , passion 4 the game, mimike twarzy kiedy kłuci się z refsami ale teraz coś mi się wydaje że zobaczymy tylko manekiny naszych gwiazdorów ;/ Warto też przypomnieć że KG już w !PreSeasonie! został wyrzucony za kwestionowanie sędziego , to co to będzie w RS a już wgl w PO ;/
Stern odbiera nam wszystko to co najbardziej kochamy w NBA , passion 4 the gameNiestety trzeba się przygotować że nawet za takie niesamowite sceny zawodnicy będą karane TF : http://www.youtube.com/watch?v=6gf5WbGxHiU&NR=1
2010-10-17 o 15:27 #7627Purp & Yellow LA Lakers
UczestnikNowy system Fauli technicznych jest po prostu wielką pomyłką (żadnej nowości nie napisałem:)). Jak wiadomo zmienia się, także cennik za tego typu faule i Stern wprowadzając te zmiany zapewnił sobie kilkanaście tysięcy więcej do budżetu ligi. Oby jeszcze przed rozpoczęciem sezony te zmiany zostały cofnięte, bo wiele gwiazd NBA nie będzie w stanie dotrwać do końca meczu.
2010-10-31 o 10:39 #7960Denver Nuggets #1
UczestnikPanowie ostatnio oglądając mecz Orl vs. Heat, dowiedziałem się o tym że ten mały uszol jeszcze rząda od zawodników 2000$ za każdy T , nic dziwnego że nie chce z tego jednego wielkiego nieporozumienia które psuje ducha gry zrezygnować skoro liga i on sam zarabiają na tym krocie … Żałosne typy!
2010-10-31 o 11:00 #7962Tyrion
UczestnikKasa najważniejsza.. a jak będą takie techniki jak ten dla D-Willa w meczu z Suns, czy dla Matta Barnesa w meczu w sumie też z Suns gwizdane, to tej kasy trochę zarobią..aż dziwne, że po 2 meczach Ron Ron się jeszcze na 2k nie załapał
2010-10-31 o 12:53 #7965Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
Uczestnikta 2k ale jak przekroczysz tą dozwoloną liczbę techników to później już płacisz 2 razy więcej chyba jakoś tak to było…Nom co komisarz musi z czegoś żyć przecież
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.