Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Plotki, transfery w sezonie 2011 – 2012
- Ten temat ma 281 odpowiedzi, 30 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 7 miesięcy temu przez
Wasky.
-
AutorWpisy
-
2012-02-21 o 19:58 #15097
OKC fan since 2009 & Portland TB
Uczestnik* Pekovic doznał urazu kolana we wczorajszym meczu. Parkiet opuścił o własnych siłach, a po meczu mówił że to nic dużego. Ciekawe czy wpłynie to na grę reprezentanta Czarnogóry, bo sam mam go w mojej lidze Fantasy

* Marvin Williams chce odejść z Hawks
* Ponoć Lakersi biorą uwagę możliwość ściągnięcia Beasleya. LAL zatrudniliby B-Eazy’ego w ramach trade exception za Lamara Odoma. W drugą stronę do Minnesoty miałaby powędrować gotówka albo wybory w drafcie.2012-02-23 o 12:27 #15105mieszkooo17
Uczestnikmyślicie, że Wilson Chandler podpisze ponownie kontrakt z Nuggets? czy wybierze jednak tak, jak Kenyon, bądź JR?
2012-02-23 o 13:00 #15106Skejcik
Uczestnikmieszkooo17 wrote:myślicie, że Wilson Chandler podpisze ponownie kontrakt z Nuggets? czy wybierze jednak tak, jak Kenyon, bądź JR?Raczej wybierze Nuggets, ale dzisiaj piszą, że Raptors go interesują. Nuggets w ogóle nie byli zainteresowani sprowadzeniem Martina i Smitha.
2012-02-23 o 22:20 #15110chatikobe
UczestnikUważam, że pójdzie do Denver, ponieważ po sezonie będzie spokojnie mógł wybrać nowy klub:).
2012-02-27 o 09:57 #15115Skejcik
UczestnikQuote:Jarrod Rudolph: Magic Rumor: I was told by multiple sources that Otis Smith will „aggressively” pursue Steve Nash before the trade deadlineCiekawe:] pewnie Howard byłby zadowolony mając prawdziwego playmakera w drużynie. Jestem za tylko niech Magic wezmą z Nashem kontrakt Warricka albo Childressa. Więc Nash, Childress za Nelsona, Redicka, Harpera i 1 round pick 2012 i 2013.

Magic zaprzeczyło plotkom jako by się dogadali z Lakers i Raptors w sprawie transferu. Howard, Nelson, Hedo do Lakers ; Bynum, Gasol, Calderon do Magic tylko nie wiadomo kogo lub co mieliby dostać Raptors za Jose.
2012-02-27 o 11:43 #15116Drunx
Uczestnikbron boze neslona do suns juz raz mielismy krotka przygode z takim pg i nie chcialbym juz jej wiecej powtarzac
2012-02-27 o 11:58 #15117Skejcik
Uczestnikteż nie chciałbym Nelsona, ale w 2013 kończy mu się kontrakt więc można by było jeszcze nim pohandlować po sezonie. Po za tym lepszej oferty Suns nie dostaną z tych lepszych drużyn, Ainge pewnie RR nie odda za 36 latka. Chyba, że Wolves nadal interesuje Nash aby mentorował Rubio to Ridnour, Beasley, Radnolph i picks za Nasha mi pasi

– Bucks będą słuchać ofert za Andrew Boguta.
– Ponoć Wolves biorą możliwość oddania Beasleya do Lakers za TPE i pick w 1 rundzie.
– Bobby Simmons podpisał 10-dniowy kontrakt z Clippers. Simmons grał już kiedyś w LAC gdzie wygrał MIP award w 2005r.
– Magic ponoć są gotowi zwolnić Van Gundy’ego, aby zatrzymać Howarda. Dwight nie przepada zbytnio za swoim trenerem.2012-02-27 o 19:00 #15118Skejcik
Uczestnik– ponoć jeśli w C’s zajdą zmiany to z transferem Ray’a Allena, a nie Rondo. Allen ma największe zainteresowanie wśród innych drużyn.
– Raptors są gotowi oddać Barbosę, aby złożyć lepszą ofertę Wilsonowi Chandlerowi.
– Wizards bardzo się starają aby oddać Blatche’a.
– 75% szans na transfer Pau Gasola.
– ex-NBA player Gerald Green podpisał 10-dniowy kontrakt z Nets2012-03-04 o 15:57 #15135nigelNerd
Uczestnik– Chodzą słuchy, że Minesota jest w stanie przyjąć kontrakt Luke Waltona z LA Lakers + 2x 1st round pick za Beasleya.
– Portland czekają na oferty za Jamal Crawforda.21.26:
– Rockets zaproponowali Lakers Dragica, Martina i Scolę za Gasola.2012-03-05 o 12:29 #15139Skejcik
UczestnikCrawford na długo w Portland raczej nie zagrzeje miejsca. McMillan teraz przesunął Batuma na s5 SG, a Matthews jako zmiennik. Wg doniesień najbardziej Jamaala chcą Wolves, ale Raptors, Bucks, Kings również się nim interesują. Co do innych graczy Portland nie zdziwi mnie też transfer Feltona.
– Celtics są zainteresowani Joshem Smithem, ale Hawks raczej nie oddadzą go za wygasające kontrakty Allena albo KG.
– Warriors ponoć są bardzo aktywni na rynku transferowym.2012-03-05 o 13:53 #15140nigelNerd
UczestnikSzkoda mi Jamala, odwalał tam naprawdę kawał dobrej roboty.
Jeżeli chodzi o Hawks, ponoć nie planują zmian kadrowych i nic z tego nie wyjdzie. Osobiście zdziwiłbym się, a nawet wkurzył gdyby Atlanta zrobiła tak głupi ruch i oddała Smitha za starego Garnett.– Jeżeli do Lakers miałby trafić Beasley, klub z LA chciałby oddać w drugą stronę Matta Barnesa.
2012-03-05 o 14:30 #15142Skejcik
UczestnikAtlanta pod żadnym pozorem by nie oddała za taką cenę Smitha, jeszcze mającego bdb sezon. Hawks mogą zrobić zmiany jeśli dostaną dobre oferty.
– Barnes’a nieco szkoda bo przyzwoity obrońca, ostatnio Metta coś znowu zaczął dobrze grać. Beasley jako 6th man w sam raz. Co do Feltona to LAL właśnie bardzo go chcą i ponoć jeśli miałoby dojść do wymiany to w drugą stronę powędrowałby Steve Blake.2012-03-05 o 21:00 #15161nigelNerd
UczestnikMam nadzieje, że Atlanta się nie zbłaźni i tak jak mówisz, nic z tego nie wyjdzie bo jak już wcześniej pisałem, wkurzyłbym się.
Tak, Barnesa szkoda – spoko obrońca + jeden z tych, którzy biegają z kontrą w LA i jeżeli faktycznie Lakers myślą o oszczędnościach to wytransferowanie Matta jest głupim posunięciem gdyż jego kontrakt to niecałe $2mln. Jedyna opcja jaka przemawia za takim transferem to to, że jeden i 2gi to SF. Ale Minesota wydaje się być mocno zdeterminowana do pozbycia się go więc można by próbować innych opcji jak Kapono czy coś…
Felton za Blake spoko. Lakers mocne wzmocnienie na pozycji PG, Portland pozbywa się gościa z którym rzekomo mają problemy. Blazeres zyskują niezłego zmiennika, zaprzyjaźnionego z trenerem i lubianym w mieście.
– Lamar Odom chce do Los Angeles. Zainteresowanie zawodnikiem wyrazili Clippers(norma, standard, jak chyba każdym w tym roku…). Dodatkowo słyszałem gdybanie, że po tym sezonie Lakers mogliby się na niego skusić – we will see.
– Rasheed Wallace na treningu w Miami.
2012-03-06 o 10:42 #15164Kingpin
UczestniknigelNerd wrote:– Lamar Odom chce do Los Angeles. Zainteresowanie zawodnikiem wyrazili Clippers(norma, standard, jak chyba każdym w tym roku…). Dodatkowo słyszałem gdybanie, że po tym sezonie Lakers mogliby się na niego skusić – we will see.Niech spada na bambus. Poważnie cieszyłem się gdy na światło dzienne wyszła wiadomość o podpisani go przez Dallas. On + Terry = walka o najlepszego wchodzącego z ławki w tym samym zespole. Myślałem, że będzie chciał coś udowodnić LAL, złość i pasja dla nowego klubu który dał mu szansę udowodnienia, że skreślili go za szybko. A teraz problemy osobiste. Żonce pewnie nie podoba się siedzenie w 6 rzędzie w AAC. Chiała by wrócić do 1 w SC.
Panie Cuban: Odom + Haywood za Howarda (ale raczej by Orlando na to nie poszło) Potem tylko czekać na DWilla
2012-03-06 o 14:24 #15166kuba8720
UczestnikZ tym odom,haywood za howarda to rozumiem,ze taki zart byl?:blink:
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.