Rondo Celtem na zawsze?

Strona główna Fora NBA Aktualności Rondo Celtem na zawsze?

Wyświetlanie 5 wpisów – od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Rick Barry FTW!
    Uczestnik

Boston Celtics mają czas do końca tego miesiąca, aby zadecydować o przyszłości Rajona Rondo. Mogą przedłużyć mu kontrakt o x lat, lub dać mu zostać ograniczonym wolnym agentem, i pozwolić aby rynek określił wartość młodego rozgrywającego.
    Jednak Doc Rivers, ma silne przekonanie iż Rondo wróci, i to na długo…
    We wtorek, uczestnicząc w Dennis & Callahan Show, Doc Rivers stwierdził:
    „Myślę że Rajon Rondo będzie Celtem przez całą swoją karierę. Naprawdę. Proces przez który przeszedł ostatnio, jest naturalny dla wszystkich zawodników, i każdy przez niego czasem przechodzi.
    Proces dojrzewania jest inną sprawą, a w tym zagadnieniu nie jest (Rondo) bynajmniej do tyłu.”

Ciekawe, sam byłem zdziwiony plotkami, iż próbowano wymienić Rondo w off-seasonie.
    Według mnie jest trzecim najlepszym rozgrywającym w lidze.:huh:
    1. Paul
    2. Deron

3. Rondo
    4. Rose

rondot.jpg

Wg mnie Rajon Rondo nigdy nie będzie tak dobry jak Derrick Rose…
    Rondo otaczają najlepsi zawodnicy ligi tj. Garnett, Pierce , Allen i teraz Wallace, więc ma troche ułatwione zadanie.
    Derrick’owi natomiast musi wystarczyć Luol Deng i przeciętny Kirk Hinrich…

a steve nash gdzie w tej statystyce rozgrywających jest???

Rick Barry FTW!
    Uczestnik
    mucha8 wrote:
    a steve nash gdzie w tej statystyce rozgrywających jest???

Jak o talent jest zaraz za Paulem, ale biorąc pod uwagę inne czynniki, np: wiek czy obronę, Nash jest nie tylko za Rondo, ale i Rose’m.

Ociep
    Uczestnik

biorąc pod uwagę obronę to byłby Nash nawet za Billupsem w sumie, także się nie dziwię że go tu nie ma, ale dziwię się że nie ma wspomnianego Chaunceya :P

Wyświetlanie 5 wpisów – od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.