Ron Artest o swoich uczuciach do Bena Wallace’a

Strona główna Fora NBA Aktualności Ron Artest o swoich uczuciach do Bena Wallace’a

Wyświetlanie 7 wpisów – od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Rick Barry FTW!
    Uczestnik

„Kiedy widzę Bena, mam się na baczności. Od zawsze jestem w nastroju, aby pobić się z nim. Zawieszą mnie na 10, 15 gier, to nic. Tym razem nie pójdzie w stronę publiki”.

Od kiedy Ron rezyduje w Los Angeles, stał się bardzo wylewny, co dzień to nowa, kwiecista anegdota. Widać lubi na sobie błysk fleszy.:sleepy:

Anonimowy
    Gość

zgodzę się z twoimi słowami NBAForum. Ciekawe kto w pojedynku by wygrał, ja osobiście stawiałbym na Big Bena ;]

Ja tam czekam na walkę Artesta w boksie…od 2 lat podobno trenuje boks, ale nie zawalczył jeszcze 1 prawdziwej walki.Hmmm może Adamek??? ;D;D

Ciekawa by była walka Kobe vs. Artest ale to już raczej nie realne… Kobe też jest znany z elbow’ów :)

Creative
    Uczestnik

Wiecie co odpowiedział Artestowi Big Ben ??:)

Quote:
    He said he wanted to fight me? You all need to check and see if he’s still drinking,” Wallace said Wednesday night before Detroit’s game in Chicago.

„He’s just running his mouth. You all know who you’re talking about. It’s Ron Artest, just talking.”

:)

Chcecie wiedzieć czemu Big Ben wspomina coś o piciu ?? Już śpiesze z odpowiedzią… Ron Artest faktycznie jest ostatnio wylewny i oprócz swojej „miłości” do Bena wspomniał coś następującego…

Quote:
    Ron Artest, the often-controversial Los Angeles Lakers’ forward, told a magazine interviewer he used to drink alcohol at halftime of NBA games.

„I used to drink Hennessy … at halftime,” Artest said in an interview with The Sporting News, which is publishing the story in its Dec. 7 issue. „I [kept it] in my locker. I’d just walk to the liquor store and get it.”

Hennessy is a French cognac.

Artest said he drank while he played for the Chicago Bulls, where he played for his first three seasons (1999-2002). He has since played for Indiana, Sacramento, Houston and the Lakers.

:P

hehehe niezła odpowiedz benka :)
    Artest chyba zapomina że tego co się mówi psychiatrze na kozetce nie mówi się przed kamerami :P

Rick Barry FTW!
    Uczestnik
    #23 wrote:
    hehehe niezła odpowiedz benka :)
    Artest chyba zapomina że tego co się mówi psychiatrze na kozetce nie mówi się przed kamerami :P

Hehehe:D

Wyświetlanie 7 wpisów – od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.