Potrzebny nowy administrator forum

Strona główna Fora nbaforum.pl – sprawy forumowe Uwagi i propozycje Potrzebny nowy administrator forum

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 16 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Evil Heat Fan
    Uczestnik

Wiem że się czepiam ale co mi tam potrzeba więcej administratorów z tego względu że dotychczasowi są nie obecni przynajmniej z tego co słyszałem
    moja propozycja na admina.

Typy na administratorów

1)Skejcik
    2#23
    3Tyrion

Dla mnie jest to rzecz jasna, że na każdym forum potrzebny jest administrator, który regularnie odwiedza stronę i pomaga w jej rozwijaniu. Sprawa była już na SB poruszana. Oczywiście w gronie „faworytów” widziałbym dzisiejszych moderatorów strony, ale to oni powinni się wypowiedzieć, czy chcą i czy podołają temu zadaniu :D. No i trzeba będzie się zastanowić, czy jak jeden z moderatorów zostanie adminem, to czy kogoś na jego miejsce nie będzie trzeba wstawić.

Tyrion
    Uczestnik
    Evil Jin wrote:
    Wiem że się czepiam ale co mi tam potrzeba więcej administratorów z tego względu że dotychczasowi są nie obecni przynajmniej z tego co słyszałem
    moja propozycja na admina.

Typy na administratorów

1)Skejcik
    2#23
    3Tyrion

Ja się na to nie nadaję ;]

salek15
    Uczestnik

Natomiast moim skromnym zdaniem na admina powinien iść #23 a Tyrion na moda.

Evil Heat Fan
    Uczestnik

Wyżej macie ankietę proszę głosujcie na osobę która waszym zdaniem powinna być adminem

Wiadomo że Skejcik. Łeb jak sklep :)

ADZIO
    Uczestnik

popieram Rybaka :)

Dzięki sałek za poparcie ;) :P Ale szczerze mówiąc to ten temat narazie nie ma najmniejszego sensu panowie, po pierwsze to admini o wszystkim decydują , a po drugie oni muszą tutaj wbić i wszystko z nami przedyskutować , i zresztą sprawy techniczne to nie jest taka łatwa sprawa do opanowania , więc pierwsze co, to trzeba zwołać szefostwo i obgadać wszystko na spokojnie , żeby wszyscy byli happy, a jak narazie jest to tylko zabawa w wybory samorządu szkolnego :PP
    Miejmy nadzieję że mucha jakoś na dniach się pojawi i zwoła małe zebranko i wtedy pogadamy :P :))

Anonimowy
    Gość

też dziękuje za poparcie od niektórych ;)

Wasky
    Uczestnik

Popieram #23, bo naprawdę o wszystkim decydują obecni admini. Ale rzeczywiście przydał by się admin który regularnie odwiedza stronę. A takimi osobami zdecydowanie są panowie wymienieni w ankiecie, ale chyba Tyriona można usunąć z niej bo sam powiedział ze nie chce to po co mu kłopot sprawiać ;P

Anonimowy
    Gość

Nikt nie wspomniał o Creativie (ale z nas koledzy :]), wiem nie wchodzi często, ale i tak częściej niż obecna władza.

No to jak już mówimy wprost o naszych faworytach to dla mnie jest to #23. Sory Skejcik, ale potrzebny jest nam admin, który jest pewnym członkiem ekipy forum. Niestety, ale już były przygody, kiedy to zapowiadałeś, że masz już dość forum itd. i że odchodzisz, a w tej sytuacji jest to jednak niemożliwe, aby takie podobne sytuacje się powtarzały. No i myślę, że jeżeli będzie potrzebny nowy moderator to powinna go wybrać osoba, która zostanie kolejnym adminem. Coś w podobie mianowania swojego następcy xD

Anonimowy
    Gość

spox Shaggy, #23 może zostać Adminem, a ja z Creativem pozostaniemy modami chyba, że kogoś admini będą chcieli dokoptować. Z drugiej strony ciekawe czy w ogóle NBAForum się pojawi i zgodzi na nowego admina.

Tyrion
    Uczestnik

Co za głąb zagłosował na mnie? Ja jak coś to nie chce być ani żadnym administratorem ani modem- ja tu tylko sprzątam ;]

Tyrion wrote:
    ja tu tylko sprzątam ;]

LOL , Tyrion na moda jak znalazł :-D

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 16 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.