Real life

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 49 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Clippers4life
    Uczestnik

Amarenka to już klasyka :D pije to bardziej na działeczce gdzie jest nas 12 i chcemy sie ostro napier**.. :D jeśli chodzi o wódeczke to Absolwent Sobieski i od czasu do czasu 1906 a browarki to Harnaś i Wojak , kiedyś jeszcze VIP z biedronki ;D

Tyrion
    Uczestnik

A VIp-y tez kiedyś pijałem ;) A były też w Biedronie swego czasu takie browarki co się zwały „Koncertowe”- syf jak cholera, ale przy okazji różnych plenerowych koncertów były jak znalazł i nazwa pasowała idealnie ;)

Dawid
    Uczestnik

Jestem ciekaw czy jakbym wlał wam do szklanek np sobieskiego i wyborowa wiedzielibyście która wódka jest która :)

Tyrion
    Uczestnik

Ja bym nie wiedział, ale od Starogradzkiej bym odróżnił na pewno :P

Dawid
    Uczestnik

Niektórzy piszą że nie ruszą Bolsa ale Sobieski ok . Pewnie Bolsa wypiłeś o jeden kieliszek za dużo albo w tym dniu byłeś w gorszej formie i źle się skończyło . Jeśli za dużo wypijesz to nie ważne czy to jest Bols , Sobieski czy Finlandia skutek jest ten sam :)

eMViPi <3
    Uczestnik

Nie mówię tu o Bolsie, że o kieliszek za dużo, ale to wódżitsu zawsze mi nie wchodziło… już szybciej przełknąłbym Starogardzką :D. Browar „Koncertowe”? Nigdy o takim nie słyszałem, ktoś może wie, gdzie można go jeszcze nabyć? Nawet w Google nie mogę znaleźć zdjęcia puszki/butelki :O. A teraz tak, nie jestem z Łodzi, ale przechylał z Was ktoś może „Widzewiaka Mocnego”? Zawsze mnie interesowało, jak taka kibicowska nalewka może smakować :D.

Tyrion
    Uczestnik

To Koncertowe było tylko przez jakiś czas w Biedronce i tylko i wyłącznie w puszcze.. było raczej z gatunku tych ch.. ee tanich- jakieś 1.49 bodajże, i już dawno nie ma- to okolice 2000 jak zdawałem maturę jakoś były ;)

E tam z biedry to tylko Sarmackie! :D 2.99 zł za litr 6.5% tylko że plastik odstrasza większość, ale za to jest nie rozbijalna, niezatapialna, nie rozlewalna ;D + Top Chipsy, paryskie i można zaczynać wieczorek

Tyrion
    Uczestnik

Ja właśnie nie lubię tego plastikowego, ale kumple tacy dwaj np sobie chwalą.. A Top Chipsy rzeczywiście standard- fajny przelicznik pojemności do ceny, a i jakość nie najgorsza ;)
    Teraz jeszcze sobie przypomniałem- lubię bardzo jeszcze jednego browarka- Lubelską Perłę- w Auchanie można kupić- jakieś 2.79 bodajże, a fajny specyficzny smak..
    No i czasem Kasztelana niepasteryzowanego ostatnimi czasy( np wczoraj) popijam, ale to tak jak jednego piję, czy dwa..

Anonimowy
    Gość

Ja to głównie Żubra piję jeśli chodzi browar. Lubię też Lecha, Okocima i Tatrę, a takich sikaczy za 2.00 to już od dawna nie piję bo mnie tylko od tego łeb boli…

Tristania78
    Uczestnik

kurde same pijaki ;) jeśli chodzi o browary to od pewnego czasu bardziej gustuję w niepasteryzowanych,popijam kasztelany,czasem piwo żywe,a tak to przeważnie Lechy,Żubry i jak leci i lubię też od czasu do czasu Warkę Strong,wódkę to dosyć rzadko i okazyjnie,bardzo podchodzi mi wódka Palace i Finlandia żurawinowa,winko to najlepiej jakieś półwytrawne no i przeważnie w towarzystwie dam :) ogólnie latem więcej spożywam alkoholu

Swider
    Uczestnik

Zapomniałem dodać,że Okocim Palone miażdzy:D A Co do Perły to mi jakoś nie podeszła:P W wakacje 2 lata temu byłem w Lublinie przejazdem,spróbowałem i więcej nie kupiłem,bo mi jakoś ten specyficzny jej smak nie podszedł;)

Clippers4life
    Uczestnik

A gustujecie w spirycie ?Bo u nas na osiedlu było kilka melanży z nim w roli głównej…. :D

Dawid
    Uczestnik
    Quote:
    A gustujecie w spirycie ?Bo u nas na osiedlu było kilka melanży z nim w roli głównej…. Grin

Czysty nie za bardzo .
    Rozrabiany piłem kilka razy już wole dać kilka zł więcej i kupić ze sklepu pewną a nie z dodatkiem acze :)

salek15
    Uczestnik

Ja nie pije bo jestem jeszcze dzieckiem.A w środę mieliśmy zwody powiatowe I miejsce.Razem z moimi dwoma kolegami zrobiliśmy wielką trójkę

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 49 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.