Plotki transferowe: sezon 09/10

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy Plotki transferowe: sezon 09/10

• Ten temat ma 0 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat temu przez Anonimowy.
Wyświetlanie 1 wpisu (z 1 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonimowy
    Gość
    Quote:
    The New Orleans Times-Picayune reported Sunday that „veteran shooting guard Morris Peterson has been out of the rotation since Jeff Bower took over coaching duties for (fired) Byron Scott last month, and his future with the franchise is uncertain because he could be traded before next month’s deadline.”

The Times-Picayune also reported that „backup center Hilton Armstrong also has lost his spot in Bower’s rotation because of inconsistent play. With his inability to fill expectations, Armstrong could be another player the Hornets could be looking to trade.”

The Jazz bid for Peterson before he signed with the Hornets, and Armstrong worked out for Utah in his draft year.

Jazz general manager Kevin O’Connor suggested Saturday he’s spoken with multiple teams about trade possibilities and could make a deal as soon as Tuesday, but it’s unknown if New Orleans is a team with which he’s talked.

Mam nadzieje, że ta plotka jest prawdziwa. Hilton wogóle się nie sprawdził jako rezerwowy Center. Miałby szanse przy Paulu na zdobywanie łatwych pkt, wszystko co musiałby robić to tylko walczyc na tablicach i blokować – nawet to jest dla niego za dużo. Już veteran Sean Marks gra z większym sercem niż ten młodziak.

Mo-pe miał udany pierwszy sezon dla Hornets… i tyle można o nim napisać. Nie wiem i nie rozumiem co się z nim stało rok temu. Chłopak wydawał się miec ułożone w głowie, grał w Toronto z niezłą energią, trafiał za 3 z niezłym procentem… szkoda go,ale tylko się u nas marnuje. Może jakiś team skorzysta jeszcze z jego umiejętności.

Mam głęboką nadzieję, że obydwoje odejdą jeszcze w tym miesiącu :D

Wyświetlanie 1 wpisu (z 1 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.