Rod Strickland

Strona główna Fora NBA All-Time Greats i im podobni Rod Strickland

Wyświetlanie 3 wpisów – od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonimowy
    Gość

612359rodstricklandlarg.jpg
    Rodney „Rod” Strickland (ur. 11 lipca 1966 roku w Bronx , Nowy Jork )
    Były koszykarz nba,rozegrał w niej 17 sezonów.Grał w takich zespołach jak
    Orlando Magic,San Antonio Spurs czy Houston Rockets,ale najlepsze lata swej kariery spędził w Washington Bullets/Wizards.
    Moim zdaniem jeden z lepszych PG all-time,a już na pewno najbardziej NIEDOCENIANY.Potrafił genialnie podawać i wbijać pod kosz i kończyć akcję
    umieszczeniem piłki w koszu przy nawet 5 obrońcach.
    Ani razu nie wybrany do all-star game:-/.Pewno to było z nim tak,jak z Shaqiem w All-Star 2011.Kibice go chcieli,ale jak wybieranie ławki zależało już od trenerów,to leśne dziadki wybrały Horforda,którego nikt nie chciał…
    To nie jest mecz sezonu,gdzie jest walka o stawkę i liczy się młodość!To jest mecz gwiazd i ludzie chcą show,a Shaq jest(był) mistrzem w tym względzie…

Mówiąc szczerze JoeMonster to bardzo mało wiedziałem o Rodzie :) ale czytając twój opis rzuciło mi się w oczy zdanko „jeden z lepszych PG all-time” , całkiem potężne określenie z twojej strony , zdziwiło mnie to tym bardziej że po pierwsze jak mógłbym tak mało wiedzieć o jednym z „lepszch PG all time” a po drugie skoro był taki znakomity to dlaczego tak często zmieniał zespoły i nigdzie się nie zadomowił na dłużej :) Przez to wszystko odesłałem samego siebie (z ciekawości) do jego statystyk. Mówiąc językiem niedzielnego fana to dla mnie zawodnik który osiągał 13pkt,7asyst przez całą karierę i 17pkt,9 asyst w ciągu 6 najlepszych sezonów jego życia , za żadne skarby świata nie może zostać nazwany mianem JEDNEGO Z NAJLEPSZYCH ALL TIME :) A już na pewno nie dlatego że potrafił genialnie podawać i wbijać pod kosz, bo to potrafi wielu rozgrywających i nie daje im to łatki „jednego z najlepszych” … Takie potężne określenia trzeba zachowywać dla prawdziwie JEDNYCH Z NAJLEPSZYCH ALL TIME, a nie dawać taką potężną łatke zawodnikom dobrym i przeciętnym :) chyba że pod zdaniem „jeden z lepszych PG All time” miałeś na myśli jednego w 100 najlepszych PG, bo tam może by się zmieścił ; )

Anonimowy
    Gość

Cóż…Przesadziłem:DAle polecam higlighty.Gość miał przebłyski genialności,i chodż nie wykonywał wsadów(nie wiem dlaczego[?]).
    Żal leśnych dziadków,nie?

Wyświetlanie 3 wpisów – od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.