Prima aprilis Kenyon!

Strona główna Fora NBA Aktualności Prima aprilis Kenyon!

Wyświetlanie 6 wpisów – od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Skrzydłowy Nuggets Kenyon Martin był zdenerwowany po prima aprilis-owym żarcie na nim w czwartek.
    Podczas meczu Denver przeciwko Portland , były już ballboy Nuggets wdarł się do szatni klubu i zabrał kluczyki do samochodu Martina , następnie napełnił należącego do KMarta Range Rover’a popcornem.
    Martin odkrył szkody kiedy wychodził z Pepsi Center.
    Wściekły wrócił do szatni rzucając przekleństwami i groźbami na kolegów z drużyny i innych członków organizacji.
    „To żaden żart” powiedział Martin.
    „Zamierzam się dowiedzieć kto to zrobił … i zająć się tą osobą. Zajmę się tym kimś niezależnie kto to taki. Lepiej w to uwierzcie. Teraz to sprawa osobista”
    Martin grozi bojkotem post-season’u jeżeli nie dowie się kto był za to odpowiedzialny.
    „Nie zagram w Playoffs dopóki ktoś nie powie mi kto to zrobił” powiedział Martin.

Ofiarom podobnego żartu był Andre Iguodala z 76ers podczas swojego pierwszego sezonu w NBA:D
    A tak na poważnie to strasznie głupi żart przy zaistniałej sytuacji w Denver,
    wiadomo że wszyscy są zdenerwowani w Denver z powodu ostatnich meczy i dosłownie chodzą na palcach, sam Martin robi wszystko co może aby zagrać na PO , a te już jest dosłownie za rogiem.
    W PO będą się liczyć morale zespołu i jego jedność a to jak narazie nie przemawia na naszą stronę:wall:
    kenyonmartinishealthy.jpg

Miko
    Uczestnik

Hmm nie było to zbyt mądre posunięcie… napełnić samochód popcornem??? Tylko Amerykanie mogą wpaść na tak głupi pomysł :P Na miejscu Martina też bym się nieźle wkurzył… Range Rover to nie samochód do popcornu!

No zgadzam się.. To nie był fajny żart.;/ Wszyscy zdenerwowani a teraz jeszcze to.

Creative
    Uczestnik

Eeee tam Panowie przesadzacie – to jest zwykły joke, taki mały żarcik na rozładowanie napięcia w szatni Denver, które tak jak pisał #23 jest ostatnio dość wysokie. Martin powinien podejśc do sprawy spokojniej, a nie zachowywać się jak 18-letnia „gwiazda” NBA… znając realia naszego Świata cała ta sytuacja jest rozdmuchana przez media i rozejdzie się po kosciach…

No nie wiem czy teraz nie zmienisz trochę swojego zdania Creative bo tym tajemniczym żartownisiem okazał się nie kto inny jak twój „ulubiony” zawodnik J.R Smith :D😛
    Powiem tylko tyle że można było się tego po nim spodziewać ;]
    Ogólnie sytuacja trochę przycichła i Martin się uspokoił, nie ma już żadnej mowy o fochu i absencji w PO właśnie z tego powodu ale atmosfera między nim a J.R’em jest wciąż napięta , mam nadzieję że wyjaśnią wszystko między sobą do Playoffs bo są ważnym punktem naszej drużyny i w PO nie będzie miejsca na jakieś osobiste rozterki.

Myślę że rozdmuchany trochę ten balonik…przecież co to ma być? Ja rozumiem jakby mu skórę w aucie farbą czy czymś ale popcorn w aucie to już było a poza tym Martin nie miał zbytnich powodów żeby się wściekać, rzucił pewno jakieś 30$ jakiemuś kolesiowi pierwszemu lepszemu i miał posprzątane…hehe ale jakbyście mieli konflikt jakiś poważny (o ile jest) to dla was nie ciekawie :D

Wyświetlanie 6 wpisów – od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.