Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Plotki, transfery w sezonie 2011 – 2012
- Ten temat ma 281 odpowiedzi, 30 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 7 miesięcy temu przez
Wasky.
-
AutorWpisy
-
2012-02-04 o 17:56 #14982
kubakw
UczestnikZgoda. Jak Chandler i ewentualnie Smith będą podpisywać umowy to będzie już o krok przed Play-Off i będzie wiadomo jaka drużyna się liczy i kto może powalczyć o pierścienie. Jeżeli Knicks nie będą wyglądali na contendera, to i rodzinna aura Melo nie pomoże. Nie ma co liczyć na mega deale w tym sezonie, ale chłopaki z Chin na pewno będą chcięli się ostro pokazać w pozostałej części rozgrywek i będą walczyć o fajne umowy w następnym sezonie.
2012-02-04 o 18:12 #14983Skejcik
UczestnikKuba myślisz, że taki JR myśli o pierścieniu? System D’Antoniego jest idealny do promowania się i nabijania statsów. Chandler jeszcze przed transferem do Denver chciał 60mln, a taki Smith z IQ jakie ma pewnie myśli o tym samym, a nie o tytułach ;>
2012-02-04 o 19:34 #14984kubakw
UczestnikNabijanie statsów to akurat prawda, ale oni mają agentów, doradców i dla gracza znacznie lepiej byłoby gdyby poszedł na te 2-3 miesiące do zespołu, który zaliczy dobry występ w PO przy okazji się promując. Gdyby trafili do mistrzowskiego zespołu to ich notowania w lidze z miejsca bardzo wzrastają tak jak szanse na duży kontrakt. Chociaż pewnie za dużo myślenia oczekuję po tych kolesiach:)
2012-02-06 o 18:17 #14989robin-NYK
UczestnikBoston Celtics są podobno zainteresowani O.J. Mayo.
Sam zawodnik jest chętny na grę w Bostonie( po sezonie będzie zastrzeżonym wolnym agentem)No i wszystko wskazuje na to, że J.R Smith wybierze Knicks.
2012-02-12 o 12:17 #15033ADZIO
Uczestnik* Kobe chciałby w Lakers Arenasa.
* Wenezuelska drużyna Guaros de Lara oraz Portorykański Indios de Mayaguez zainteresowane są pozyskaniem w swoje szeregi Allena Iversona. Póki co to tylko plotka gdyż żadna z w/w drużyn niezłożyla jeszcze oficjalniej oferty byłej gwieździe NBA.
* J-Smoove swój brak udziału w All Star Game nazywa ” sprawą polityczną ” i że pewnie ma za słabe znajomości aby móc wystąpić. Swoją drogą wielka szkoda że niezobaczymy tego atletycznego skrzydłowego na boisku w Orlando
* Manu Ginodli wrócił do gry po kontuzji lewej dłoni
* Anderson Varejao doznał złamania prawego nadgarstka i data jego powrotu na boisko jest póki co nieznana.
* Brook Lopez wznowił treningi.
* DeMarcus Cousins jest liderem ligi w wymuszonych faulach offensywnych ( 23 ).2012-02-13 o 12:12 #15037Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
Uczestnikciekawe z tym Iversonem. Bo wszyscy w kółko mówią o Arenasie w LA, a ja słyszałem że Jeziorowcy podobno interesują się też właśnie AI. Mitch lubi działać po cichu i teraz pytanie czy Arenas to zasłona dymna czy jednak prawdziwa rzecz, bo już sam Kobe dał zielone światło na podpisanie Arenasa
2012-02-13 o 15:16 #15038ADZIO
Uczestnikciekawe jak z forma AI jak i Arenas kt0ory jeszcze w dodatku leczy kolano. Jezeli AI jest w grze a Agent Zero leczy uraz to moim zdaniem Lakers powinni zainwestowac a AI
on chce wrocic do NBA i pokazac jeszcze ze nadal cos potrafi, Arenas natomiast pokazal ostatnio w Orlanod ile jest wart i jakie ma zaangazowanie
2012-02-13 o 17:00 #15040kubakw
UczestnikA ja już raczej nie wierzę, aby jeden i drugi mogli cokolwiek ciekawego wnieść do zespołu Lakers. Iverson na przyzwoitym poziomie nie grał już dawno, a Arenas tak jak piszecie, pokazał już w Orlando ile w tym momencie jest wart. Lakers szukają na siłę kogo się da, bo wyglądają na ten moment słabiutko. Nie zmienia to jednak faktu, że AI chętnie bym jeszcze na boisku zobaczył. Jest we mnie jeszcze malutki płomyk nadziei, że da radę pokazać to, co za dawnych czasów.
2012-02-14 o 10:26 #15041Skejcik
UczestnikStawiam na Arenasa w Lakers, ale nie Iversona. GM LA powie pewnie do Ivera, ale wiesz, że będziesz siedział na ławce zmieniając Fisha i Bryanta to Allen powie „fuck U” i poleci grać do Ameryki południowej czy gdzieś indziej :]. Na poważnie Gilbert wiele nie zmieni bo Jeziorowcy potrzebują PG, który potrafi dobrze bronić. Jak wiemy Sessions jest dostępny, ale też przyszedł mi do głowy niejaki Andre Miller, który gadał, że rozważa odejście z Denver więc oni mogą pozyskać sobie TPE czy nawet Devina Ebanksa, który nie gra, a u Karla dostałby coś pewnie minut skoro Gallo się kuruje.
– Suns ponoć już poważnie myślą nad transferem Nasha. Nie dziwi mnie to bo mają ostatnią szansę, aby kogoś za niego cokolwiek dostać.
– CP3 rekrutuje JR Smitha do Clippers.2012-02-15 o 00:22 #15047kuba8720
UczestnikTemat Iversona w lakers jest dla mnie nieaktualny bo podobno musiałby najpierw sprawdzić się w d-league a dopiero potem dostałby angaż w jeziorowcach
2012-02-16 o 14:31 #15059robin-NYK
UczestnikPodobno Iverson chce wrócić do NBA bo ma problemy z kasą. A dokładnie to jakiś dług do spłacenia. Jak to możliwe? (przecież ma kontrakt z reebok)
Chauncey Billups przeszedł pomyślnie operacje
Miami Heat obserwuje Chrisa Kamana. Ciekawa opcja dla Heat. Lepszy Kaman niż Joel Anthony, który w ataku praktycznie nie istnieje.2012-02-17 o 10:34 #15067OKC fan since 2009 & Portland TB
UczestnikJr Smith w Knicks. Ciekawi mnie tylko w jakim celu jest ściągany do NY ? JR nie broni zbyt dobrze i stawianie go koło Amare, Melo i Lina wg mnie jakoś obrony nie poprawi.. Ciekawi mnie czy Smith będzie wchodził z ławki czy wygryzie z S5 Fieldsa
2012-02-17 o 11:02 #15068kubakw
UczestnikJa go widzę jako energizera z ławki. Głównie dlatego, że taką energię posiada, ale właśnie też w związku z jego obroną, a raczej jej brakiem. Fields powinien w tej chwili dalej grać w S5.
2012-02-17 o 21:40 #15072ADZIO
Uczestnik* Felton sfrustrowany na McMillana za brak wiary w jego umiejętności i brak zaufania…
* Bucks, Bulls, Heat, Hawks, zainteresowani pozyskaniem Kyrylo Fesenko, który właśnie wraca do gry po kontuzji lewego kolana.
* Wilson Chandler wraca z Chin w następnym tygodniu. Może podpisać roczną umowę co w lipcu będzie czyniło go niezastrzeżonym wolnym agantem lub podpisać lond term deal z Nuggets.
* Varejao opuści 4-6 tygodni przez złamany nadgarstek. Jego gra w tym sezonie stoi pod dużym znakiem zapytania.
* Gasol czuje, że jego dni w Lakers są policzone.
* Hornets wznowili rozmowy z Chris Kamanem, ale równie dobrze mogą go oddać w jakimś dobrym deal`u
2012-02-19 o 16:29 #15086Skejcik
UczestnikDerrick Rose chce Pau Gasola w Bulls! Byłoby ciekawie oprócz Boozera musieliby zaproponować PG, ale oni oprócz Rose’a mają solidnego CJ’a Watsona jednak nie wiem czy to PG jakiego szukają Lakers. BTW wątpię aby Lakers chcieli zamienić Gasola na Boozera :]
– Nets zainteresowani Rendalo Balkmanem.
– T-Mac jest zły na trenera Drew bo ten nie daje mu wystarczająco minut na boisku.
– Do gry powraca Brook Lopez. -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.