Real life

Wyświetlanie 15 wpisów – od 31 do 45 (z 49 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Clippers4life
    Uczestnik

Ja w twoim wieku 15 lat to raz wylądałem na izbie dla nieletnich. :D

Anonimowy
    Gość
    Clippers4life wrote:
    Ja w twoim wieku 15 lat to raz wylądałem na izbie dla nieletnich. :D

jest się czym chwalić:crazy:

Sałek15 porządny chłopiec :)

No i co z tego… ja też popijam, co prawda niezbyt często ale jak już pije to piję na maxa :D A swojej kariery koszykarskiej of kors nie zaniedbuję, turnieji już trochę wygrałem i się kosi w lidze :D

salek15
    Uczestnik

Dzisiaj graliśmy z Legionowem przegraliśmy:( nieważne ile.A ciekawostką jest to że nie można było grać z shooterami,frotkami itp

salek15
    Uczestnik

Kolejna porażka tym razem z UKS-em.Ale rzuciłem 12 punktów,4 asysty i 3 reb

Nie żebym się czepiał, ale ten temat powinien się nazywać „Osiągnięcia koszykarskie”, gdyż oprócz rozmowy o alkoholu :) są tu niemal same posty o zdobyczach pkt. i wynikach. To może żeby trochę wprowadzić nowy powiew w ten temat zamieszczajmy to jeszcze oceny z 1 semestru, zarobki poszczególnych użytkowników i kto w którym roku był u komunii? W końcu to jest real life.

Tyrion
    Uczestnik
    Shaggy wrote:
    To może żeby trochę wprowadzić nowy powiew w ten temat zamieszczajmy to jeszcze oceny z 1 semestru, zarobki poszczególnych użytkowników i kto w którym roku był u komunii?

:D
    Ja np jeśli chodzi o „real life” osiągnąłem po Świętach carrer high jeśli chodzi o wagę( 83 kg) i założyłem się o symboliczne 50 złociszy, że w 4 tygodnie schudnę do poziomu 75 kilo- mało realne, ale od 5 dni nie jem chipsów, zjadłem ostatniego kebaba, 3 razy byłem na basenie, dwa razy na hali i może się uda- trzymać kciuki :P

salek15
    Uczestnik
    Shaggy wrote:
    Nie żebym się czepiał, ale ten temat powinien się nazywać „Osiągnięcia koszykarskie”, gdyż oprócz rozmowy o alkoholu :) są tu niemal same posty o zdobyczach pkt. i wynikach. To może żeby trochę wprowadzić nowy powiew w ten temat zamieszczajmy to jeszcze oceny z 1 semestru, zarobki poszczególnych użytkowników i kto w którym roku był u komunii? W końcu to jest real life.

Cóż nie mam o czym pisać jak będe na jakiejś imprezie itp to napisze

iwczyko
    Uczestnik

jutro egzamin na prawo jazdy mam

kubakw
    Uczestnik

będzie dobrze;p

salek15
    Uczestnik

Może nie czas bo playoffy już się zaczęły ale co mi tam napiszę. Niedawno dowiedziałem (pewnie mi nie uwierzycie) ale znajomi moich rodziców są spokrewnieni z Maciejem Lampe, szczerze! A na playoffy zmówiłem LP i do tego dzisiaj kupiłem porządną tablice do kosza i zestaw Warhamerra(ale to już grubo ponad 2 tygodnie temu) a żeby nie było tylko o alkoholu to opowiedzcie o swoich zainteresowaniach po za koszykówką. No i tradycyjnie dzisiaj mecz z Ursynowem dobry mecz w moim wykonaniu 11pkt 10reb! 5 as 3 stl

eMViPi <3
    Uczestnik

No jeśli ma być nie tylko o alkoholu, to oprócz koszykówki interesuję się piłką nożną :). Dziś byłem na meczu pierwszoligowego Stilonu z GKS Katowice. Spotkanie zakończone wynikiem 3:3 – na trybunach istna masakra, piękna atmosfera :D.
    HEJ STILON GOL LA LA LA LA! :D
    Lubię jeszcze sobie pograć u bukmacherów…
    Dopiszę pewnie coś kiedyś, jak ogarnę po piątkowej nocy ;).

Anonimowy
    Gość

jestem bardzo dobrym graczem.Moim znakiem firmowym są świetne rzuty i umiejętność świetnego podawania.
    chciałbym kiedyś trafić do nba…marzenia.Do Nets,albo Knicks…:D[hr]
    No tak,ale każdy ma słabe punkty… Skacze trochę za nisko i wolno biegam-ale te wady rekompensuje świetne panowanie nad piłką i jej kontrola.Moje wymiary:6’1(186cm)/90 kg(nie,nie jestem gruby).

Dawid
    Uczestnik
    JoeMonster wrote:
    jestem bardzo dobrym graczem.Moim znakiem firmowym są świetne rzuty i umiejętność świetnego podawania.
    chciałbym kiedyś trafić do nba…marzenia.Do Nets,albo Knicks…:D[hr]
    No tak,ale każdy ma słabe punkty… Skacze trochę za nisko i wolno biegam-ale te wady rekompensuje świetne panowanie nad piłką i jej kontrola.Moje wymiary:6’1(186cm)/90 kg(nie,nie jestem gruby).

permiera NBA 2k12 będzie chyba w październiku :D

Anonimowy
    Gość

ale ja nie mówiłem nic o nba…[hr]
    nba 2k12

Wyświetlanie 15 wpisów – od 31 do 45 (z 49 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.