Polecane Mixtape’y i Highlight’y

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Polecane Mixtape’y i Highlight’y

Wyświetlanie 15 wpisów – od 181 do 195 (z 335 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

No niezbyt to wygląda.. najlepiej włóż tam muze z Mortal Kombat i bedzie gites :D

Wasky
    Uczestnik

http://www.youtube.com/watch?v=AZUKEqkyJw0&feature=related

Mam nadzieje że jeszcze tego na forum nie było ;P

było ;pp :D

ADZIO
    Uczestnik
    vtnklmdc wrote:
    tak jak pisaliście zmieniłem muzyke do Kevina Garnetta jak się podoba teraz?

http://www.youtube.com/watch?v=V8eLEnFVuVQ

vtnklmdc Tak powinien brzmiec twoj filmik o KG jak mixtape od Wasky`ego !!

eMViPi <3
    Uczestnik

Bardzo dobry MixTape, podoba mi się.
    Niektóre akcje w MT to po prostu majstersztyki, gdyby mu za bardzo sodówka nie odjebała to byłby jeszcze sporo lepszy. Teraz w Celtach trochę powiedzmy sobie szczerze pajacuje czasami, ale każdy wie, że tak jest po prostu KG5… tak czy owak to zajebisty gracz :).

Wasky
    Uczestnik

A ja chciałbym się pochwalić moim filmikiem :) Moim zdaniem nie jest za dobry, ale wygrałem nim konkurs w MVP Magazyn
    http://www.youtube.com/watch?v=fBxcqGxzDC0

Oceniajcie i bądźcie surowi :D
    P.S. Sory za jakość filmiku ;)

eMViPi <3
    Uczestnik

Zajebisty filmik Wasky!
    U mnie poleciał do ulubionych :).

Ode mnie masz kciuk w górę ;))

salek15
    Uczestnik

No,zgadzam się z przedmówcami w pełni zasłóżyłeś na nagrodę w MVP

świetny materiał. Przydałby się tylko zmiana nazwy… zapytam tylko co wygrałeś :D

salek15
    Uczestnik

W MVP pisali że roczną prenumerate i zdjęcie z Gortatem(jeżeli dobrze pamiętam)

Wasky
    Uczestnik
    rybak90 wrote:
    świetny materiał. Przydałby się tylko zmiana nazwy… zapytam tylko co wygrałeś :D

Wygrałem koszulkę Gortata, ale Reprezentacji Polski a nie Orlando jakby co ;) ale prosiłem o rozmiar XL a przyszła XXL :P

Wasky fajny ten mixik ;) nie dostałeś żadnego + do repa więc ode mnie dostaniesz za niego ;];];]
    Mam nadzieję że będzie więcej twoich „dzieł” i doskonal to co robisz , surowszym ciut okiem to napewno mógłby być lepszy trochę montaż bo z tego co widzę to urywałeś spore kawały popularnych mixów i zlepiałeś je w jedno , muzyka z rekalmy „Break To Build” Jordana , powinna być wykasowana a tak to motała się z tą w tle One Republic bodajże , ogólnie no to fajnie ale musi być lepiej ;];];] czekam na coś nowego i mam nadzieję że jeszcze lepszego :)

Wasky
    Uczestnik

Pomyśle nad czymś niedługo, ale najpierw muszę znaleźć na to czas ;) Dzięki twoim uwagą na pewno postaram sklecić coś lepszego i miejmy nadzieje że mi się uda :D a co do sklejania z innych znanych mixów to masz racje brałem z nich sporo ponieważ miałem tylko jeden dzień na zrobienie jakiegoś mixa na konkurs i nie miałem czasu na robienie wszystkiego własnoręcznie od początku :P a no i dzięki za repa ;)

w jakim programie robiłeś ?

Wyświetlanie 15 wpisów – od 181 do 195 (z 335 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.