Real life

Wyświetlanie 4 wpisów – od 46 do 49 (z 49 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonimowy
    Gość

Jak myślicie,ile może osiągnąć koszykarz,który wolno biega,nienajlepiej skacze i ma wzrost 188 cm(mam 14 lat) i nie chce słyszeć o grze na pozycji centra;ma świetny rzut z wyskoku i dystansu i bardzo dobrze podaje i umie wbić pod kosz wykorzystując swoje warunki fizyczne,ale nie za często;ma słabą wytrzymałość,szybko się męczy i ma dość przeciętny cross i gra w juniorach Polonii 2011?[hr]
    *trenuje w juniorach[hr]
    Do Sałka-Świetnie,tylko boję się,żę na tej pozycji niemógłbym w pełni wykorzystać mojego potencjału podań.
    Ja bym siebie widział na uniwersalnego,którego 1 pozycją jest 1(:[hr]
    Zapomniałem o rodzaju cechy,którą nazwałem ”wyczuciem bloku”,tzn.jak wbiję w trumnę,to nikt mnie nie powstrzyma przed wrzyceniem do kosza,no chyba,że sam chybię

Patryk2224
    Uczestnik

A ja chyba zrezygnuje z gry w kosza jesli nadal tak będzię mam problemy z torebką skokową czy tam stawową w 3 miesiące 3 razy uszkodziłem ta torebkę 2 razy w lewej nodze ;/ Gram dla przyjemności ale sądze że jestem nawet niezły przy wzroście 180 cm gram jako rozgrywający najmocniejsza moja strona to wejścia pod kosz, rzut z półdystansu coraz lepszy ale średnio jest a dystansowy wogóle do poćwiczenia może 4 rzuty na 10 za 3 wejdą ;)

Dawid
    Uczestnik
    Quote:
    świetny rzut z wyskoku i dystansu i bardzo dobrze podaje i umie wbić pod kosz wykorzystując swoje warunki fizyczne

Myślę że za 5-6 lat możesz wykopać z S5 Derricka Rose’a lub Dwayna Wade’a

Anonimowy
    Gość

Pewnie:D

Wyświetlanie 4 wpisów – od 46 do 49 (z 49 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.